Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Stejjse @ 2013 08 13, 18:02)
Man daktariukas sake kad galima igert taure ar tai dvi vyno, ar sampano ar alaus, bet pries tada geriau negert vaistuko ta kur vakare geriu, o siaip sake, kad galima smile.gif  4u.gif
Man spalio menesy bus jau kokie trys menesy kai gersiu vaistukus, o poto mazinsim.. Ir tada galutinai nutrauksim.. Jau kaip laukiu... Atsibodo jau tuos vaistukus ryt... Kartais net pamirstu paskirtu laiku isgert tai isgeriu, tai isgeriu po kokios walandos.. smile.gif
Someday tu nesinervuok, paastrinsi sawo sweikatele.. Pamatysi su viskuo tu susitwarkysi, ir su direktore viskas pasiseks smile.gif nusiteik taip, ir psmatysi kokia eisi svytinti.. smile.gif p.s. Noriu tau pasakyt komplimenta, kad tu man labai grazi mergina!!!! Tiesiog nekad nepagalvociau, kad tau gali buti vd, tu znk lb puikiai atrodai, taip ir toliau!!!!!!

Aciu uz komplimenta smile.gif ax.gif Mano seimos gydytoja irgi net negalvojo, kad galeciau sirgti VD, ir galiausiai, kai po daugelio tyrimu liko tik nervai, ji sako, per gerai atrodai, tai nieks nepasakytu, jog gali sirgt tokiom ligom. Deja viduj tai laaaabaaai daug visko negero. Na as kazkaip pozityviai nusiteikus, tikiu, kad susidorosiu ir daugiau nebepalusiu. Visada sau sakau, kas be taves uzaugins vaikus??? Tai mane uzveda biggrin.gif
Atsakyti
Oho kaip trumpai jūs čia gydotės,o reikia bent puse metų ir tada mažinti,ar neatkrisit su dar blogesne savijauta unsure.gif Man rugsėji bus metai kaip geriu AD ,o gerai jaučiuosi jau pusmetis,bet tik dabar mano gydytoja nusprendė,kad jau galiu mažinti dozę,viena diena visa tabletę,o kita tik puse,po pusantro mėnesio dar mažinsime doze ir tada bus matyt smile.gif
Pirma kartą kai gydžiausi po dviejų mėnesių pajutau ,kad man viskas ok,nutraukiau vaistus,paskui po kokio pusmečio ar greičiau jau kaip smogė nerimas su PA ,kad pas gydytojos tik su mama nuvažiavau,bijojau kojas pakratyti doh.gif daugiau taip nedarau,gydausi,kad ir metus,man nesvarbu ,bet būsiu tikra,kad kelis metus gyvensiu ramiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaiRa**: 13 rugpjūčio 2013 - 19:04
Pasitikiu gydytoju.. Pas mane nera jokiu PA taip vadinamu, as dar iki to nebuvau daejus, man tik yvairus fziniai negalavimai, gal todel ir daktariukas ta mato, nes sake kad iki nauju metu jau tureciau visai nebewartoti vaistuku smile.gif o r lb dziaugiuos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 13, 17:21)

Lu mane alkoholis konkreciai is veziu ismusdavo. Nuo to laiko, kai blogai jauciuos, tai rimciau esu isgerus 1 karta, tai pagirios buvo istisas 4 dienas doh.gif  doh.gif Galvojau kojas pakratysiu. O siaip dar kelis kart bandziau isgert taure vyno, maziuka koki alaus, tai po ju tokios baimes, panikos, drebulio atakos budavo... Tai risau ir ne neziuriu i ta puse. Kazkaip net atradau viena pliusa VD, issivaliau organizma nuo alko, is visur galiu parvairuot, ryte irgi kaip zmogus jaucius biggrin.gif

Man irgi tas pats.ir isvis tu man i mane panasi liga.
O siaip as geriau alko ziauriai seniai pries dabar isgeriant,bet vistiek kazkas netaip buvo
Jauciu reiks ir man ne laselio niekada smile.gif
Atsakyti
As geriu alko, bet ta diena negeriu vaistu,kol nesigydziau visai net neziuredavau. I ta puse,o dbr leidziu sau draugu kompanijoj smagei praleisti laika:) kaip laikosi forumo senbuves? Kur dingusios? Kur lucero???:]
Atsakyti
Merginos kaip laikotes???? :)
Atsakyti
QUOTE(Stejjse @ 2013 08 19, 21:57)
Merginos kaip laikotes???? smile.gif

Labas
Kaip pati laikais?
Man buvo pora nerimo vakaru,bet tik tiek.
Dar po gimdymo pirma syki mmm atejo.Buvo negera.
Bet kolkas viskas ok.

Someday,kaip tu?
Atsakyti
Sveikos, as po truputi. Man ir nerimas vakarais uzeina. Vkr per TV parode mergina kuri mire nuo Meningokoko ir uzeme siaubingas nerimas.... doh.gif O siaip kiek stirpesne jauciuosi, bet dar toli iki gerai smile.gif Zodziu kaip visada, visaip. Vyras nuo ketv iki pirm isskrenda, tai galvoju, kaip tuos vakarus iskesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 08 20, 18:06)
Sveikos, as po truputi. Man ir nerimas vakarais uzeina. Vkr per TV parode mergina kuri mire nuo Meningokoko ir uzeme siaubingas nerimas.... doh.gif O siaip kiek stirpesne jauciuosi, bet dar toli iki gerai smile.gif Zodziu kaip visada, visaip. Vyras nuo ketv iki pirm isskrenda, tai galvoju, kaip tuos vakarus iskesiu doh.gif

Ir asvakar sunerimau kai per zinias parode kad mergina mire nuo to viruso.. Sirdele pradejo kalatotis, o dar ant vakaro paziurejau, tai poto gulejau ir masciau.. Siaubas taip iseina kad mums ziniu negalima ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stejjse @ 2013 08 20, 21:48)
Siaubas taip iseina kad mums ziniu negalima ziuret biggrin.gif

Pritariu, nes net ir man tokia paniska baime sueme, kad tiesiog suakmenejau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
mergaites, jungiuosi si jusu buri
Sergu, vegetodistonija, depresija
Mire mano mociute vakar, pas kuria praleidau visas savo vasaras
Jau antra diena negaliu nieko galvoti, tik apie ja, asaros liejasi savaime
Geriu lexotanili, siek tiek padeda bet nelabai
Dar problema yra ta kad ji gyvena toli nuo Lietuvos, beveik 1000 km, nezinau ar vykti i laidotuves-vaikas turi siek sveikatos problemu, ten yra isvykus mano mano mama, ji sako kad nevykciau (nebus kur man miegoti su vaiku,mociute juk mire tame bute, ir t.t)
As pati dvejoju-kaip ir labai noreciau su mociute atsisveikinti, bet ir ta kelione bei liga mano mane stabdo.
Kaip elgti nezinau...

Dar turiu klausima turiu atliekamu pakuociu vaisto Paroxetine-gal kas norite keistis i lexotanili, xanax ar pan.
Atsakyti
Vakar mirė močiutė,o šiandiena jau nusprendei,kad sergi depresija unsure.gif ? ar seniau jau sirgai g.gif ?
Atsakyti