Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Stejjse @ 2013 07 26, 14:54)
O man su tom akim tai sakes kokios nesamones daros...tai nesuprantu gal man ne vegetacine distonija.. Oj. Jei kaip baisu daross... verysad.gif

Zinok, man dabar kiek ramesnis periodas, bet pamenu save ligos pradzioj doh.gif doh.gif Dabar galvoju, kad nuo baimes ir paranojos, net suastredavo skausmai.. Nes sedi visa diena ir galvoji, kaip man blogai, oj tuoj nugriusiu, reikia kviest greitaja... doh.gif doh.gif Db kazkaip bangom. Va sian buvo vaistu isgerus, bet galva praejo skaudet, pradejau suktis virtuvej ir atsigavau, pasportuot net sugebejau. smile.gif Bet db paskambino vyras, varo sian i priti, o jo pirtys karatis baigias paryciais, tai mane taaaiiip suerzino. Ruosiaus valgyt, o apetitas dingo. Nors net silpna, sian nlb ka valgiau, bet negaliu prisiverst. Nervas ima. Bijau, kad nuo blogu minciu smile.gif vel nesamones darysis.... doh.gif doh.gif doh.gif tai sedziu, pliumpinu vandei, veju mintis, kad ir kaip jos iseit nenori..
O tu nebandai vandens gerti?? Skaiciau, kad merginom padeda, tai zinok pastebejau ir man, geriu geriu geriu, ir kazkaiek padeda... Buk stipri, turim sulaukt pirmadienio, tada pasikalbeje su daktariuku gal geriau jausimes..
Atsakyti
Aciuuuu someday uz nuosirdzius patarimus smile.gif)) as daug geriu vandens lb daug...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 26, 16:41)
Dabar galvoju, kad nuo baimes ir paranojos, net suastredavo skausmai.. Nes sedi visa diena ir galvoji, kaip man blogai, oj tuoj nugriusiu, reikia kviest greitaja... doh.gif  doh.gif

Ir man taip budavo.*****,taip sudinai jausdavaus
O ir vyro prasau,kad ,jeigu kur iseina ilgai nebutu.tai pareina jis,bet as negulu tol ,kol jis nepareina ,miegot.
QUOTE(Stejjse @ 2013 07 26, 16:55)
Aciuuuu someday uz nuosirdzius patarimus smile.gif)) as daug geriu vandens lb daug...

Laikykites mergaites abi 4u.gif Dar pora dienu ir bus trupineli geriau
Atsakyti
QUOTE(Stejjse @ 2013 07 26, 14:54)
O man su tom akim tai sakes kokios nesamones daros...tai nesuprantu gal man ne vegetacine distonija.. Oj. Jei kaip baisu daross... verysad.gif

Nu nejaugi tau tik su akimis negerai g.gif jeigu tik tiek tai tikrai ne VD ,o kad nerimauji dėl to manau čia norma unsure.gif tau būna PA tokie,kad atrodo tuoj mirsi unsure.gif ? Aš tai blūdiju dėl širdies ligų,biški suplaka ne taip,suduria ar spaudžia man tuoj nerimas didžiulis užeina arba dar blogiau didelis PA ,bet dažnai ir be jokios priežasties užeina PA doh.gif Ačiū D jau pusmetis koks kai gerai jaučiuosi,na galima sakyti gerai,idomu dar kiek reiks gerti vaistus g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2013 07 27, 19:57)
Nu nejaugi tau tik su akimis negerai  g.gif jeigu tik tiek tai tikrai ne VD ,o kad nerimauji dėl to manau čia norma  unsure.gif tau būna PA tokie,kad atrodo tuoj mirsi  unsure.gif ? Aš tai blūdiju dėl širdies ligų,biški suplaka ne taip,suduria ar spaudžia man tuoj nerimas didžiulis užeina arba dar blogiau didelis PA ,bet dažnai ir be jokios priežasties užeina PA  doh.gif  Ačiū D jau pusmetis koks kai gerai jaučiuosi,na galima sakyti gerai,idomu dar kiek reiks gerti vaistus  g.gif

Tu jau pusmetis geri vaistus? Man su sirdim irgi tas pats, sumaudzia, suduria ir jau laukiu kas cia bus, isibainu visa... Db pvz silpna, galva maudzia, sunku ant akiu, lyg dantys patirpe, kaip po dantistes, svaigsta galva, sunki visa... Belekokia busena, tai aisku ir baimes kyla, nerimauju atsisedus, negaliu nuvyt minciu, kad bus blogai.... doh.gif doh.gif raminu saves, kad iki PA nedaeiciau... fuuuuuuuuu...............
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 27, 22:06)
Tu jau pusmetis geri vaistus? Man su sirdim irgi tas pats, sumaudzia, suduria ir jau laukiu kas cia bus, isibainu visa... Db pvz silpna, galva maudzia, sunku ant akiu, lyg dantys patirpe, kaip po dantistes, svaigsta galva, sunki visa... Belekokia busena, tai aisku ir baimes kyla, nerimauju atsisedus, negaliu nuvyt minciu, kad bus blogai.... doh.gif  doh.gif raminu saves, kad iki PA nedaeiciau... fuuuuuuuuu...............

Kaip sitaip budavo,varydavau kazkuom uzsiimt.idealiausia budavo kazka sveist.varydavau i virtuve.
Baisiausia budavo kai laukiaus,kad nuvyt mintis salin,nes paryciais prabusdavau,varydavau sriuba virt
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 07 27, 22:09)
Kaip sitaip budavo,varydavau kazkuom uzsiimt.idealiausia budavo kazka sveist.varydavau i virtuve.
Baisiausia budavo kai laukiaus,kad nuvyt mintis salin,nes paryciais prabusdavau,varydavau sriuba virt

Man tas pats, tik uzsiemimas blasko. O db sedziu, sveciu yra, o mano mintys apie tai, kad kaip jie isgere alkoholio sureaguos kai as va nugriusiu, ar spes greitaja iskviest, kaip vaikai pabus doh.gif doh.gif Nu sakes... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as turiu sia bedele. O jum buna silpnumas? Atrodo, kad visai nera jegu...Po darbo norisi tik griut i lova, o darbas ne fizinis, labai lengvas, tai nesuprantu ko man taip tos jegos nera. Itariu, kad man vel uzeina PA, nors jau seniai turejau. Dabar yra tam priezastis, nes gyvenu uzsieny, UK, o cia medicina labai prasta, o man kaip tik problemos su koja (skauda, patinus, sake gal venu uzdegimas, gal sausgysliu, gal artritas, o tyrimu nedaro verysad.gif ), vaikscioti sunkoka, nervina, kad nezinau kame reikalas ir va is tu nervu jauciu, kad eme uzeidinet PA vel. Siandien ypac stiprus, neseniai prasidejo, Sedziu, galva sukasi ir viduj beprotiska mirties baime. Kad nuvyt mintis, ejau depiliacija koju pasidaryt, kazkiek mintys nusivijo, bet vis tiek dar panikoj sedziu...Atejau issiguosti, kaip negera verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 27, 22:28)
Sveikos, ir as turiu sia bedele. O jum buna silpnumas? Atrodo, kad visai nera jegu...Po darbo norisi tik griut i lova, o darbas ne fizinis, labai lengvas, tai nesuprantu ko man taip tos jegos nera. Itariu, kad man vel uzeina PA, nors jau seniai turejau. Dabar yra tam priezastis, nes gyvenu uzsieny, UK, o cia medicina labai prasta, o man kaip tik problemos su koja (skauda, patinus, sake gal venu uzdegimas, gal sausgysliu, gal artritas, o tyrimu nedaro  verysad.gif ), vaikscioti sunkoka, nervina, kad nezinau kame reikalas ir va is tu nervu jauciu, kad eme uzeidinet PA vel. Siandien ypac stiprus, neseniai prasidejo, Sedziu, galva sukasi ir viduj beprotiska mirties baime. Kad nuvyt mintis, ejau depiliacija koju pasidaryt, kazkiek mintys nusivijo, bet vis tiek dar panikoj sedziu...Atejau issiguosti, kaip negera  verysad.gif  doh.gif

As cia tokia pat paguodos ieskanti.. Man tas silpnumas butent dabar ir yra, kojos tankos sunkios ir atrodo ne tik judet, bet net zodzio irtart nera jegu... doh.gif Ir ta mirties baime... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nu kaip issivalyt vidu, nezinau...
Atsakyti
Someday...o man galva kaip svinine. Ech, laikykis, laikykimes kartu. As irgi sedziu kaip kosmose blink.gif beprotiskai baime viduj, kazkokia vos ne beprasmybe uzejus. Prisiskaiciau i vakara apie ta venu tromboze, kur man sake, kad gali buti ir pradejau bijoti, kad skrisiu lektuvu, trombas i plaucius nukeliaus, t.t. Ir va uzejo, o kaip db viska isimt is saves. O tau kodel uzejo? Be priezasties?
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 27, 22:45)
Someday...o man galva kaip svinine. Ech, laikykis, laikykimes kartu. As irgi sedziu kaip kosmose  blink.gif beprotiskai baime viduj, kazkokia vos ne beprasmybe uzejus. Prisiskaiciau i vakara apie ta venu tromboze, kur man sake, kad gali buti ir pradejau bijoti, kad skrisiu lektuvu, trombas i plaucius nukeliaus, t.t. Ir va uzejo, o kaip db viska isimt is saves. O tau kodel uzejo? Be priezasties?

Ai as isikalus i galva kad sirdis sustos arba pas mane auglys galvoj. Ir vis laukiu kol vienas ar kitas mane pribaigs.. Ir taip jau puse metu... doh.gif doh.gif Dar bijau uzsikimsusiu kraujagysliu. Zodziu pasako kas kokia liga ar dar blogiau mirties atveji ir viskas, man ir atrodo kad man tas pats tuoj bus...
Atsakyti
Someday, man lyyygiai tas pats. Siuo metu visi nerimai del sveikatos. Kaip ir sakiau, turiu problemu su kojyte, dar pries pat vestuves, tai patikek, jau prisigalvojau, kad man auglys ten, kad nupjaus koja, busiu vyrui bekoje zmona ir pan. Dabar pries keleta dienu eme galva paskaudet ir prie zemes traukt, bet manau del oro pokyciu, nes rainlande gyvenu, lyja cia, orai keicias daznai, tai jau pradejau galvoti irgi, kad o gal man galvoj auglys blink.gif Irgi bijau uzsikisusiu venu, ir dar pries kelias dienas karpiau stalo korteles savo vestuvems ir zirklemis matyt prispaudziau nykscio nerva, tai aptirpo pirstas, skauda ta nerva...tai ramybes tikrai nepriduoda ir jei kas man su sveikata, is karto piesiu blogiausia scenariju.
O tu galva tyreisi? Gal magnetini rezonansa vertetu pasidaryti g.gif As tai grisiu i LT ir tiesiai pas gydytojus, iki vestuviu jau viliuosi zinoti kas mano kojai, kad nurimciau.
Papildyta:
Beje, ka domina, galiu persiusti knyga "Nuotaika paklusta protui". Sia knyga gavau is vienos supermamos. Knyga rekomendavo mano psichologe, sake ji kaip biblija turi buti tiems, kas serga nerimo sutrikimais. Tai va, jei ka domins, galit man i az parasyt savo el.pasto adresa ir atsiusiu ta knygute smile.gif
Atsakyti