Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(irmulia @ 2013 06 21, 11:53)

Jau prisiuta mirksiukas.gif

OJE - labai smagio kalnes - 3D thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif jau prisiuve kiek

Kvaki - smagus komplekciukas bigsmile.gif

OJE - labai grazi medziagyte wub.gif

ir kriksto suknelyciu grozis wub.gif wub.gif wub.gif

as vis po truputi, kai "uzeina ikvepimas", tada tik imuosi, si kart gavosi lengvute plona suknyte
dar ir palyginti nespejau dorai doh.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 25 birželio 2013 - 20:05
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 06 25, 21:04)

wub.gif wub.gif wub.gif nuostabi suknytė ir papuošaliukai labai tinka blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 06 25, 21:32)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  nuostabi suknytė ir papuošaliukai labai tinka  blush2.gif  smile.gif

wub.gif be savo karoliuku ir apyrankes niekur neina flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 06 25, 21:04)

liuks 4u.gif ne jau ir as taip kazkada siusiu biggrin.gif
Atsakyti
Visu siuvinius apziutrejau,kaip visada visos saunuolytes!!
Krikksto sukneles ant medzio kabancios isvis super!!
Is kokios medziagos ten kepi jas?

O cia mano pastarasis darbelis.

user posted image
Atsakyti
user posted image
O as pasigirsiu,kad vakar isigijau sita prietaisa plasmasinem spaudem thumbup.gif nu esu patenkinta.... meciau plaktuko darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 26, 20:48)
user posted image
O as pasigirsiu,kad vakar isigijau sita prietaisa plasmasinem spaudem  thumbup.gif nu esu patenkinta....  meciau plaktuko darba  doh.gif

thumbup.gif
po seilinuko isskalbimo 70 laipsiu temp spaudes nesisega kai kurios g.gif pasakysi ar tau taip nesidaro..

Dollzz, kapronas..arba neilonas..tiulis..kaip TUTU sijonai .. gražus darbelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 26 birželio 2013 - 21:57
QUOTE(OJE @ 2013 06 26, 20:48)
---
O as pasigirsiu,kad vakar isigijau sita prietaisa plasmasinem spaudem  thumbup.gif nu esu patenkinta....  meciau plaktuko darba  doh.gif

čia turbūt panašios kaip manosios "KAM" ? (kurių dar neturėjau laiko išbandyti doh.gif , na bet ateis ir man katino dienos lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 06 27, 08:41)
čia turbūt panašios kaip manosios "KAM" ? (kurių dar neturėjau laiko išbandyti  doh.gif , na bet ateis ir man katino dienos  lotuliukas.gif )

tooks pat.. tik priedu maziau biggrin.gif Oj nesakyk... laikas neina.. jis bega ... tuoj ir tu rodysi savo sedevrus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(JJ_M @ 2013 06 26, 22:56)
thumbup.gif
po seilinuko isskalbimo 70 laipsiu temp spaudes nesisega kai kurios  g.gif  pasakysi ar tau taip nesidaro..

siulai isvirti spaudziu arbata .. kam tu juos taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 27, 09:13)
tooks pat.. tik priedu maziau  biggrin.gif  Oj nesakyk... laikas neina.. jis bega ... tuoj ir tu rodysi savo sedevrus  mirksiukas.gif 

Papildyta:

siulai isvirti spaudziu arbata .. kam tu juos taip  g.gif

pas mane tai KAM smile.gif tiesiog dedu i vaikiškus rūbelius, o tokie kaip seilinukai dažnai būna dėmėti ir tenka skalbti aukštesnėje temperatūroje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 06 27, 09:48)
pas mane tai KAM  smile.gif  tiesiog dedu i vaikiškus rūbelius, o tokie kaip seilinukai dažnai būna dėmėti ir tenka skalbti aukštesnėje temperatūroje smile.gif

pameni kaip mociutes plaudavo .... pirma saltu vandeniu... po to tik siltesniu apie 40/50 mirksiukas.gif
Bet pabandysiu isvirti sian - idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti