Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Wow, nerealiai!!!

Šaunuolės thumbup.gif
Aš šiomis dienomis kažko tinginiauju, mano mūza kažkur bastosi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 07, 16:25)
jis fantastiskas  thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
wub.gif Irmulia - labai faina suknelyte, as tokia labai panasia , o gal net tas pats brezinukas, irgi esu siuvus, ale kazkaip tada pagalvojau kad ale prijuostele cia, o dabar mastau kad prie tympuciu liuks i darziuka butu thumbup.gif thumbup.gif

tik cia matuota ant per didele manekeno blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 07, 14:41)
rodau  biggrin.gif

trečia ...ir vis tiek didoka...  lotuliukas.gif  siūsiu ketvirtą  cool.gif  biggrin.gif pagal klecko išmatavimus ... va ir pasitikėk iškarpomis...  doh.gif

user posted image

labas labas, graži suknė..
tik aš vėl paburnosiu ant KAM pastikinių spaudžių..sudėjau į medvilninę suknytę nugaroj užsegimą nedideles plastikines spaudes..ir navrėm maudytis..tai kai nurengiau taip raudonai įsispaudę mažės nugarytėj, mačiau net žmonės aplinkiniai vėpsojo kas čia jai doh.gif nu pasėdėjo puse valandos autokėdutėj.. išlupsiu aš jas ir susiūsiu sagas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 07 rugpjūčio 2013 - 20:49
QUOTE(irmulia @ 2013 08 07, 17:53)
hihihi.gif OJE, manekenę auginu  wub.gif viskas labai normoje ir super judri  thumbup.gif  wub.gif

jap, tai ištisinė suknelė, puses galima siūti iš skirtingų audinukų, tada bus 2 in 1  thumbup.gif

galima šonus nukirpti ir susiūti , na bet aš sujungiau  biggrin.gif

dar toks variantas puikiai "sueitų" kaip seilinukinė suknelė  thumbup.gif

thumbup.gif oo cia tai liuks ideja - 2 in 1 .... maciau si brezini pardej ax.gif Nusipirkau kita brezini su kelnem ir jemperiukais ax.gif tingiu persibraizineti ax.gif tuo labiau kad turejau nuolaida 50lt biggrin.gif tai brezinys uz aciu .. nors planavau geriau medziagos pirkti uz aciu biggrin.gif
Sian buvom atidaryme parduotuves vaikams iki 3metu. Nu ka as zinau ax.gif labai daug kaklaskariu .... ir siaip idomu buvo paciupineti kitu darbus ... bet va is medvilnes siutos kelnes manes neitikina patvarumu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2013 08 07, 21:47)
labas labas, graži suknė..
tik aš vėl paburnosiu ant KAM pastikinių spaudžių..sudėjau į medvilninę suknytę nugaroj užsegimą nedideles plastikines spaudes..ir navrėm maudytis..tai kai nurengiau taip raudonai įsispaudę mažės nugarytėj, mačiau net žmonės aplinkiniai vėpsojo kas čia jai  doh.gif nu pasėdėjo puse valandos autokėdutėj.. išlupsiu aš jas ir susiūsiu sagas..

bet nugaroj bet kas atsispaus ax.gif del to joje beveik niekas nesiuna nieko biggrin.gif
Be to jos baisiai sunkiai lupas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 07, 22:02)

bet nugaroj bet kas atsispaus  ax.gif  del to joje beveik niekas nesiuna nieko  biggrin.gif
Be to jos baisiai sunkiai lupas  biggrin.gif

bet su sagom tai nenuspaudžia.. visgi tos spaudės iš 4 dalių ir storis gaunas nemažas..
su replikėm tokiom kur žnaibyti skirtos, o nespausti.. nukandi nukandi ir nėra smile.gif
Atsakyti
labai grazus darbeliai, o ta sarafaniukas tai super, uzsimaniau savo princesei pasiuti, tik dabar galvoju is kur iskarpa gaut?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 08 07, 22:07)
bet su sagom tai nenuspaudžia.. visgi tos spaudės iš 4 dalių ir storis gaunas nemažas..
su replikėm tokiom kur žnaibyti skirtos, o nespausti.. nukandi nukandi ir nėra smile.gif

Na, taip jos turi daug sluoksniu... man netiko i kelniu klyna, tai i suknyte ... gyveni ir mokais ane mirksiukas.gif
topsecret.gif as ir su tokiom nukirpineju biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, merginos 4u.gif smagau siūti, ypač kai kleckiukė miega kelias val. iš eilės (o čia tokia retenybė...) thumbup.gif wub.gif

niu psio, ką tik pasidariau 4 -os iškarpą biggrin.gif visai numažinau/nutrumpinau, ryt žiūrėsiu, kas gaunasi ,prie to pačio ir kitos super lengvos sukneliukės iškarpą susirenčiau thumbup.gif

JJ_M, spec. dėjau porą spaudžių nugaroje, kad tvirčiau laikytųsi, na žiūrėsim liks kokie įspaudai g.gif

mama_gulbe, aha panašu thumbup.gif ir gražu mirksiukas.gif

OJE, pačią jos pradinę iškarpą i'nete susižvejojau mirksiukas.gif kažkaip užkabino akį toks modeliukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 08 07, 22:34)
Na, taip jos turi daug sluoksniu... man netiko i kelniu klyna, tai i suknyte ...
topsecret.gif  as ir su tokiom nukirpineju  biggrin.gif

gal nuo pačių spaudžių priklauso, nes tos mažesnės na tikrai super , labai gerai laiko ( į suknytę , kur spaudės yra , viduje įsiuvau medvilinės juostos gabaliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 07, 22:34)
Na, taip jos turi daug sluoksniu... man netiko i kelniu klyna, tai i suknyte ... gyveni ir mokais ane  mirksiukas.gif
topsecret.gif  as ir su tokiom nukirpineju  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kai kam jos super tinka..o kai kam visgi geriau saga.. gyveni ir mokaisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba, jau turiu ir 4 -ą lotuliukas.gif šį kartą jokių spaudžių nugaroje, tik ten kur reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 08, 10:01)
laba, jau turiu ir 4 -ą  lotuliukas.gif  šį kartą jokių spaudžių nugaroje, tik ten kur reikia  tongue.gif

lotuliukas.gif vis tik 4 kartas nemelavo drinks_cheers.gif
Gerai gerai ir as noriu ka nors sian pasiuti.. tik is pirmo karto biggrin.gif Bandysiu sukirpti kostiumeli - ziuresma kas gausis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2013 08 08, 08:14)
drinks_cheers.gif  kai kam jos super tinka..o kai kam visgi geriau saga.. gyveni ir mokaisi  drinks_cheers.gif

reik i tinkama vieta ikalti , tinkamo dydzio ir tada bus tinkamai ... biggrin.gif
Saga ir gi gerai, jei gerai gaunas jai skyle biggrin.gif Nes buna 3 gerai- zio paskutine, kaip tycia doh.gif
Atsakyti