Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

sveikos atnešu savoKrikštynų komplektėli 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
asvi - ax.gif mirksiukas.gif dekui uz ivertinima, labai miela bigsmile.gif Dabar mane traukia ant zaislu, siusiu drabuzelius, kai jau bus ant ko biggrin.gif O tai maziaus prasau, kad man sijonus pasimatuotu lotuliukas.gif sutinka pasimatuoti, bet nesutinka nusipaveiksluoti.
O tu nepervark, imk uz medziagos ir paiilsink siela 4u.gif
Terra- labai liuks .... 4u.gif labai as i tuos batukus seiles varvinu ir nezinau, kodel nedrystu pasisiuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 19, 10:40)

Terra- labai liuks ....  4u.gif  labai as i tuos batukus seiles varvinu ir nezinau, kodel nedrystu pasisiuti  ax.gif

aciu ax.gif o tu prisiruosk viena karta ir pabandyk mirksiukas.gif o tai ekrana kompo nuseiliosi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 06 19, 13:25)
aciu ax.gif  o tu prisiruosk viena karta ir pabandyk mirksiukas.gif  o tai ekrana kompo nuseiliosi tongue.gif  biggrin.gif

jis nuseiliotas svariau atrodys lotuliukas.gif Nzn, gal laukiu kol modelis pasauly isvys- o jau tada ... lotuliukas.gif miegosiu ir nieko nedarysiu
Atsakyti
Na va pagaliau ir as prisedau prie masiniuko ir rodau voka ax.gif
( kur Irmulia pasidalino lekalais 4u.gif )

user posted image[/IMG]

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 20 birželio 2013 - 11:11
puikiai thumbup.gif tik tas "lipučkas" ant juostų, gali arčiau prisiūti mirksiukas.gif - čia aš po praktinio panaudojimo tokias išvadas padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 06 20, 15:03)
puikiai  thumbup.gif  tik tas "lipučkas" ant juostų, gali arčiau prisiūti  mirksiukas.gif - čia aš po praktinio panaudojimo tokias išvadas padariau  biggrin.gif

kol dar laukiu kada cia drauge nestuke.gif pagimdys tai reik persiut "lipuckas". tik nelabai supratau kur arciau g.gif pas mane jos prisiutos prie krasto
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 06 20, 16:51)
kol dar laukiu kada cia drauge  nestuke.gif  pagimdys tai reik persiut "lipuckas". tik nelabai supratau kur arciau  g.gif pas mane jos prisiutos prie krasto

cia speju apie vidurines juostas kalba, kad nebutu tokios laisvos ax.gif
Pas mane ant greito ax.gif jumi aisku karsta .. pas mus tik 3d. saulute sypsos ax.gif
del to mum pizama tinka visada bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 06 20, 16:51)
kol dar laukiu kada cia drauge  nestuke.gif  pagimdys tai reik persiut "lipuckas". tik nelabai supratau kur arciau  g.gif pas mane jos prisiutos prie krasto

jap, labiau link vidurio, ne prie pat galų mirksiukas.gif gali tiesiog dvi papildomas prisiūti- nereikės persiūti pirmųjų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 06 21, 11:14)

Pas mane ant greito  ax.gif  jumi aisku karsta .. pas mus tik 3d. saulute sypsos  ax.gif
del to mum pizama tinka visada  bigsmile.gif
---------

nuotaikingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 06 21, 11:53)

nuotaikingos  thumbup.gif

biggrin.gif o kaip man pakelia nuotaika i ji beziurint wub.gif mirksiukas.gif taip ir noris ji praryti su visom tom kelnem lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,vis varvinu seile ziuredama i jusu mielus siuvinius vaikuciams.Reik ir man pradeti nuo paciu maziausiu.Gal kas turi naujagimiui iskarpu kepuryciu,marskineliu ir t.t.Seniai besiuvau tokiems maziems ir nebeisivaizduoju dydziu,aplinkui neturiu i ka paziureti.Buciau labai dekinga jei kas padetu.
Atsakyti
Pagaliau išbandžiau ir šortukus vasarinius, o tai vis mergičkoms tympės ir tympės biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Terra, suknutė fantastiška, jau feisbukėj seiles varvinau ilgai į tokį grožį wub.gif wub.gif
Atsakyti