QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 28, 14:43)
Stejjse, neskaičiau visos temos, tai nelabai žinau jūsų istoriją, noriu paklausti ar buvote dėl tokių simptomų pas gydytojus? Jei nieko neranda, tai pilnai gali būti ir nuo nervų. Pas mane šeimoj vegetodistonija paveldima, mano mama ir močiutė abi susuktos nuo tų nervų, močiutė iš viso, skauda jai visur, jau gerus 50 metų tikriausiai (jai dabar 72)...
Man tai nuo ketvirtadienio galvos skausmas, svaigimas, kaip nervina
Labai ilga istorija... O wiskas prasidejo nuo to kad labai skaudedavo krutineje, pirmiausiai galwojau kad tai persalimas, nes kartais net nakti pabusdavau del skausmo, poto tas skausmas perejo prie sirdies, po pazastim kazkur, galwojau kad sirdis, nuejau pas seimos dakatare ji nusiunte mane pas sirdies daktara, ir nieko sirdele sweika, bet skausmai buvo, poto mes buvom su vaikinu pasivaikscioti, ir ta diena buvo stiprus vejas, ir man kai dave y galva kazkokia keista banga, ir nuo tada daresi silpna, ir tokie galvos skausmai tesesi kiekviena diena.. Bet buvo pakenciama, o tai man prasidejo nuo kovo menesio kazkur, balandzio menesi kai mano vaikinas isvaziavo uzdarbiauti viskas suaktyvejo, daresi silpna, skaudejo galva bet apkenciamai, labai akys sunkios buvo, galva svaigo.. Neistwerus sitos busenos nuejau pas neurologe, ta mane apziurejo, isklausinejo, padare kaklo rentgena ir tiek, dar nusiunte pas akiu daktare, ten patikrino wiska ir pasake kad su akim viskas gerai. Nors man su akim jau tada dares keisti dalykai. Kadangi nieko man nepasake, tik pasake daugiau ilsetis, as isejau namo, o nuo tada prasidejo visi skaitinejimai internete.. Kas man galetu buti.. Labai sunku man.. Verkiau kiekviena diena, kai tik likdavau viena prasidedavo kazkokios keistos bsuenos, as isvien verkdavau, analizuodavau kas man gali buti.. Ir nuo tada dar labiau man pablogejo.. Pradejo tipti rankos, kojos, kartais galva.. Db jau tik pirstukai nutirpsta.. Mane tokia busena labai gasdina.. Ir kiek laiko siaubingai liejasi akyse, skauda jas, vis ytempiu akis ir ziuriu ar regejimas nesuprastejes, nors du kartus per ana menesi lankiausi pas okulista, ir nieko, o akis nezmoniskai skauda.. Kai tik uzmerkiu miegot, tai prasideda zaibavimai, neymanoma but uzsimerkus.. Vienu zodziu siaubas.. Tiesa kreipaiusi i dar viena neurologa, jis dirba antroj ligoninej, jis mano vaikino dede, buvo atwaziawes y namus patikrino mane, ir pasake kad vegetacine distonija, o jis buvo birzelio 8 d. O db jau liepa ir man negerejau.. O tik pilna galva yvairiu minciu apie ligas.. Tiesa sakant mane kamuoja vienintele galima liga ( issetine skleroze) as ysikaliau y galwa kad man si liga.. Ir niekaip nesuprantu ka daryt toliau...ir dar pamirsau paminet, kad skauda rankas kojas, kartais atrodo kad medines kojos butu.. Maudziia rankas kojas.. Wa mano istorija