Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Na va mergaitės, sakiau, kad viskas bus tik į gera mirksiukas.gif
Apie vaistus..Cipralex ir man buvo skirta, bet netiko, dar blogiau pradejau jaustis..bet po savaites pakeitė į Seroxat ir viskas thumbup.gif
Rivotril man budavo is ryto nemalonus liekamieji, galva sunki..nu tiksliai net nebeprisimenu bet stengdavausi jo negerti, jau kai tik labai negerai buvo.
Fluanxol ar kaip jis ten, negeriau...
Laikykitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 07 29, 20:49)
Na depresija tai kas kito nei negatyvi nuotaika, manau. Šiaip man irgi užplaukia negatyvi nuotaika, nes kai ištąso nervus šita vegetodistonija, tai nelabai kokia nuotaika būna. Dėl libido problemų net ir gerdama SSRI kaip ir neturėjau, bet pasitenkinimo, kad ir kaip stengdavausi, pajusti nebuvo įmanoma  schmoll.gif, tas taip sunervino, kad mečiau juos nebelaukusi. Na bet jis tikrai ne visus taip paveikia, tai tikėkimės bus viskas ok jį geriant.

Man gydytojas sake, kad 80% paciaentu nejaucia poveikio salutinio arba labai labai labai silpnus, like 20% dazniausiai jaucia nestiprius ir tame 20% yra keleteas kam jau visiskai netinka AD. Siaip manau, kad reiktu keliu konsultaciju ar vienos ilgesnes (bent jau mano atveju), kad tiksliau paskirt vaistus. Nes gydytojas daug klausinejo apie emocine ir fizine busena, kad tiksliau nustatyt vaistus, bet jau kaip cia gavos bus matyt. Kadangi po konsultacijos lb skubejau namo isleist MB atgal i darba, pati nepirkau vaistu, padaviau receptus jam, kad jis nupirktu, tai spekit........ Pamirso doh.gif doh.gif O vaistines jau nedirba. Aisku yra budincios, bet teks paciai ryte vaziuot. Ir va, atrodo nieko tokio, bet susinervinau doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(~Madam~ @ 2013 07 29, 21:11)
Na va mergaitės, sakiau, kad viskas bus tik į gera  mirksiukas.gif
Apie vaistus..Cipralex ir man buvo skirta, bet netiko, dar blogiau pradejau jaustis..bet po savaites pakeitė į Seroxat ir viskas  thumbup.gif
Rivotril man budavo is ryto nemalonus liekamieji, galva sunki..nu tiksliai net nebeprisimenu bet stengdavausi jo negerti, jau kai tik labai negerai buvo.
Fluanxol ar kaip jis ten, negeriau...
Laikykitės  mirksiukas.gif

Ziuriu tas Cipralex daug kam nelabai... Nu bet bandysim. O nepameni kkoki kieki rivotril gerdavai? Sake drauge kad lb stiprus, bet man tik po ketvirti israse..
Papildyta:
Dabar paziurejau Cipralex kainuoja 82LT doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif Visi AD tiek kainuoja??
Atsakyti
Kaip ydomiai nes man skyre tik fluanxol... Jokiu kitu neskyre verysad.gif

Ai ir dar xanax xr kaip geriau tai taip ir liepe gert, po pusyte..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stejjse: 29 liepos 2013 - 20:42
QUOTE(Stejjse @ 2013 07 29, 21:37)
Kaip ydomiai nes man skyre tik fluanxol... Jokiu kitu neskyre verysad.gif

Ai ir dar xanax xr kaip geriau tai taip ir liepe gert, po pusyte..

Tai tau neskyre antidepresantu. Man tai baisu nuo kiekio. TTas rivotril isvis man bobuciu vaistai.. Jau kazkaip neramu dar negerus. As yaip bijau tu vaistu, pripratimo... doh.gif
Atsakyti
Oho, nu ir kainelė vaistukų smile.gif Mums UK visi vaistai receptiniai nemokamai. Deja, gydymo kokybė prasta, tai jau geriau už vaistus mokėčiau, bet konsultaciją normalią gaučiau verysad.gif
Someday...aš siūlyčiau pabandyti ne tik vaistais gydytis, bet ir psichologinę dvasinę sveikatą gerinti. Pvz. mano mama išgijo nuo vegetodistonijos medituodama smile.gif Ir jokių vaistų nebereikėjo, kai išmoko save valdyti. O man irgi padeda psichologinės literatūros skaitymas, sportas ir pan., dar lankiausi pas psichologę, tai iš viso nerealiai padėjo. Kognityvinė elgesio terapija yra efektyviausia šiuo atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 29 liepos 2013 - 20:59
Someday, viskas bus gerai, pasitikek daktariuku smile.gif nemanau kad jis nugydyt nori, jei skyre wadinas pagersi ir viskas bus geraiiii, greitu laiku pasweiksiiii smile.gif
Atsakyti
Geriau Cipralex.Iki poros savaiciu buvo siokie tokie salutiniai,o poto kaip ranka nueme .greit sustate i vezes viska.
Dziugu,del merginu,kad viskas i gera dabar tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 07 29, 22:19)
Geriau Cipralex.Iki poros savaiciu buvo siokie tokie salutiniai,o poto kaip ranka nueme .greit sustate i vezes viska.
Dziugu,del merginu,kad viskas i gera dabar tik 4u.gif

Aciu Lu, nuraminot. Prie cipralex dar geret ka?? Kaip dabar jauciates?
Atsakyti
Mergaites 4u.gif
labai dziaugiuosi del Jusu 4u.gif
dabar neanalizuokit, liepe gydytojas ir gerkit, gi sake jei kas skambint. nepradekit sukt galvos del to 4u.gif
beje as gerus ciipralex jis man tiko, tik siek tiek pakraujodavau ciklo vidury tai del viso kito pasikeiciau i kita, bet siaip cipralex visiskai mane atstates buvo 4u.gif
Atsakyti
Aisku.. Na ka, sian atsikeliau ir ramiau kol kas jauciuosiu, Susiruosim su vaikais ir vziuosim pirkt vaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 07 29, 23:02)
Mergaites 4u.gif
labai dziaugiuosi del Jusu 4u.gif
dabar neanalizuokit, liepe gydytojas ir gerkit, gi sake jei kas skambint. nepradekit sukt galvos del to 4u.gif

drinks_cheers.gif

aš Rivotril geriau 1/8 tabletes..ten vos vos trupiniukas budavo.
Atsakyti
Snd pabudus kazkaip ir akyse lyg sviesiau... Bet kojas vis dar skauda.. Man daktariukas sake kad pora dienu jausiuos geriau, o poto vel bus minciu kruva apie ligas... Nors vakar jis mane nuramino, kad viskas bus gerai.. Kaip jis sake tam kartui mano pasamone apsiramino, nes ir uzmigau lb greit, ir visa nakti ismiegojau be jokiu prabudimu, ir ryte smagiai pabudau be jokiu blogu minciu... Jau vakar isgeriau pusyte paskirto man fluanxol, zinoma pagerejimo nelaukiu per karta, tikriausiai jo kalbos mane apramino.. Uz dvieju savaiciu vel eisiu..smile.gif
Atsakyti