Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Oj stejjse kaip dziaugiuos del taves 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Labai labai 4u.gif Net siek tiek pavydziu...
As dar deja negaliu pasigirt pagerejimu. Bet sian dar tik 7 diena vaistu.. Tkiuos po dar septyniu jau jau jau po truputuka geriau bus. Bent jau tu salutiniu nejausciau... doh.gif Ryt taip pat jau po pilna AD tabletyte gersiu, o poryt isbrauksiu viene pusyte raminanciu is raciono. Tai tikiuos blogiiau nesijusiu... Uch, kaip pavargau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 05, 19:58)
Oj stejjse kaip dziaugiuos del taves 4u.gif  4u.gif  thumbup.gif Labai labai 4u.gif Net siek tiek pavydziu...
As dar deja negaliu pasigirt pagerejimu. Bet sian dar tik 7 diena vaistu.. Tkiuos po dar septyniu jau jau jau po truputuka geriau bus. Bent jau tu salutiniu nejausciau...  doh.gif Ryt taip pat jau po pilna AD tabletyte gersiu, o poryt isbrauksiu viene pusyte raminanciu is raciono. Tai tikiuos blogiiau nesijusiu... Uch, kaip pavargau... doh.gif

Aciuuu someday... Nesakau kad jauciuos tokia kaip anksciau.. Bet tikiu kad viskas eina geryn, kaip ir minejau islenda dar negerumai, bet nepalyginti su tuo kaip buvo pries tai.. Todel viliuos, kad eis vis geryn, bent jau noriu tuo tiket.. O tiu tikrai pasweiksi, galiu tawe garantuot, dar truputuka ir tu sakysi, wa merginos ir as jau neblogai jauciuos, as tau to lb linkiu, ir zinau kad tai atsitiks lb greit smile.gif)))) 4u.gif
P.s vienas minusas kad lb apetitas padidejo, atrodo valgau ir valgyt noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stejjse: 05 rugpjūčio 2013 - 20:01
QUOTE(Stejjse @ 2013 08 05, 20:58)
Aciuuu someday... Nesakau kad jauciuos tokia kaip anksciau.. Bet tikiu kad viskas eina geryn, kaip ir minejau islenda dar negerumai, bet nepalyginti su tuo kaip buvo pries tai.. Todel viliuos, kad eis vis geryn, bent jau noriu tuo tiket.. O tiu tikrai pasweiksi, galiu tawe garantuot, dar truputuka ir tu sakysi, wa merginos ir as jau neblogai jauciuos, as tau to lb linkiu, ir zinau kad tai atsitiks lb greit smile.gif)))) 4u.gif
P.s vienas minusas kad lb apetitas padidejo, atrodo valgau ir valgyt noriu biggrin.gif

Snd jauciuos prastai.. Lb susresawau snd, nes mano katinas prastai jauciasi, vemia antra diena baltom seilem, ar tai putom, tai snd ir werkiau, dawem su teciu angliukonpusyte jam, bet vistiek newalgo, nelaka, bet waiksto ir paguli, bet zaist nezaidzia.. Net nzn ka daryt.. Gal praeis nuo angliuko... Duok diewe kad viskas mano mylimiausiajam butu gerai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stejjse @ 2013 08 05, 15:36)
Sweikutes mergaites!!! Nu wa jau galiu teigti kad jauciuos neblogai.. Karts nuo karto dar islenda koks skausmelis, pwz kojas skauda, bet nedaznai..kentet galima.. Snd doze vaistu didinu.. Ziuresim kaip bus toliau.. Bet pagaliau jauciuos nenlogai.. Ir akys jau ramesnes.. Ir pati ramiau daug jauciuos... 4u.gif

Kaip super ka?
nieko nera geriau,jaustis sveikai ir gerai.Kuo toliau ,tuo geriau tau bus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(someday... @ 2013 08 05, 19:58)
Oj stejjse kaip dziaugiuos del taves 4u.gif  4u.gif  thumbup.gif Labai labai 4u.gif Net siek tiek pavydziu...
As dar deja negaliu pasigirt pagerejimu. Bet sian dar tik 7 diena vaistu.. Tkiuos po dar septyniu jau jau jau po truputuka geriau bus. Bent jau tu salutiniu nejausciau...  doh.gif Ryt taip pat jau po pilna AD tabletyte gersiu, o poryt isbrauksiu viene pusyte raminanciu is raciono. Tai tikiuos blogiiau nesijusiu... Uch, kaip pavargau... doh.gif

Dar keleta dienu ir pradesi jaustis geriau...po dar keliu dienu dar geriau.ir bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
Oj Lu tikiuosi, stengiuos kazkuom uzsiimt, tada uzsimirstu, tik pastebejau, svarbu, nepersistengt ir laiku pavalgyt. Antraip laaaabaaai blogai... Bet didziuojuosi savim, kad iskenciu visus negerumus ir nekambinu gydytojui guostis. Vis dar labai sukasi galva, mieguistumas zveriskas, ir labai keistai tarsi tampo kakla zandikauli... doh.gif Kai susiziovauju, tarsi sutraukia viska blink.gif Na bet kenciu, kenciu.... Aisku negerumau ir karstis prideda. doh.gif

Stejjse, tu tik laikykis. As ir dabar sau sakau, kad svarbiausiai siuo gijimo metu butu gerai nepatirt dideliu stresu, kad neatkrist. Prigrasinau vyra, kad tik manes nenervuotu. biggrin.gif Tik gaila vaikai savo atgroja biggrin.gif doh.gif Tai ir tu laikykis, saugok save, suimk i rakas, juk jau gereja bukle, o tie praeikti nervai vel zalos pridarys. Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 06 rugpjūčio 2013 - 18:15
Aciu someday, imk ir tau 4u.gif blush2.gif baet kad negaliu nestresuot, mano katiniukas yra mano pats didziausias turtelis, be kurio neysiwaizduoju gyvenimo, visgi 9 metai kartuuu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stejjse @ 2013 08 06, 20:03)
Aciu someday, imk ir tau 4u.gif  blush2.gif  baet kad negaliu nestresuot, mano katiniukas yra mano pats didziausias turtelis, be kurio neysiwaizduoju gyvenimo, visgi 9 metai kartuuu  verysad.gif

Syprantu, kiekvienai savas stresas verysad.gif Ir kaip sunku nepasiduot jam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 06, 21:52)
Syprantu, kiekvienai savas stresas verysad.gif Ir kaip sunku nepasiduot jam doh.gif

Klausyk someday, o tau daktariukas nesake po dvieju savaiciu pas jy uzeit??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stejjse @ 2013 08 07, 21:50)
Klausyk someday, o tau daktariukas nesake po dvieju savaiciu pas jy uzeit??smile.gif

Ne, man po menesiuko. Su AD matyt per anksti dvi sav. g.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 07, 22:22)
Ne, man po menesiuko. Su AD matyt per anksti dvi sav. g.gif

Tikrai per anksti dvi savaites butu 4u.gif

o kaip jus jauciates merginos? 4u.gif
Atsakyti
As tai jauciuos lb neblogai!!!! Bet man pas daktariuka jau pirmadieniui reik pasirodyt.. Taiwa eisiu vel pirmadieni pas jy smile.gif
Atsakyti
Na palyginus su pradziaa gerimo, keli salutiniai jau isnyke, bet mieguistumas dar yra. Bet aisku db tas karstis balamutina, nesuprasi ar savijauta bloga ar del karscio... Ir dar, tfu tfu tfu, bet po apsilankymo nebuvo didesnes panikos atakos. Bet cia gal pati psichologiskai su tuo bandau susitvarkyt. smile.gif Zodziu buna buna bangu, bet gal gereja... ax.gif Ta krutine dar suspaudzia, galva svaigsta, bet laikausi ir laaaabai laukiu ppagerejimo. Tikiu, kad nebe uz kalnu!
Papildyta:
QUOTE(Stejjse @ 2013 08 08, 16:40)
As tai jauciuos lb neblogai!!!! Bet man pas daktariuka jau pirmadieniui reik pasirodyt.. Taiwa eisiu vel pirmadieni pas jy smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super, dziaugiuos!!!
Atsakyti