QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 29, 20:49)
Na depresija tai kas kito nei negatyvi nuotaika, manau. Šiaip man irgi užplaukia negatyvi nuotaika, nes kai ištąso nervus šita vegetodistonija, tai nelabai kokia nuotaika būna. Dėl libido problemų net ir gerdama SSRI kaip ir neturėjau, bet pasitenkinimo, kad ir kaip stengdavausi, pajusti nebuvo įmanoma

, tas taip sunervino, kad mečiau juos nebelaukusi. Na bet jis tikrai ne visus taip paveikia, tai tikėkimės bus viskas ok jį geriant.
Man gydytojas sake, kad 80% paciaentu nejaucia poveikio salutinio arba labai labai labai silpnus, like 20% dazniausiai jaucia nestiprius ir tame 20% yra keleteas kam jau visiskai netinka AD. Siaip manau, kad reiktu keliu konsultaciju ar vienos ilgesnes (bent jau mano atveju), kad tiksliau paskirt vaistus. Nes gydytojas daug klausinejo apie emocine ir fizine busena, kad tiksliau nustatyt vaistus, bet jau kaip cia gavos bus matyt. Kadangi po konsultacijos lb skubejau namo isleist MB atgal i darba, pati nepirkau vaistu, padaviau receptus jam, kad jis nupirktu, tai spekit........ Pamirso

O vaistines jau nedirba. Aisku yra budincios, bet teks paciai ryte vaziuot. Ir va, atrodo nieko tokio, bet susinervinau
Papildyta:
QUOTE(~Madam~ @ 2013 07 29, 21:11)
Na va mergaitės, sakiau, kad viskas bus tik į gera
Apie vaistus..Cipralex ir man buvo skirta, bet netiko, dar blogiau pradejau jaustis..bet po savaites pakeitė į Seroxat ir viskas
Rivotril man budavo is ryto nemalonus liekamieji, galva sunki..nu tiksliai net nebeprisimenu bet stengdavausi jo negerti, jau kai tik labai negerai buvo.
Fluanxol ar kaip jis ten, negeriau...
Laikykitės
Ziuriu tas Cipralex daug kam nelabai... Nu bet bandysim. O nepameni kkoki kieki rivotril gerdavai? Sake drauge kad lb stiprus, bet man tik po ketvirti israse..
Papildyta:
Dabar paziurejau Cipralex kainuoja 82LT

Visi AD tiek kainuoja??