QUOTE(jauniute @ 2013 08 01, 13:33)
na buvau sulieknėjus, bet kai pradėjo taisytis savijauta, pradėjo priauginėti svoris, nors valgau kaip ir anksčiau, iki tol kol atsirado nerimo sutrikimas. gal tiesiog organizmas atsipalaidavo ir kitaip pasisavina maistą
QUOTE(TaiRa** @ 2013 08 01, 13:34)
Zolofta

raminančių negeriu,bet turiu ekstra atvejui lexsotanilio,bet jo išgėrus esu ir alko gėrus,kad ir nedaug aišku bet...neslopina manęs tie vaistai ir nemigdo,tik nerimą nuima
va va, jie neslopina, tik nerimą nuima, beeet man vienas daktaras patarė, kad extra atveju, neturint vaistukų galima ir lašelį alkoholio išgert, nors pvz gyd. Liutkus iš Klapiėdos kategoriškai prieš alkoholį.
QUOTE(someday... @ 2013 08 01, 15:16)
As tai alko negert pradejau del nerimo ir baimiu, nes isgerus isvis blogai darydavos, tokia baime uzeidavo....

Tai kazkaip nustojau... Uztekdavo keletos gurksniu

Su raminamais zinau, kad negalima,o kaip su AD tai neaisku...
Del apetito, per VD tikrai jis ne koks...
koks ten apetitas, kai iš lovos nekyli.... man kai prasidėjo, kol ieškojau ligų nekilau apie mėnesį, aišku dar prieš tai kankinaus, tik dar vaikščiodavau, o paskui jau tik gulėjau ir verkiau.
dar vis paskaitau ir įdomu pasidarė, ar gydėtės kuri stacionare Palangoje? ten ne psichūškė

LSMU psichofiziologijos ir reabilitacijos institutas. labai gailiuosi, kad kai tik pasiūlė nevažiavau ten. o šį pavasarį gydžiausi, jei galima pavadinti tai gydymusi

tiesiog visa pagalba vienoje vietoje. neįsivaizduojat kiek man padėjo atrasti!