Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(OJE @ 2013 06 29, 14:25)

kokios tos trecios grazios  wub.gif 
O jusu KAM  turi 3 dydziu galvutes spaustem ?  ax.gif

tas kur uzsakiau tures 3 dydziu galvutes 16 20 ir 24 smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,ar jus siunate tik is nauju medziagu, ar ka kuriate ir is senu nenudevetu rubu?Nes tikrai turiu geru nenunesiotu rubu,bet jie man jau pabodo.Ir kai siunu is tokiu rubu man kyla geresniu minciu.Turiu tik viena poblema nebeisivaizduoju mazu vaiku dydziu,senas iskarpas visas ismeciau seniai,o vat reiks pradet kazka kurti.Dabar nei vieno rubo niekam neatidiodu ir nemetu lauk,laukiu kol ateis ikvepimas. g.gif
Atsakyti
savo vaikam siuvu is visokiausiu, kitiem tik is nauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 06 30, 14:21)
Norejau paklausti,ar jus siunate tik is nauju medziagu, ar ka kuriate ir is senu nenudevetu rubu?Nes tikrai turiu geru nenunesiotu rubu,bet jie man jau pabodo.Ir kai siunu is tokiu rubu man kyla geresniu minciu.Turiu tik viena poblema nebeisivaizduoju mazu vaiku dydziu,senas iskarpas visas ismeciau seniai,o vat reiks pradet kazka kurti.Dabar nei vieno rubo niekam neatidiodu ir nemetu lauk,laukiu kol ateis ikvepimas. g.gif

as tame nieko blogo nematau .... svarbu gerai atrodo galutinis rezultatas ... o senas- papimpintas atrodo kartais daug mieliau .. nei visai naujas ... juk buna tokiu drabuziu, kurie nusibodo, bet gaila ismesti nes modelis neblogas, arba medziaga miela ax.gif
O del ismieru, tai naudok, pagal drabuzi kuri turi ax.gif as jokio supratimo neturiu apie sukneles, tai is raudono kryziaus prisipirkau tik tam, kad zinociau kokia ismiera yra ax.gif
As tai labai noreciau rasti gera ideja, kaip panaudoti atraizas ... ju pas mane siaubingai daug, nes zmonems kai drabuzius tvarkau, tiek lieka ir kartais gaila ismesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 30 birželio 2013 - 16:12
QUOTE(OJE @ 2013 06 30, 17:11)
as tame nieko blogo nematau .... svarbu gerai atrodo galutinis rezultatas ... o senas- papimpintas atrodo kartais daug mieliau .. nei visai naujas ...  juk buna tokiu drabuziu, kurie nusibodo, bet gaila ismesti  nes modelis neblogas, arba medziaga miela  ax.gif 
O del ismieru, tai naudok, pagal drabuzi kuri turi  ax.gif  as jokio supratimo neturiu apie sukneles, tai is raudono kryziaus prisipirkau tik tam, kad zinociau kokia ismiera  yra  ax.gif
As tai labai noreciau rasti gera ideja, kaip panaudoti atraizas ... ju pas mane siaubingai daug, nes zmonems kai drabuzius tvarkau, tiek lieka  ir kartais gaila ismesti  doh.gif

Na matai mano jau dideli,paaugliai ir nieko is drabuzeliu neturiu.O vat mamyte su teveliu prisidirbo,tai ir suku galva nuo ko pradeti.As dar tik ruosiuosi siuti,nes nezinau ka turesim.Seniau is bliuzonu siudavau vaikam treningiukus,is rankoviu kelnes o is kitu daliu iseidavo bliuzonas.Man maloniau budavo is "nieko"kazka sukurti ir dabar turiu kokia skiaute ziurek ir kyla ideja kazka pasiuti,tai lelems ,tai dar kokia nesamone.
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 06 30, 17:44)
Na matai mano jau dideli,paaugliai ir nieko is drabuzeliu neturiu.O vat mamyte su teveliu prisidirbo,tai ir suku galva nuo ko pradeti.As dar tik ruosiuosi siuti,nes nezinau ka turesim.Seniau is bliuzonu siudavau vaikam treningiukus,is rankoviu kelnes o is kitu daliu iseidavo bliuzonas.Man maloniau budavo is "nieko"kazka sukurti ir dabar turiu kokia skiaute ziurek ir kyla ideja kazka pasiuti,tai lelems ,tai dar kokia nesamone.

sveikinimai 4u.gif biggrin.gif darbstuoliai mirksiukas.gif jei bus modelis, tai jau tikrai rasi kaip ir is ko bigsmile.gif
Siuk dabar unisex spalvas ... ax.gif
As tai netikiu,kad man sukneles vis tik reiks siuti biggrin.gif
Atsakyti
OJE - pradek siuti skiautinius is atraizu thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras
QUOTE(OJE @ 2013 06 29, 14:25)
Vakar siuvau kepures  ax.gif  sakiau daugiau nepirksiu- nes nezinau nei vienos geros firmos ....  o kainos kepuriu nesvietiskos ipac kai reikia  x3  Tai is vyro megztinio net 6  viensluoksnes  kepures  gaunas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Gal parodysit kokias kepures pasiuvot? bigsmile.gif As jau nuo pavasario ruosiuosi is nesunesiotu vilnoniu megstiniu pasiuti vaikams kepures. Gaila moketi didelius pinigus uz kepures doh.gif
Galvoju padaryti iskarpa pagal nesiojama kepure ax.gif Tikiuosi gausis, dar nesu bandziusi siuti kepuriu.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 06 30, 21:16)
Labas vakaras

Gal parodysit kokias kepures pasiuvot? bigsmile.gif As jau nuo pavasario ruosiuosi is nesunesiotu vilnoniu megstiniu pasiuti vaikams kepures. Gaila moketi didelius pinigus uz kepures doh.gif
Galvoju padaryti iskarpa pagal nesiojama kepure ax.gif Tikiuosi gausis, dar nesu bandziusi siuti kepuriu.

is megztiniu tai as kazkaip bijau, kazi akys nebegs... net jeigu austas su masina megstinis man trodo kad gali pasprukt kokia akis susikirpus g.gif
irgi turiu tokiu nenaudojamu bet nelieciu kolkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 06 30, 20:28)
OJE - pradek siuti skiautinius is atraizu thumbup.gif

pabandziau as si reikaliuka, du pledukus pasiuvus turiu ir supratau, kad man dar neatejo amzius lotuliukas.gif Nzn, kazkaip per daug to konkretumo ten .. as neturiu kantrybes tiek biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2013 06 30, 21:16)
Labas vakaras

pas mane eile prie fotiko biggrin.gif kai kepses pasieks eile.. parodysiu.. bet siaip viskas ten paprastai ...
Na is tikro megzto, tai jo akikes reiks gaudyti .... as jauciu pirma overlokinciau visus krastus, po to susiuciau kokia nors kilpine siule ... bent jau taip uztrauktukus i musu tradicinius megztus megztinius dedu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Terra* @ 2013 06 30, 22:20)
  as kazkaip bijau

nebijok -juk vistiek nenaudojami lotuliukas.gif o jei nepabegs ... bus drasiai nesiojami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 06 30, 22:20)
is megztiniu tai as kazkaip bijau, kazi akys nebegs... net jeigu austas su masina megstinis man trodo kad gali pasprukt kokia akis susikirpus g.gif
irgi turiu tokiu nenaudojamu bet nelieciu kolkas g.gif

Tai zinoma, kad persiusiu overloku. Bet pas mane megstiniai austiniai, Zaros vilnoniai, medziaga gera, akys nebega. Mama man siudavo megstinius is tos medziagos, nepabego akys.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 06 30, 22:48)
Tai zinoma, kad persiusiu overloku. Bet pas mane megstiniai austiniai, Zaros vilnoniai, medziaga gera, akys nebega. Mama man siudavo megstinius is tos medziagos, nepabego akys.

aj tokie .. tai mano kepures ir gi is panasios firmos lotuliukas.gif laikys tada ... tik idomu kaip atrodys jau panesiotos .. nes dazniausiai visos kepures issitampo doh.gif kas man ir nepatinka schmoll.gif
Atsakyti