Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

joa, gavosi kaip nulieta thumbup.gif savaigalį brauksiu audinukų plonų ieškoti wub.gif užkabino sukneliukės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 08, 12:08)
joa, gavosi kaip nulieta  thumbup.gif savaigalį brauksiu audinukų plonų ieškoti  wub.gif  užkabino sukneliukės  biggrin.gif

thumbup.gif
cia del to kad pas jus karsta ane smile.gif
o as va palto modelius ziurineju rudens sezonui jau tongue.gif
Atsakyti
nea, čia daugiau dėl to, kad mergytę turiu tongue.gif wub.gif ji nereali pas mane wub.gif tikras aukselis thumbup.gif

na ir vasara savo daro mirksiukas.gif

rudeninio vokelio laukui brėžinius turiu, bet nagai neišsitiesia, ten daugiau darbo reikia ... o man dar savos veiklos darbus damušinėti tenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 08, 14:25)
nea, čia daugiau dėl to, kad mergytę turiu  tongue.gif  wub.gif  ji nereali pas mane  wub.gif  tikras aukselis  thumbup.gif 

na ir vasara savo daro  mirksiukas.gif 

rudeninio vokelio laukui brėžinius turiu, bet nagai neišsitiesia, ten daugiau darbo reikia ... o man dar savos veiklos darbus damušinėti tenka  ax.gif

aha jie visi aukseliai tokiam amziuje lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Mano oras ir daro savo- varo mane i miega lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš parodau savo kūrinėlį - suknelę ir juostą plaukams Nuotrauka
Atsakyti
kol dar karščai nesibaigė ... sukurpiau dar vieną , labai jau man mielą wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 12, 14:21)
kol dar karščai nesibaigė ... sukurpiau dar vieną , labai jau man mielą  wub.gif

thumbup.gif labai grazi medziagele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama-: 12 rugpjūčio 2013 - 20:09
O kiek cia groziu pas merginas 4u.gif 4u.gif Saunuoles, labai grazu bigsmile.gif
As turiu svarkeli/paltuka ar kazka tokio ... bet ziauriai tingiu fotkinti doh.gif
O sian uzsimaniau matrioshkos doh.gif mano galvai visai jau kuku ....
Atsakyti
sveikos o is kokios geriausia medziagos siuti kurikiams tokius kaip bodziukus, sliauztinukus, seilinukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 08 12, 22:01)
sveikos o is kokios geriausia medziagos siuti kurikiams tokius kaip bodziukus, sliauztinukus, seilinukus? 4u.gif

medvilnes
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 12, 15:21)
sukurpiau dar vieną , labai jau man mielą  wub.gif

Išties labai mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 12, 21:29)

o ne trikotažą reikėtų naudoti? blush2.gif
Atsakyti