Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(someday... @ 2013 07 29, 22:27)
Aciu Lu, nuraminot. Prie cipralex dar geret ka?? Kaip dabar jauciates?

Geriau miegui.savaites kursas buvo.
dabar be vaistu as.paskutini kart geriau juos beveik pries 2 metus
nestumas buvo psichiskai sunkus.paskutinius menesius buvo negera.
po gimdymo buvo nurime viskas.
dabar nerimas uzeina dazniausiai.ir sianakt uzmigt negalejau,nes pjove nerimas labai.pasizadinau vyra.pakalbejom ir uzmigau.
Atsakyti
Norejau mergaites jusu pasiteirauti apie fluaxoli?? Kaip poveikis? Ar buvo kokie salutiniai poveikiai?? Ar padejo?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 07 30, 11:19)
Geriau miegui.savaites kursas buvo.
dabar be vaistu as.paskutini kart geriau juos beveik pries 2 metus
nestumas buvo psichiskai sunkus.paskutinius menesius buvo negera.
po gimdymo buvo nurime viskas.
dabar nerimas uzeina dazniausiai.ir sianakt uzmigt negalejau,nes pjove nerimas labai.pasizadinau vyra.pakalbejom ir uzmigau.

As skaitinejau temas apie VD cia SM ir senesnes. Lyg pamenu jus. Pas mane irgi labai sunkus buvo antras nestumas, ne fiziskai, o emociskai. Kai pagalvoju kiek nervinaus ir zliumbiau, dekoju Dievui, kad sunus sveikas. Ir pirmi metukai po antrojo gimimo... doh.gif Bet aisku, kaip gydytojas sako, tai mane tik damuse, o erzalyne viduj prasidejo dar vaikystej. Zodziu, stiprybes mums visoms. Dabar nenorit vel kreiptis kur?? As tai laukiu kol pavartosiu koki men vaistus, isitikinsiu, kad tinka, sustipresiu ir butinai lankysiu terapija. Per ta laika pasieskoiu, paskaitinesiu, kur cia kaune geriausia butu lankytis..

Stejsse, po kiek israse tau to vaisto gert? Man po puse ryte ir apie 18val. Ale jos tokios apvalios, sunku per puse padalint. doh.gif Trupa kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 30, 11:37)
As skaitinejau temas apie VD cia SM ir senesnes. Lyg pamenu jus. Pas mane irgi labai sunkus buvo antras nestumas, ne fiziskai, o emociskai. Kai pagalvoju kiek nervinaus ir zliumbiau, dekoju Dievui, kad sunus sveikas. Ir pirmi metukai po antrojo gimimo... doh.gif Bet aisku, kaip gydytojas sako, tai mane tik damuse, o erzalyne viduj prasidejo dar vaikystej. Zodziu, stiprybes mums visoms. Dabar nenorit vel kreiptis kur?? As tai laukiu kol pavartosiu koki men vaistus, isitikinsiu, kad tinka, sustipresiu ir butinai lankysiu terapija. Per ta laika pasieskoiu, paskaitinesiu, kur cia kaune geriausia butu lankytis..

Stejsse, po kiek israse tau to vaisto gert? Man po puse ryte ir apie 18val. Ale jos tokios apvalios, sunku per puse padalint.  doh.gif Trupa kazkaip..

Man jis visa anotacija ant lapo surase kas ir kaip, tai pradziai 6 d. Fluanxol gersiu po puse tabletytes du kartus i diena 9 val ryte ir 18 vak vakare. Po 6 d, doze padidinti tai po puse tabletytes tris kartus idiena. Va.. As irgi galvojau kad kaip cia ymanoma tokias mazytes tabletytes per puse perlauzt, tai paprasiau tecio, tai jis lb greitai man padalino visas tabletytes.. Lb patogu ant pjaustymo lenteles ir su astriu peiliuku, tai teciui lb tai pavyko biggrin.gif man ai abejoju ar pavyktu ax.gif
Atsakyti

QUOTE(someday... @ 2013 07 30, 12:37)
Dabar nenorit vel kreiptis kur??

Dabar nebent terapijas lankyt noreciau.Bet pas mane miestuke nera kas jas veda,o vazinet kazkur kol vaikas mazas-nenoriu.
Siaip nerimas,jau dziaugiuos,kad ne kasdien uzeina.karta i pora savaiciu.
Tikiu,kad ir taip isnyks kazkada visai
Atsakyti
Lu, zinoma, kad pavyks, kitaip ir but negali smile.gif))) tikekit!!!! Ir pamatysit greitu laiku, sakysit, mergaites as pasweikau, as tuo et neabejoju smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 29, 21:37)
Dabar paziurejau Cipralex kainuoja 82LT doh.gif  doh.gif  blink.gif  blink.gif Visi AD tiek kainuoja??

jei eitum pas valstybini psichiatra, jie butu kompensuojami. O pasidomėk, gal gali juos išrašyti ir šeimos gydytoja?
Aš tai nenorėjau kad mano medicininėj kortelėj būtų yrašai apie tokias ligas, todėl rinkausi privatų psichoterapeutą ir vaistai buvo nekompensuojami:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Madam~: 30 liepos 2013 - 13:54
QUOTE(Stejjse @ 2013 07 30, 13:59)
Lu, zinoma, kad pavyks, kitaip ir but negali smile.gif))) tikekit!!!! Ir pamatysit greitu laiku, sakysit, mergaites as pasweikau, as tuo et neabejoju smile.gif)))

tikiuosi ir as,kad pavyks.reikia bandyt paciai tvarkytus sau savo demonais biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Madam~ @ 2013 07 30, 14:49)
jei eitum pas valstybini psichiatra, jie butu kompensuojami. O pasidomėk, gal gali juos išrašyti ir šeimos gydytoja?
Aš tai nenorėjau kad mano medicininėj kortelėj būtų yrašai apie tokias ligas, todėl rinkausi privatų psichoterapeutą ir vaistai buvo nekompensuojami:ax:

As ir nenoriu jokių įrašų, nors gydytoja siūlė siuntima ir kreiptis i KMUK pas tokį Vilka, jis griežtas, bet tipo labai geras. Taciau atsisakiau. O dėl vaistų, tai šian pirkau ir sumokėjau 31Lt blink.gif thumbup.gif Nors gydytojas prisake pirkt būtent tokius, kokius parašė, o vaistinėje sako jų daug rūšių tuo pačiu pavadinimu, tik vienas originalus kiti ne blink.gif Buvau kažką tokio skaičius, tai ėmiau originalius. Jaučiu tokiu ir reikėjo. Tad kaina likau pamaloninta. smile.gif

Lu, kažkaip visos issikapstysim 4u.gif As nusiteikusi irgi neuzsisest ant vaistų, aišku tartis su gydytoju, bet kuo daugiau terapijos, sporto, gryno oro. Rugsėjį o darbą po 4metu, tai galvoju bus arba arba... Bet kažkaip tikiu, ir gydytojas tiki, kad tai bus i nauda. Iki nestumų gyvenau socialiai aktyviai, tai vėl integruotis i visuomene sako man neturėtų būti sunku, ir išėjimas i darbą netgi turėtu padeti sveiki. Oj, su ta viltim ir gyvenu thumbup.gif Beje, daug kam nepatinka ruduo, paumeja visokios tokios ligos, o man jis labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 30, 15:07)
As ir nenoriu jokių įrašų, nors gydytoja siūlė siuntima ir kreiptis i KMUK pas tokį Vilka, jis griežtas, bet tipo labai geras. Taciau atsisakiau. O dėl vaistų, tai šian pirkau ir sumokėjau 31Lt blink.gif  thumbup.gif Nors gydytojas prisake pirkt būtent tokius, kokius parašė, o vaistinėje sako jų daug rūšių tuo pačiu pavadinimu, tik vienas originalus kiti ne blink.gif Buvau kažką tokio skaičius, tai ėmiau originalius. Jaučiu tokiu ir reikėjo. Tad kaina likau pamaloninta. smile.gif

Lu, kažkaip visos issikapstysim 4u.gif As nusiteikusi irgi neuzsisest ant vaistų, aišku tartis su gydytoju, bet kuo daugiau terapijos, sporto, gryno oro. Rugsėjį o darbą po 4metu, tai galvoju bus arba arba... Bet kažkaip tikiu, ir gydytojas tiki, kad tai bus i nauda. Iki nestumų gyvenau socialiai aktyviai, tai vėl integruotis i visuomene sako man neturėtų būti sunku, ir išėjimas i darbą netgi turėtu padeti sveiki. Oj, su ta viltim ir gyvenu thumbup.gif Beje, daug kam nepatinka ruduo, paumeja visokios tokios ligos, o man jis labai wub.gif  wub.gif

dėl kainos thumbup.gif
Kad ir kaip greitai pagerės, nusiteik minimum pusę metų gerti, šiaip lyg apie 9 mėn minimaliai rekomenduoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Madam~ @ 2013 07 30, 15:13)
dėl kainos  thumbup.gif
Kad ir kaip greitai pagerės, nusiteik minimum pusę metų gerti, šiaip lyg apie 9 mėn minimaliai rekomenduoja ax.gif

Aha, daktariukas sakė, kad bent pusmetį teks. Nuseiteikiau... Ką jau cia biggrin.gif
Atsakyti
As tai jau kazkaip issigandau del fluanxol.. Kai paskaiciau informacini lape,y, tai net siurpas nuejo...
Atsakyti