Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(Freke @ 2013 06 12, 20:52)
assa.gif vadinas dar arciau busiu assa.gif as salia tokios dideles elektros prekiu pardes bigsmile.gif na tas arciau kokie 3-4km turbut gausis tik bigsmile.gif nes kelia kazkoks pijokelis projektavo dry.gif

as tai pernai dar per puse pusiau surfinijas pusiau pelargonijas . siemet pasilikau tik pelargonijas smile.gif aisku daug paprastainisku turiu made by Oliseta bet jau turiu ir rozyciu wub.gif

hm g.gif gal Čičinai netyčia? man šiaurės rytuose pasiteisino surfinijos jas ir kitamet pasiliksiu o visur kitur noriu pelargonijų (atsiprašiau svyrančių smulkiažiedžių antramečių tik jau reiks man violetinių nes raudonos nusibodo). O rožiažiedės kol kas kambary gyvena gal kitąmet į pavėsinę vasarą perkelsiu o gal ir ne ax.gif

Atsakyti
tycia lotuliukas.gif ten pat wink.gif 4u.gif bet kol kas as paciam Jonavos centre. tik jei viskas pagal plana rudeni ten isikursiu..... bet to iki to plano dar labai daug reikia... na bus matyt jei ne rudeni gal ziema jei ne ziema gal pavasari, jau nebeprarandu vilties ten isikurti smile.gif
Atsakyti
labai jau foto kokybė šiaip sau bet realybėj džiugina blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pirmą žiedelį iš Ermitažo jau pavėlavau įamžinti blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 06 12, 21:34)
tycia  lotuliukas.gif ten pat wink.gif 4u.gif bet kol kas as paciam Jonavos centre. tik jei viskas pagal plana rudeni ten isikursiu..... bet to iki to plano dar labai daug reikia... na bus matyt jei ne rudeni gal ziema jei ne ziema gal pavasari, jau nebeprarandu vilties ten isikurti smile.gif

mano MB grynas jonavietis tai tenka dažnai apsilankyti centre smile.gif Svarbu planas yra ir motyvacija... neskubant daug gerų idėjų kyla thumbup.gif Važiuojant reiks pasidairyt dabar į kairę ir į dešinę kur ten statybos vyksta mirksiukas.gif

patarta Gaudvilės karts nuo karto sutrinu atrastą žalią kirmėlytę ant lapų. Tik nesuprantu iš kur jos atsirado? g.gif
Atsakyti
Sveikos, grožybių augintojos 4u.gif
Nutariau jūsų paklausti:
Iš anytos gavau pelargoniją, ir sakau gal kartais kuri pavadinimą jos žinotų ax.gif
Auga didelė, žiedų kepurės irgi didelės, spalvytė labai miela, švelni, o lapai su nedideliu margumu (šviesesni taškiukai).
Gal kuri bus susipažinus su šia nežiniuke biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kuri kaunietė turi svyrančių įvairių spalvų pelargonijų? mielai mainyčiausi - turiu nemažai rožiažiedžių - nuotraukų prikėlus esu visai neseniai - april snow, swanland pink ir kitų. Bet domintų įvairios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2013 06 12, 14:29)
taip April Snow is Jūsų, draugei priauginau šakelę... žydi baltai ,kaip nuotaka..jokio ružavumo..o pas mane  ružavi krašteliai-sakau misttika kažkokia doh.gif

Na tikrai, kažkokia mistika blink.gif Nors kai pažiūriu praėjusių metų foto, tai April Snow pražydo baltai, tik vėliau parausvėjo krašteliai.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 13, 10:28)
Gal kuri kaunietė turi svyrančių įvairių spalvų pelargonijų? mielai mainyčiausi - turiu nemažai rožiažiedžių - nuotraukų prikėlus esu visai neseniai - april snow, swanland pink ir kitų. Bet domintų įvairios spalvos.

jau daigeliu reiktu? nes turiu svyranciu bordo, roziniu ir viena tokia keista. galeciau pasaknydint, bet siemet bus dar maziukes smile.gif
Atsakyti
sveikos, mano pelargonijas balkone įniko lankyti zylutės, gal kokius vabaliukus renka g.gif nežinau kaip elgtis vyti šalin ar ne? šiaip nieko tokio, tik " dovanų" po to palieka, valyti pabosta ir lapai tokie lyg apskabyti, gal kuri turit patirtį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 06 13, 10:45)
jau daigeliu reiktu? nes turiu svyranciu bordo, roziniu ir viena tokia keista. galeciau pasaknydint, bet siemet bus dar maziukes smile.gif

kad mano irgi nešaknydintos smile.gif šakelėm galima būtų apsikeisti.
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 13, 10:28)

gal turi svyrančiųjų kokią neblogą kolekciją? nes na aš buvau mamkai gal kokias 6-7 rūšis davusi, ale kad išliko pas ją gal tik 2 rūšys. Gajausia buvo šviesiai violetinė.
tik siūlau keistis šakelėmis. Na nebent susitartume ir tada pašaknyditime viena kitai smile.gif o tada apsikeistume.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 13, 10:56)
kad mano irgi nešaknydintos smile.gif šakelėm galima būtų apsikeisti.
Papildyta:
gal turi svyrančiųjų kokią neblogą kolekciją? nes na aš buvau mamkai gal kokias 6-7 rūšis davusi, ale kad išliko pas ją gal tik 2 rūšys. Gajausia buvo šviesiai violetinė.
tik siūlau keistis šakelėmis. Na nebent susitartume ir tada pašaknyditime viena kitai smile.gif o tada apsikeistume.

mano visos cia sudetos https://picasaweb.go...elargonijos2013 tai svyranciu tik trys rusys smile.gif ir tai visos is olisetos. pirkau kaip vienokias prazydo kitokios..... savaitgali dar balta svyranti atkeliaus

pvz sita galeciau ir perleisti visa https://lh5.googleus.....ure%20019.jpg nepatinka man ziedeliu spalva blush2.gif ne tokia pirkau..... turejo buti margute

zinau kad cia nieko grazaus ir idomaus nera smile.gif bet pasiuliau mazum tiks kas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 13 birželio 2013 - 10:16
gal kuri turi daugiau kokių rūšių...... na kad man lakstyt po kelias vietas nereiktų blush2.gif bet domina tik svyrančios.........
Atsakyti
turiu isaknydintu roziaziedziu pelargoniju: Borholm ( su margais lapeliais) ir Ruby Rosebud.
Keisciau i kita roziaziede arba parduodu.

Vilnius, Fabijoniskes 4u.gif
Atsakyti