Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(manika @ 2013 11 14, 17:25)
Koks salutinis buvo, kaip pasireiske?

na as pradejau kraujuoti viduryje ciklo, tai uztai ir pasikeiciau ji 4u.gif
Atsakyti
Na likimo drauges mano, siandiena buvau pas neurologe, nepatiko vienas manno tyrimas, klausos sukeltuju potencialu, ir sake reikes daryti magnetini rezonansa... ar kuriai daare? doh.gif
Atsakyti
sveikos,man neurologe taip pat itaria si sutrikima,bet pries tai pasiunte dar atlikt smegenu KT,norejau jusu paklaust,kai prasidejo si liga,ar jums buvo staigus svorio kritimas?nes jau nebezinau nei ka galvot,atrodo kad po kg netenku kas savaite,esu ziauriai nervinga,stengiuosi save ramint,nepasiduot panikai,nes buvo net keletas tokiu priepoliu,kad teko kviest greitaja,bet kol ji atvykdavo priepolis jau buvo praejes ir gydytojai ziuredavo kaip i kokia nesveika,viena net uzmete,ar nebuvo seimoje serganciu psichinemis ligomis...papasakokit kokiom priemonem kovojat su siuo sutrikimu,pati nusipirkau raminamuju zoleliu arbatos,o ka dar galetumet patart?
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2013 11 14, 21:02)
Na likimo  drauges mano, siandiena buvau pas neurologe, nepatiko vienas manno tyrimas, klausos sukeltuju potencialu, ir sake reikes daryti magnetini rezonansa... ar kuriai daare? doh.gif

Man darė gal prieš tris metus, dėl galvos svaigimo ir silpnumo. Tyrimas buvo geras. dabar vienoj ausy pasilenkus suzvimbia, bet klausos nervas nepažeistas, klausa ideali. ir tas užimas susijęs su spaudimu pav. kai labai juokiuosi, steniu, sunkiai keliu, pasilenkiu staigiai. mano kaklo arterijos problemiškos, gal čia su tuo susiję unsure.gif kažkur skaičiau, kad jautrūs žmones kartais girdi kai net kraujas kraujagyslėse plūsteli stipriau, ar oras iš ausų pasišalina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 11 14, 23:48)
sveikos,man neurologe taip pat itaria si sutrikima,bet pries tai pasiunte dar atlikt smegenu KT,norejau jusu paklaust,kai prasidejo si liga,ar jums buvo staigus svorio kritimas?nes jau nebezinau nei ka galvot,atrodo kad po kg netenku kas savaite,esu ziauriai nervinga,stengiuosi save ramint,nepasiduot panikai,nes buvo net keletas tokiu priepoliu,kad teko kviest greitaja,bet kol ji atvykdavo priepolis jau buvo praejes ir gydytojai ziuredavo kaip i kokia nesveika,viena net uzmete,ar nebuvo seimoje serganciu psichinemis ligomis...papasakokit kokiom priemonem kovojat su siuo sutrikimu,pati nusipirkau raminamuju zoleliu arbatos,o ka dar galetumet patart?

Man nukrito per pora menesiu 6kg verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 11 14, 22:48)

Man nenukrenta nei vienas kilogramas doh.gif o galėtu,visai nesupykčiau biggrin.gif Na ,o su mūsu tokia liga žolelių galiomis aš netikiu schmoll.gif jei dar lengvas koks nerimas,tai taip gal kiek ir apramina,padeda lengviau užmigti smile.gif
Atsakyti
Na likimo  drauges mano, siandiena buvau pas neurologe, nepatiko vienas manno tyrimas, klausos sukeltuju potencialu, ir sake reikes daryti magnetini rezonansa... ar kuriai daare? doh.gif

Dare man magnetini rezonansa galvos, pries 7 metus, tuomet viskas sake ok mano galveleje ir sake problemos greiciauisiai nerviniu pagrindu. Siaip procedura neskausminga, reik isguleti ramiai apie 30 min, ivaziuoji i toki apgaubta aparata, jautiesi kaip lifte, tik kad guli, ten sklinda visokie garsai. Nelabai buvo malonu ten gulet, bet tikrai imanoma isgulet.
Atsakyti
sake reikes daryti magnetini rezonansa... ar kuriai daare? doh.gif

Man dare, nieko baisaus, visai neskausminga procedura-guli sau ramiai ir svajoji apie jura ir pusyna biggrin.gif O salia, atrodo, kad traukiniai su lektuvais irgi laivais svilpia lotuliukas.gif
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 11 14, 22:48)
sveikos,man neurologe taip pat itaria si sutrikima,bet pries tai pasiunte dar atlikt smegenu KT,norejau jusu paklaust,kai prasidejo si liga,ar jums buvo staigus svorio kritimas?

Man buvo analogiskai 4u.gif Ne galva tirti reikia, o skrandi 4u.gif Man per du menesius nukrito 13kg doh.gif Ir nors man bande pripaisyti vegetodistonija, bet seimos gydytoja nenurimo ir dave siuntima pas gastroenterologa(jokiais skrandzio skausmais ar negalavimais nesiskundziau). Ten istyre ir surado mano galvos svaigimu, svorio kritimo, sirdies permusimu, kvepavimo sutrikimo priezasti. Pritaikius gydyma skrandziui, nebereikejo jokiu raminamuju, pasibaige visos vegetodistonijos. Ir svoris visas su kaupu ataugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 09:56)

Ten istyre ir surado mano galvos svaigimu, svorio kritimo, sirdies permusimu, kvepavimo sutrikimo priezasti. Pritaikius gydyma skrandziui, nebereikejo jokiu raminamuju, pasibaige visos vegetodistonijos. Ir svoris visas su kaupu ataugo doh.gif

Ką rado (atsiprašau, jei jau klausimas kartojasi)? Koks gydymas?
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 11 15, 11:13)
Ką rado (atsiprašau, jei jau klausimas kartojasi)? Koks gydymas?

GERLa ir dvylikapirstes uzdegima. 4u.gif
Gydymas: pradzioj praplove mane su lasalinem(gliukoze+NaCl 5 dienos), paskui virta arba troskinta dieta, nutraukti visus vaistus(raminamuosius tame tarpe, visas vaistazoles), israse tik nuo tu ligu vaistus.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 11:01)
GERLa ir dvylikapirstes uzdegima. 4u.gif
Gydymas: pradzioj praplove mane su lasalinem(gliukoze+NaCl 5 dienos), paskui virta arba troskinta dieta, nutraukti visus vaistus(raminamuosius tame tarpe, visas vaistazoles), israse tik nuo tu ligu vaistus.

man vakar daktarė irgi sakė, kad man tikriausiai skrandy žaizda + rūgštis kyla. Pradėsiu šiandie gerti vaistus (controloc) + rūgšties mažinimui + dieta.
Tai susitvarkius su virškinimu dingo VD? Kiek laiko truko gydymas?
Papildyta:
Ką duoda tas praplovimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oceano: 15 lapkričio 2013 - 11:17
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 10:56)
Man dare, nieko baisaus, visai neskausminga procedura-guli sau ramiai ir svajoji apie jura ir pusyna biggrin.gif O salia, atrodo, kad traukiniai su lektuvais irgi laivais svilpia lotuliukas.gif

Man buvo analogiskai 4u.gif Ne galva tirti reikia, o skrandi 4u.gif Man per du menesius nukrito 13kg doh.gif Ir nors man bande pripaisyti vegetodistonija, bet seimos gydytoja nenurimo ir dave siuntima pas gastroenterologa(jokiais skrandzio skausmais ar negalavimais nesiskundziau). Ten istyre ir surado mano galvos svaigimu, svorio kritimo, sirdies permusimu, kvepavimo sutrikimo priezasti. Pritaikius gydyma skrandziui, nebereikejo jokiu raminamuju, pasibaige visos vegetodistonijos. Ir svoris visas su kaupu ataugo doh.gif

pas gastroenterologa lankausi syki i puse metu,yra diafragmos isvarza,aciu dievui opu nerado,rado ten dar kazka storosiose zarnose,bet pries metus kai konstatavo skrandzio isvarza,tuo metu jokiu tokiu panasiu skausmu ir pozymiu kaip atsirado dabar nera,tai neurologas pasiule eit pasitikrint skydliauke,nes su ja irgi yra bedu,sako gal ji issibalansavo ir itakojo svorio kritima,tai siand pedinsiu smile.gif
O tai ka jums rado gastroenterologas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 15 lapkričio 2013 - 13:39