Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

OJE puikiai thumbup.gif

QUOTE(*Terra* @ 2013 07 18, 19:28)
atsipuciau dienele ir dar vienas krikstynas turiu. vel suknute ir priedai ivairus thumbup.gif  kaip man patinka mergytem siut thumbup.gif  wub.gif

Norėčiau irgi pabandyti mergaitėm siūti wub.gif sijonukai, kaspiniukai, gėlytės neišbandyti klodai man dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 18, 20:05)
tai va,kad N.. karta, bet taip ir nzn kas geriau  doh.gif  lotuliukas.gif

Labai jau prabangu  thumbup.gif  cia seilinukas?

nu tai kam tau jo labiau reikes, zinai ? biggrin.gif
aha cia sventem....cia ne tyrelem valgyti lotuliukas.gif cia zentam kabinti biggrin.gif

Bet uzmaciau netycia ideja ir kosem valgyti kad tiktu... kai turesiu babkiu, sakiau pabandysiu ... ax.gif Sunkiausia yra atmusti darbo eiga ax.gif kol susibraizai taip kaip nori, kaip tinka ir kaip geriau nei pas kitus lotuliukas.gif po to kol atrenki medziagas ir t.t ir kol savikaina suskaiciuoji ir kol sufotkini - primeti, kad nunesti i parde daug paprasciau nei internetu prekiauti ax.gif Uh cool.gif
Dekui mirksiukas.gif
As nemoku dar sukneliu siuti - mane veza unisex stilius ax.gif
Atsakyti
OJE, nerealus seilinukas... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Jungiuosi aš prie jūsų smile.gif prisižiūrėjau čia tooookių nuostabių darbų, kad išsilydžiau kelis kartus karsta.gif gavau nuo MB gimtadienio proga siuvimo mašiną, apie kurią svajojau jau nnnn metų, tai dabar reiks kibti į darbą. Turiu mažą pypliuką, tai labai noriu jam visokių grožių prikurti tik dabar reiks kažkaip laiko atrasti smile.gif bet kaip viena mamytė ir sakė, kuo daugiau darai tuo daugiau padarai smile.gif
Atsakyti
Sveika istojus i norinciu ir galinciu kluba 4u.gif
O cia mano vienas patc paciausias is 100 siutu... lotuliukas.gif juokauju .. bet suredaguoti 160 nuotrauku eina sau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 19, 19:13)
Sveika istojus i norinciu ir galinciu kluba  4u.gif
O cia mano vienas patc paciausias  is 100  siutu...  lotuliukas.gif  juokauju .. bet suredaguoti 160 nuotrauku eina sau  doh.gif
user posted image

wub.gif

Tuoj neatsiginsi nuo zentuku lotuliukas.gif

is kur pirkai metal. spaudes? ir koki ten prietaisiuka gavai, nes kazkur rasei, bet foto neikelei (o gal praziosojau kazka ax.gif )
Atsakyti
OJE, niu labai prabangiai atrodys tavoji dama wub.gif thumbup.gif

panos, o kokio dydžio (matmenų) kaklaskares siūnate? žiūriu, kad mano mėnulytei reiktų tokio gėrio, o tai visa apsieiliojusi iki bambos, n kartų perrenginėju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 07 20, 08:08)
OJE, niu labai prabangiai atrodys tavoji dama  wub.gif  thumbup.gif

panos, o kokio dydžio (matmenų) kaklaskares siūnate? žiūriu, kad mano mėnulytei reiktų tokio gėrio, o tai visa apsieiliojusi iki bambos, n kartų perrenginėju  doh.gif  lotuliukas.gif

as dar neisivaizduoju kaip ji atrodys biggrin.gif
Dekui, nu visa vakara projektavau pati - toki kokio noreciau mirksiukas.gif Man tie standartiniai, kuri dave pardej uz aciu, netinka schmoll.gif mat ten yra dalele komercijos paslepta lotuliukas.gif o as bandziau ant ekonominio rezimo siuti lotuliukas.gif
O koks jos kakliukas- man va kaip tik reikejo ismatavimo, nes mano 4,5 metu modelis ne visada pasiraso ax.gif Tai kiek radau nete sako nuo 10" ax.gif
Tai va ax.gif noreciau zinoti ar pvz tuos kuriuos pasiuvau S ismieros 24cm ar bus kaip tik, kol maza mirksiukas.gif
Mano yra apie 32 cm tai nuo - iki kokiu 4,5 tiks ax.gif
Po to yra tie dvigubi tokie paglamzyti tai jie kiek matavau jau net iki 42cm.
eh kaip man truksta tikro modelio jau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 19, 20:48)
wub.gif

Tuoj neatsiginsi nuo zentuku  lotuliukas.gif

is kur pirkai metal. spaudes? ir koki ten prietaisiuka gavai, nes kazkur rasei, bet foto neikelei (o gal praziosojau kazka  ax.gif  )

aj zentu nebijau irnesakyk.gif musu gatvej ji bus vienintele maziausia.. , kaimynai turi 2 metuku.... bet mano 4 metis jau vakar uzsidejes guminius vare draugauti.. mat mergina pabega nuo tevu ax.gif ir atvare i musu kiema biggrin.gif Nuo masciu reik gintis jau biggrin.gif
As juk uz juru mariu, tai pasakysiu kad musu pardej biggrin.gif .. reples gavau - paprastos , bet jau sakiau su paprastom ir vyro garazo replem ir gaunas labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, noriu dukrytei pasiuti krikstynu suknele. gal turite iskarpas. buciau dekinga jei kas pasidalintu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jur...: 20 liepos 2013 - 23:08
QUOTE(jur... @ 2013 07 21, 00:05)
sveikos, noriu dukrytei pasiuti krikstynu suknele. gal turite iskarpas. buciau dekinga jei kas pasidalintu  smile.gif

jei jau as tureciau dukryte, tai vadinas tureciau ir kokia nors suknele, pagal kuria ir brezini pasidaryciau ax.gif mirksiukas.gif pagrindai visu sukneleiu panasus cm plius ar cm minus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 21, 03:15)
jei jau as tureciau dukryte, tai vadinas tureciau ir kokia nors suknele, pagal kuria ir brezini pasidaryciau  ax.gif  mirksiukas.gif  pagrindai visu sukneleiu panasus  cm plius ar cm minus  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 20, 13:59)

Jums dar dalina selinukus blink.gif cia LT. net kai kur reik susimoket uz maisiuka doh.gif nieko nemokamai negausi schmoll.gif

Na viska supratau del spaudziu, man trikotazui reik. tai metalines geriau, ane ax.gif

reik ebey ieskotis, gal ka rasiu ir pas vyra garaze repliu kokiu paziuret reiks lotuliukas.gif
Atsakyti