iki kada dar galima sideratus sėt?
susitvarkiau šiltnamį, jau galiu sėt. Dar nevėlu?
QUOTE(taburete @ 2013 09 19, 21:00)
iki kada dar galima sideratus sėt?
aš dar sėčiau. Dar spės paaugti kelis cm.
pasejau garstycias, pardaveja sako tik suzaliuos iskart sukast lysve..? as maniau per visa ziema palikti nekasta o pavasari sukasti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 20, 13:40)

Garstyčias reikia pjaut, kirpt, įterpt, kai pradeda žydėti. Lauko sąlygomis - 60 d., šiltnamy turėtų greičiau pradėti žydėti.
Va man irgi ŽS pardavėjos tą patį porino kaip Nitrozilui

QUOTE(adija5 @ 2013 09 20, 14:45)
Va man irgi ŽS pardavėjos tą patį porino kaip Nitrozilui
Tai reiškia,kad galiu nieko neįterpinėt ir nekarpinėt,o taip ir palikt ant lauko,jei nežydi?Man taip dabar gražiai garstukais apsėtos lysvės atrodo,daug malonesnės akims nei mulčiuotos
Ir jokia piktžolė tarp jų nedygsta...

sumedės, jei nebus laiku nukirptos. Žymiai ilgiau mineralizuosis ir naudos mažiau, nei laiku viską darant

oi, na, koks dar šikas darže turi būt, gi ten nelaikom perlais ir brangakmeniais inkrustuotų aukso dirbinių

Bukit gera tada algoritma parasykit kaip jus darot 1.2.3...
Pasуофг, bet dar tik tik sakneles i zeme paleidusios seklytes, ko laukti ir ka toliau daryti iki kol pradesiu mulciuoti zole...
Pasуофг, bet dar tik tik sakneles i zeme paleidusios seklytes, ko laukti ir ka toliau daryti iki kol pradesiu mulciuoti zole...
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 20, 15:05)
Tai jau nespės šiemet sumedėt-dar tik per 2 pirštus paaugę.Ir tikrai lėčiau stiebiasi,nei,kad anksčiau pasėtos buvo.Anos jau nukirptos ir suguldytos,net nelaukiau,kol pradės žydėt

Taigi,kad man vis dar betvarkė tas mulčas atrodo

QUOTE(Nitrozilas @ 2013 09 20, 15:26)
Bukit gera tada algoritma parasykit kaip jus darot 1.2.3...
Šiltnamyje šiuo metu vienokios sąlygos, lauke jau kitos. Todėl šiltnamy dar galima sėti garstyčias, lauke jau geriau žiemojančias žoles. Tokias, kurios ir po sniego danga žaliuoja, pavasarį įterpiam žalias, sultingas.
Iš garstyčių žalios masės didžiausia nauda gaunama įterpiant į dirvos paviršių. Ne ta sideratinė žolė, kad būtų paliekama žiemoti ( nušals, pažliugs ir jokios naudos).
Adija, sėklos turi tokią kvailą savybę sudygti po metų, dviejų, trijų

pas mus ryte žiema apsilankė

QUOTE(diasaja @ 2013 09 26, 18:17)
pas mus ryte žiema apsilankė

Eik tu sau... Kaip gražu. Daržas kaip iš pasakos. O tas rūkas nuo Šešupės (tur būt) - žodžių nėra.
QUOTE(amba41 @ 2013 09 26, 19:48)
*ačiū

**taip, nuo Šešupės. Šunę vedžiojau ryte, tai vaizdai nuostabūs buvo