Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(*Terra* @ 2013 07 17, 16:37)
Rodau savo grozius biggrin.gif

Vau, superiškai atrodo bigsmile.gif bet kiek čia darbelio įdėta 4u.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
liuksiska thumbup.gif O kiek laiko krapstais ties tuom ax.gif BEt jau su tokias batukais ant zemes nestato vaiko ax.gif
p.s matau grazu logo zenkla isitaisei is kur gavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 17, 19:03)
liuksiska  thumbup.gif  O kiek laiko krapstais ties tuom  ax.gif  BEt jau su tokias batukais ant zemes nestato vaiko  ax.gif
p.s  matau grazu logo zenkla isitaisei is kur gavai  mirksiukas.gif

jo tie batukai dar nevaikstanciai mergytei. prasikrapsciau dvi dienas. logo pati susikuriau ir nusipiesiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2013 07 15, 15:05)

Ir mazajam
user posted image

Šitas vabaliukas labai labai wub.gif
Atsakyti
Na ir grožių jus čia prisiuvusios...vieni už kitus gražesni, įdomesni...

Merginos, o kur jus perkate audinius? Gal internetu?
O gal žinote taškų kur pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 07 17, 19:33)

ir darbai ir logo labai grazus wub.gif

o su kokia programa piesi? ax.gif 4u.gif

na visu daarbai wub.gif wub.gif wub.gif

OJE - su kokiomten replem dabar spaudes spaudi (kiek supratau prie metaliniu perejai). nes reik jau man, bet nzn kokiu pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 18, 09:00)
ir darbai ir logo labai grazus  wub.gif

o su kokia programa piesi?  ax.gif  4u.gif

dekui smile.gif su corel draw programa ax.gif dar reikes biskiuka patobulint ta logo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 18, 09:00)

OJE - su kokiomten replem dabar spaudes spaudi (kiek supratau prie metaliniu perejai). nes reik jau man, bet nzn kokiu pirkt  doh.gif

na siom dienom siunu kaklaskares, tai dedu tik plasmasines... man patinka tas procesas thumbup.gif Ir prof gerai atrodo ir miela malonu jas deti.. .. kelias klaidas padariau ir atradau jau buda kaip islupti jas biggrin.gif
Metalines naudosiu tik i drabuzelius, nes ten jos jei biskeli storesne medziaga ir vsio... niekaip tu jos neispausi ax.gif
o kokias butent naudojam, tai temos kelis puslapius pramesk atgal ir pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz info drinks_cheers.gif

reiks perziuret visa temute, gal kur ka prazioplinau (nors visad stebiu ja biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 18, 11:57)
Aciu merginos uz info  drinks_cheers.gif

reiks perziuret visa temute, gal kur ka prazioplinau (nors visad stebiu ja  biggrin.gif  )

kelis puslapius atgal ir rasi, siaip jau koki N karta mes apie tai kalbam biggrin.gif
O cia mano busimam modeliui ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 18, 18:18)
kelis puslapius atgal ir rasi, siaip jau koki N karta mes apie tai kalbam  biggrin.gif
O cia mano busimam modeliui  ax.gif
user posted image

tai va,kad N.. karta, bet taip ir nzn kas geriau doh.gif lotuliukas.gif

Labai jau prabangu thumbup.gif cia seilinukas?
Atsakyti
tikrai kad pasipuost bus labai grazu OJE 4u.gif

atsipuciau dienele ir dar vienas krikstynas turiu. vel suknute ir priedai ivairus thumbup.gif kaip man patinka mergytem siut thumbup.gif wub.gif
Atsakyti