Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Kokiu cia groziu pas jus vaje. Na as dar netraukiu masiniuko dar biski noriu atsigauti ir tai nieko nespeju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOLITA-X: 27 birželio 2013 - 16:29
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 06 27, 17:28)
Kokiu cia groziu pas jus vaje. Na as dar netraukiu masiniuko dar biski noriu atsigauti ir tai nieko nespeju.

sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif ramaus augimo mirksiukas.gif
Mano maske reiks tuoj nest taisyt, kazko braska nebetaip g.gif - oj bus tada liudna rolleyes.gif
spaudes patikrinau - siaip niekada neplaunu drabuziu aukstoj temp. isskyrus ranksluoscius .... Spaudes tokios kaip ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
LOLITA-X, sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif

OJE, na vakar išbandžiau tas KAM reples mirksiukas.gif na ir super thumbup.gif

noooriuuu overloko ... mirtinai... cry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 28, 02:22)
sveikinimai nuosirdziausi  4u.gif  ramaus  augimo  mirksiukas.gif
Mano maske reiks tuoj nest taisyt, kazko braska nebetaip  g.gif - oj bus tada liudna  rolleyes.gif 
spaudes patikrinau - siaip niekada neplaunu drabuziu aukstoj temp.  isskyrus ranksluoscius .... Spaudes  tokios kaip ir buvo  thumbup.gif

užsisega, atsisega? jau įdėtas į medžiagą virei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 06 28, 08:10)
užsisega, atsisega? jau įdėtas į medžiagą virei?smile.gif

jup- pasiuta seilinuka, salia metaline dar buvo spaude ... tai metaline nelabai laike ir nelabai laiko .. palyginus su plasmasine ... ta, tai tikrai reikia plesti- norint atsegti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2013 06 28, 07:36)

OJE,  na vakar išbandžiau tas KAM reples  mirksiukas.gif  na ir super  thumbup.gif

noooriuuu overloko ... mirtinai... cry.gif  biggrin.gif

ipac kai zinai, ka reiskia dirbti su plaktuku biggrin.gif ir visas tas proceasa.. toks mielas gaunas thumbup.gif
As turiu tris tongue.gif biggrin.gif noriu siuvimo masinos naujos ... mano senutei, vargse jau 13 meteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 28, 10:58)
. palyginus su plasmasine ... ta, tai tikrai reikia plesti- norint atsegti  ax.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif turiu keletą bodžiukų su tokiomis spaudėmis, tai kol atsegi - reikia gerai paprakaituoti karsta.gif biggrin.gif

QUOTE(OJE @ 2013 06 28, 10:58)

As turiu tris  tongue.gif  biggrin.gif  noriu siuvimo masinos  naujos ... mano senutei, vargse jau 13 meteliu  ax.gif

uch, kokia beširdė , aš tai nė vienos neturiu , tik siuvamąją, o to overloko mirtinai reikia. tik kokią rinktis- neturiu jokio žalio supratimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 06 28, 13:34)
tikrai taip  drinks_cheers.gif  turiu keletą bodžiukų su tokiomis spaudėmis, tai kol atsegi - reikia gerai paprakaituoti karsta.gif  biggrin.gif
uch, kokia beširdė , aš tai nė vienos neturiu , tik siuvamąją, o to overloko mirtinai reikia. tik kokią rinktis- neturiu jokio žalio supratimo  doh.gif

tai kai desi pati- dek maziau lotuliukas.gif
Patalynei gerai, nes mano vaikai per nakti sugeba pamesti kaldras is uzvalkalu, kaip jie taip miega rolleyes.gif nesuprantu ....
rinktis reikia GERA biggrin.gif ir ta kuri kainuoja daugiau nei pagal kisene ax.gif as tik uz pramonines .. taip kad negaliu patarti apie buitines .. man jos visos brin brin brin ritmu veikiancios ax.gif
Atsakyti
as turiu toki, 4 siulu, esu labai patenkinta juo wub.gif
juki

tik dar nebandziau itin plonu audiniu siuti
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 06 28, 16:15)
as turiu toki, 4 siulu, esu labai patenkinta juo  wub.gif
juki

tik dar nebandziau itin plonu audiniu siuti

drinks_cheers.gif ir mano toks
Papildyta:
tiek giriat tas KAM, kad pradėsiu per naują jas įsimylėt biggrin.gif o tai spaudžių kalnai, o aš paskutiniu metu jau kilpas siuvinėjau smile.gif
beja gal kas kur matėt ne vienspalvių KAM spaudžių įsigyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Lolita X- sveikinu su leliuku!!! 4u.gif

As tai tik uz metalines spaudes!!!! Labai dziaugiuos savosiom!!

Overlokas pas mane SINGER ! PATS GERIAUSIAS N METU JAU!. tfu tfu tfu... mirksiukas.gif
O kodel man nerodo mano siutos sukneles.. as pasikartosiu tada smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 28 birželio 2013 - 22:25
wub.gif rodo suknute, labai faina thumbup.gif

as irgi uzsisakiau KAM reples lotuliukas.gif

margu knopkiu neteko uzmatyt, va tokias tik - "graviruotas"

http://www.kamsnaps....aved-Snaps-c10/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 29 birželio 2013 - 08:12
QUOTE(JJ_M @ 2013 06 28, 20:16)
drinks_cheers.gif  ir mano toks
Papildyta:
tiek giriat tas KAM, kad pradėsiu per naują jas įsimylėt biggrin.gif o tai spaudžių kalnai, o aš paskutiniu metu jau kilpas siuvinėjau smile.gif
beja gal kas kur matėt ne vienspalvių KAM spaudžių įsigyti? bigsmile.gif

Mano ir du overlokai JUKI tik netookie tongue.gif
nu tai,kad jos laiko gerai thumbup.gif .. gal ta vienintele tau pasitaike kokia ax.gif
Pamirsau aprasyti, kaip viriau as ta spaudziu arbata ... uzplikiau ka tik uzvirintu vandeniu, palaikiau inde ir po to ikisau i masina .. nes maniske neturi 70 laipsniu.. tik 60 E 2.20 min lyg plauna, o po to i karsta dziovykle .... viskas veikia thumbup.gif
As noriu baltu spaudziu- pas mus nera verysad.gif tik rozines doh.gif o pirkti per neta- as visai nemegstu ax.gif
Dollzz- as ir gal buciau uz metalines - jei tik parodysi, kokias geras reples joms nusipirkti bigsmile.gif
Vakar siuvau kepures ax.gif sakiau daugiau nepirksiu- nes nezinau nei vienos geros firmos .... o kainos kepuriu nesvietiskos ipac kai reikia x3 Tai is vyro megztinio net 6 viensluoksnes kepures gaunas thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 06 29, 09:10)
wub.gif  rodo suknute, labai faina  thumbup.gif

as irgi uzsisakiau KAM reples  lotuliukas.gif

margu knopkiu neteko uzmatyt, va tokias tik - "graviruotas"

http://www.kamsnaps....aved-Snaps-c10/

kokios tos trecios grazios wub.gif
O jusu KAM turi 3 dydziu galvutes spaustem ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 29 birželio 2013 - 13:23