QUOTE(Stejjse @ 2013 08 13, 18:02)
Man daktariukas sake kad galima igert taure ar tai dvi vyno, ar sampano ar alaus, bet pries tada geriau negert vaistuko ta kur vakare geriu, o siaip sake, kad galima
Man spalio menesy bus jau kokie trys menesy kai gersiu vaistukus, o poto mazinsim.. Ir tada galutinai nutrauksim.. Jau kaip laukiu... Atsibodo jau tuos vaistukus ryt... Kartais net pamirstu paskirtu laiku isgert tai isgeriu, tai isgeriu po kokios walandos..
Someday tu nesinervuok, paastrinsi sawo sweikatele.. Pamatysi su viskuo tu susitwarkysi, ir su direktore viskas pasiseks
nusiteik taip, ir psmatysi kokia eisi svytinti..
p.s. Noriu tau pasakyt komplimenta, kad tu man labai grazi mergina!!!! Tiesiog nekad nepagalvociau, kad tau gali buti vd, tu znk lb puikiai atrodai, taip ir toliau!!!!!!

Man spalio menesy bus jau kokie trys menesy kai gersiu vaistukus, o poto mazinsim.. Ir tada galutinai nutrauksim.. Jau kaip laukiu... Atsibodo jau tuos vaistukus ryt... Kartais net pamirstu paskirtu laiku isgert tai isgeriu, tai isgeriu po kokios walandos..

Someday tu nesinervuok, paastrinsi sawo sweikatele.. Pamatysi su viskuo tu susitwarkysi, ir su direktore viskas pasiseks

Aciu uz komplimenta