Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(pamesa @ 2013 08 13, 14:55)
o ne trikotažą reikėtų naudoti?  blush2.gif

medvilnini trikotaza wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 12, 15:21)
kol dar karščai nesibaigė ... sukurpiau dar vieną , labai jau man mielą  wub.gif

fantastiška..labai miela smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, jei kuri užmatysit gražaus paltuko 104 ūgio iškarpėles, tai pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Kokiu grozybiu prisiziurejau cia wub.gif
Saunuoles auksarankes thumbup.gif drinks_cheers.gif
Gavau nuo vyro ir as dovanu masiniuka tai reiks ir man pabandyti pasikrapstyti ax.gif
Patarkit is kur gauti iskarpu?
Turiu viena Burda zurnaliuka, bet man kaip pradzei atrodo sudetinga doh.gif
Atsakyti
ačiū, ačiū aciuks.gif

dėl iškarpų- pilnas internetas mirksiukas.gif belieka tik pagal raktinius žodžius susirasti norimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 08 14, 13:03)
ačiū, ačiū aciuks.gif

dėl iškarpų- pilnas internetas  mirksiukas.gif  belieka tik pagal raktinius žodžius susirasti norimas  ax.gif

jo, internete daug, bet ir kainuoja.. bent jau man nelabai išeina rast nemokamų iškarpų, o dėl pasižaidmų ir išbandymų pinigus mokėt biškį gaila, tai taip ir stovi mašina, dulkes renka.. blush2.gif
Atsakyti
Kad to laiko diena butu daugiau tai nesupykciau blush2.gif
Man kvailai paaiskinkit kaip tas iskarpas persikelti is kompo ant popieriaus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2013 08 15, 00:21)
Kad to laiko diena butu daugiau tai nesupykciau blush2.gif
Man kvailai paaiskinkit kaip tas iskarpas persikelti is kompo ant popieriaus? doh.gif

atsispausdini milijona lapu ir susiklijuoji ...
Crazy woman- tai imk senus drabuzius ir persipiesk ir bus brezinys - pigus ax.gif
Mano vaikas vakar issirinko medziagos savo megstamos ir su daug daug spalvu ir pasiuvau as jam visa komplektuka .... bet nenufotkinsiu jau ... sian isvaro i darza pasipuoses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 15, 09:42)
Crazy woman- tai imk senus drabuzius ir persipiesk  ir bus brezinys - pigus  ax.gif
Mano vaikas vakar issirinko medziagos savo megstamos ir su daug daug spalvu ir pasiuvau as jam visa komplektuka .... bet nenufotkinsiu jau  ... sian isvaro i darza pasipuoses  biggrin.gif

Spausdintuvas sugedo blush2.gif
Teks pas mama senas burdas pavartyti gal ka grazaus ir lengvo rasiu savo pupuliukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 08 14, 22:00)
jo, internete daug, bet ir kainuoja.. bent jau man nelabai išeina rast nemokamų iškarpų, o dėl pasižaidmų ir išbandymų pinigus mokėt biškį gaila, tai taip ir stovi mašina, dulkes renka..  blush2.gif

Aš darau taip: pirmiausia čia išsirenku modelį (patogu, nes galima ieškoti konkrečiai, pvz. vien suknelių visuose Burdos numeriuose), tada ieškau google pagal Burdos nr. pridėjusi žodį "выкройки" (iškarpos), nes būtent rusiškose svetainėse tikėtina rasti nemokamai (tiesa verta pasisaugoti virusų). 4u.gif
Atsakyti
sveikos, buvau biskiuka dingusi, turejau visokiu reikaliuku verysad.gif

na o dabar kai juos issprendziau parodau savo darbeli. sortukus, pasirodo nera berniukams pirkti baltu sortuku , prireike draugams sventei darzelio mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 15, 10:42)
Crazy woman- tai imk senus drabuzius ir persipiesk  ir bus brezinys - pigus  ax.gif
Mano vaikas vakar issirinko medziagos savo megstamos ir su daug daug spalvu ir pasiuvau as jam visa komplektuka .... bet nenufotkinsiu jau  ... sian isvaro i darza pasipuoses  biggrin.gif

šaunuolė mamukas thumbup.gif
Atsakyti