Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

OJE, greiciausiai taip ir reiks daryti. Pagal turima suknele darytis iskarpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jur... @ 2013 07 21, 10:33)
OJE, greiciausiai taip ir reiks daryti. Pagal turima suknele darytis iskarpas  smile.gif

lauksim pasirodant kas gauvosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 21, 10:00)

Nzn gal ne visiem dalina- bet man uz grazias akis ir dydeli pilva dave lotuliukas.gif O beto yra tokia sistema, korteliu, tai uz kiekviena apsipirkima virs 25lt gauni stampuka, po to kai kortele pilna, kai perki medziaga gauni apie 50lt nuolaida... tai va paskutini karta gavau medziagos nemokamai tongue.gif Pas mus dar ir kokia 15% nuolaida galima susiveikti- bet man kazkaip burna neatsidaro tam ax.gif
Jup dek metalines ir ieskokis repliu mirksiukas.gif
Jur- manau, kad pavyks mirksiukas.gif
As tai turiu dvi megztas sukneles, kazkada senai senai pirkau- pardavimui .. zio dabar pravers biggrin.gif kas galejo zinoti. Nes kai pamaciau kokiom sukniom krikstyja doh.gif uj negera pasidare ....
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 21, 11:51)
Nes kai pamaciau kokiom sukniom krikstyja  doh.gif  uj negera pasidare ....

cia tikiuos ne apie mano suknes kalbi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 07 21, 12:02)
cia tikiuos ne apie mano suknes kalbi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne ne lotuliukas.gif cia apie musu kaimo skoni kalbu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
na ka , negi skriausiu savo vaika, tai ir jam duokle atiduotu savo biggrin.gif kelnytes. kai tokia vasara sortu siuti nekyla rankos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 22 liepos 2013 - 13:50
oj kaip super- duokle atiduota pilnumoj biggrin.gif
Man tie keliu lopai kokie grazus, vafliukai tokie - siuvinejai pati wub.gif ?
As turiu supjauscius virs 100 vnt. kaklaskariu biggrin.gif
Vakar jau net Kaledine tematika masciau lotuliukas.gif aha luzkit is mane dabar .. bet taip pat pasakysiu, kaip terra - kai tokia vasara, nesinori apie ja net galvot biggrin.gif
Rugpjucio 1 startuoja parduotuve thumbup.gif o as jauciuos nepasiruosus vel ... nu tiek visko noriu ir nenoriu ax.gif ir bijau, kad nespesiu pilvo pavilkti paskui dydelius tempus doh.gif
Irmulia- as labai laukiu tavo merginos kakliuko ismatavimo.. arba kas zinot kokio dydzio jie yra , kai tokie mazuliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 22, 15:00)
oj kaip super- duokle atiduota pilnumoj  biggrin.gif
Man tie keliu lopai kokie grazus, vafliukai tokie - siuvinejai pati  wub.gif ?
As turiu supjauscius virs 100 vnt. kaklaskariu  biggrin.gif
Vakar jau net Kaledine tematika masciau  lotuliukas.gif  aha luzkit is mane dabar .. bet taip pat pasakysiu, kaip terra - kai tokia vasara, nesinori apie ja net galvot  biggrin.gif
Rugpjucio 1 startuoja parduotuve  thumbup.gif  o as jauciuos nepasiruosus vel ... nu tiek visko noriu ir nenoriu  ax.gif  ir bijau, kad nespesiu pilvo pavilkti paskui dydelius tempus  doh.gif
Irmulia- as labai laukiu tavo merginos kakliuko ismatavimo.. arba kas zinot kokio dydzio jie yra , kai tokie mazuliai  ax.gif

uzskaitom ania biggrin.gif aha pati pasiuvinejau, man irgi tie vafliukai patinka drinks_cheers.gif

nagi nagi i az man prasom kas per parduotuve ir kur?
apie kaledas as irgi jau pradedu galvoti, ka cia pagamint visiems dovanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 22, 15:00)

Irmulia- as labai laukiu tavo merginos kakliuko ismatavimo.. arba kas zinot kokio dydzio jie yra , kai tokie mazuliai  ax.gif

išmatuosiu ir brūkštėlsiu mirksiukas.gif - dabar miega mano mėnulytė... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 07 22, 15:09)
uzskaitom ania biggrin.gif  aha pati pasiuvinejau, man irgi tie vafliukai patinka drinks_cheers.gif

nagi nagi i az man prasom kas per parduotuve ir kur?
apie kaledas as irgi jau pradedu galvoti, ka cia pagamint visiems dovanu doh.gif

cia ne man vienai su vasara prastai ane lotuliukas.gif
parde toli - siaurej ax.gif vaikams skirta .... thumbup.gif
Irmulia - acius... bigsmile.gif
Atsakyti
labas,
dekui Irmulia .. matau, kad mano mazosios kaklaskares tokios kaip tik iki kokiu 6 men bus ax.gif
Atsakyti
Terra - kelnytes thumbup.gif

O as tai savo drabuzelius taisau doh.gif

OJE - is kokios tu salies, nes as i Norvegija varau in svecius, tai gal pavyks papult i medziagu parde pasiziuret ax.gif
Atsakyti