Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(Arijanda @ 2013 06 13, 16:14)

sveikutes, ir man kraupu paziurejus.nenaturali spalva,kaip tos orchidejos prilaistytos melsvais dazais. turiu 2 rozeziedes is jediaros. lenkiu galva jums. labai dziaugiuosi sukrove po viena pumpura ir tuoj,tuoj zydes. bet turiu beda, man maza. gal turite kas sakeliu atliekamu? unsure.gif
Atsakyti
Jej, kiek grožių bigsmile.gif wub.gif

Mano viena karalienė "išprotėjo" biggrin.gif Per žiedus nebesimato lapų bigsmile.gif wub.gif

user posted image

Snowbright pražydo. Tikėjausi gražesnio žiedelio, pagal nuotrauką...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 13 birželio 2013 - 21:28
QUOTE(tute28 @ 2013 06 13, 23:28)

Mano viena karalienė "išprotėjo"  biggrin.gif Per žiedus nebesimato lapų  bigsmile.gif  wub.gif

Nerealus grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2013 06 13, 17:44)

Kaži kodėl mano Bornholm lapai pasidarė beveik vienspalviai, visai pranyko tos baltos gyslos? Tiesa, ta krūmelį laikiau lauke (lietaus tai negavo tikrai), po to taip ir pasidarė. Nepatinka lauko salygos?
O Denisės žiedynai iš pradžių sukrauti didžiuliai buvo (oi, kaip džiaugiausi), bet pradėjus pilnai jiems skleistis, didelė dalis tiesiog nudžūvo  verysad.gif

Mano Bornholm auga kambaryje ir lapai gysloti (foto tai matosi). Gal jai truputį pavėsio reikėtų. Denise viena iš tų, kuriai labai patinka trąšos - jei tik "maisto" ar drėgmės mažai, tuoj žiedelius džiovina. Pernai man su ja sunkokai sekėsi susitarti ir net pradėjau mąstyti jos atsisakyti, bet šiemet jos žiedai dideli, labai rožiški ir ryškios spalvos -liks gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 06 13, 23:28)
Jej, kiek grožių  bigsmile.gif  wub.gif

Mano viena karalienė "išprotėjo"  biggrin.gif Per žiedus nebesimato lapų  bigsmile.gif  wub.gif

Čia jau nebe karalienė, o imperatorienė lotuliukas.gif žodžių trūksta apsakyti grožiui. Jeigu dar kuri su karališkom čia pasirodysit, tai negarantuoju, kad kokios neužsinorėsiu. Tiesiog pavojinga darosi SM pelargonijų temoje dalyvauti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2013 06 13, 23:39)
Denise viena iš tų, kuriai labai patinka trąšos - jei tik "maisto" ar drėgmės mažai, tuoj žiedelius džiovina. Pernai man su ja sunkokai sekėsi susitarti ir net pradėjau mąstyti jos atsisakyti, bet šiemet jos žiedai dideli, labai rožiški ir ryškios spalvos -liks gyventi smile.gif

Turėsim galvoje, kad jei gėlės streikuoja, tai pačios esame kaltos. Va kaip negalima skubintis. Na tokios gražuolės reikalauja daug aukų. Čia kaip su moterimis mirksiukas.gif
Atsakyti
parodykit savo žydinčias rožiažiedes visu ūgiu ir su su visais lapais,nes savų nebesuprantu schmoll.gif nugenėčiau,bet bijau,kad nebesulauksiu žiedų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 13, 14:06)
Ji taip pat gražesnė nei pernai  wub.gif

Kokia gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2013 06 13, 22:28)

Įspūdinga thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 06 14, 00:43)

Turėsim galvoje, kad jei gėlės streikuoja, tai pačios esame kaltos. Va kaip negalima skubintis. Na tokios gražuolės reikalauja daug aukų. Čia kaip su moterimis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif jos tik truputį kaprizingesnės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 06 14, 07:35)
Kokia gražuolė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 13, 21:39)
Mano Bornholm auga kambaryje ir lapai gysloti (foto tai matosi). Gal jai truputį pavėsio reikėtų. Denise viena iš tų, kuriai labai patinka trąšos - jei tik "maisto" ar drėgmės mažai, tuoj žiedelius džiovina. Pernai man su ja sunkokai sekėsi susitarti ir net pradėjau mąstyti jos atsisakyti, bet šiemet jos žiedai dideli, labai rožiški ir ryškios spalvos -liks gyventi smile.gif

Parnešiau ir aš namo tą Bornholm (aplamai, tai visas parnešiau kilmingas, ne kilmingoms, matyt, laukas biggrin.gif )
Denisės liko tik tiek žiedų, bet patys žiedai labai dideli

user posted image

O aplamai tai man tobuliausi žiedai yra April Snow

user posted image

Merginos, gražūs jūsų gėlyčių žiedukai thumbup.gif tute28, man tai Snowbright labai įdomi (tokios patinka man)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 14 birželio 2013 - 08:18
QUOTE(tute28 @ 2013 06 13, 21:28)

user posted image

tai kiek tai karalienei metu ir kas jai taip patinka? kuom tresiama?
pas mane pirmametis ugliukas tai taip kukliai atrodo..
pasidalinkit patirtimi
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 06 14, 07:14)
Parnešiau ir aš namo tą Bornholm (aplamai, tai visas parnešiau kilmingas, ne kilmingoms, matyt, laukas  biggrin.gif )
Denisės liko tik tiek žiedų, bet patys žiedai labai dideli

O aplamai tai man tobuliausi žiedai yra April Snow

tute28, man tai Snowbright labai įdomi (tokios patinka man)

Mano visos balkone, bet kai yra stogas, tai kažkaip tinka jom. Užlyja lietus, bet ne visa jėga. Tik kur turiu tamsią bordo karališką, tai tai jos nuo lietaus žieduose šviesesnės dėmės atsiranda.

Patinka ir man tokios susivėlę biggrin.gif Tik sakau kai pirkau įspūdingiau atrodė. Gal kad pirmas žiedelis ir dar jauna gėlytė. rolleyes.gif

April snow ir man labai. Kitą met tikiuosi įsigysiu. rolleyes.gif

QUOTE(b.kite @ 2013 06 14, 07:56)
tai kiek tai karalienei metu ir kas jai taip patinka? kuom tresiama?
pas mane pirmametis ugliukas tai taip kukliai atrodo..
pasidalinkit patirtimi

Dabar bijau sumeluoti, bet ar trečia ar ketvirta vasara pas mane jinai g.gif Kai pirkau, pirmą vasarą žydėjo taip.... Nežinau, kas jai taip patinka, gal šeimininkė biggrin.gif Jei rimtai, tai nežinau, manau vieta gal tinka ir kad žiemą lauke praleido g.gif Pas mus buna iki -5 kažkur. O tręšiu tai paprastom trąšom, skirtom azalijom. Nuotraukoj dar taip neatrodo įspūdingai. Gyvai tiek žiedų, kad net su ranka pakeliant svoris jaučiasi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 14 birželio 2013 - 09:45
QUOTE(tute28 @ 2013 06 13, 20:28)

user posted image

Nerealiai wub.gif Koks jos angliskas pavadinimas,aciu 4u.gif

As irgi gavau siuntinuka is fibrex,vienos lapai visi pagelte,ka man su jais daryti,taip ir palikti,nes nuskabius liktu be lapu doh.gif

Sveikos pelargoniju myletojos 4u.gif Jauciu ir as uzsikreciau sia liga biggrin.gif Anksciau turejau tik paprastas,o dabar vis atsisiunciu ivairesniu,jos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,pasigirsiu ir aš savo žiedeliais,nors ir kukliais blush2.gif St.Lowrence
user posted image user posted image user posted image
Diemery shefery user posted image user posted image user posted image Ačiū Pieninei 4u.gif Ir keletas nekilmingų,bet labai mylimų user posted image user posted imageuser posted image O norų sarašas dar ilgas ilgas biggrin.gif
Atsakyti