Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(jalka @ 2013 06 20, 09:41)

ech ta denise........ na nieko ir aš ją turėsiu rolleyes.gif

tai va kas turi rod rosenknopp ir diemeri. Aš tai priėjau išvadą tokią. Žiedai man sakyčiau identiški, tiek spalva tiek forma. Tačiau nežinau kaip pas kitas, akivaizdus šių dviejų gėlyčių aukštis. Diemeri kurkas aukštesnė, nors auga greta abi, tai sąlygos vienodos. Man asmeniškai krūmelio šakojimasis ir aukštis priimtinesnis rod gėlikės. Tai va taip va smile.gif ir žiedų krauna daugiau rod g.gif
Atsakyti
wub.gif kokie grožiai wub.gif
maniškės irgi auga ir bujoja,visą terasos kraštą puošia wub.gif

o čia kokią užmačiau Bauhofe,sakau gal ir man kažką panašaus pabandyti(gal kuri kažką panašaus auginate?),tik dar nesugalvojau kuri geriausiai tiktų šitokiam bandymui g.gif
user posted image
čia kaina tai ne jos matosi,nepamenu lyg 49,99lt ar 64,99lt buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 20 birželio 2013 - 09:51
Sveikutės, norėčiau jungtis į Jūsų būrį ax.gif Įsimylėjau pelargonijas, kol kas nieko nežinau, nei pavadinimų ax.gif

Mano mylimiausia, gal kuri žinote kaip vadinas?

user posted image

jūsiškės kokios gražios, ypač tos baltos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 20 birželio 2013 - 10:09
Ir aš tokią auginu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 20, 11:11)
Ir aš tokią auginu  smile.gif

kaip vadinas? Kaip smagu, kad radau šią temą, reikia visas temutes senas perskaityt, kai turėsiu laiko, viskas labai įdomu apie pelargonijas, o anksčiau man jos visai nepatiko ax.gif
Atsakyti
Isleido Ruby Rosebud sakneles- jei kas norite daigelio rasykit i a.z. wink.gif (Kaune)
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 06 20, 12:19)
kaip vadinas? Kaip smagu, kad radau šią temą, reikia visas temutes senas perskaityt, kai turėsiu laiko, viskas labai įdomu apie pelargonijas, o anksčiau man jos visai nepatiko ax.gif

Nežinau, nes svyrančias auginu tik kaip vienmetes, tai pavadinimai nelabai domina blush2.gif Aš taip pat nebuvau didelė pelargonijų mėgėja, bet pamačiusi rožiažiedes jas įsimylėjau wub.gif ir dabar jos vienos mėgstamiausių.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 20, 13:50)
Nežinau, nes svyrančias auginu tik kaip vienmetes, tai pavadinimai nelabai domina  blush2.gif  Aš taip pat nebuvau didelė pelargonijų mėgėja, bet pamačiusi rožiažiedes jas įsimylėjau wub.gif  ir dabar jos vienos mėgstamiausių.

tai Jūs išmetat po sezono? Aš bandysiu išlaikyt per žiemas, kažin kaip pavyks, ne kokia iš manęs sodininkė-pradedančioji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 06 20, 15:03)
tai Jūs išmetat po sezono? Aš bandysiu išlaikyt per žiemas, kažin kaip pavyks, ne kokia iš manęs sodininkė-pradedančioji blush2.gif

Svyrančias nelabai turiu kur laikyti. Jei tik turite vietos, žinoma, kad pavyks.
Atsakyti
aš taip pat tris rožiažiedes apgenėjau,kai tik išleis šakneles galėsiu pasidalinti,kiekvienos po dvi šakeles 4u.gif
*Rosebud Supreme
*Ungarski Appleblossom
*Millfield Gem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 20 birželio 2013 - 13:10
QUOTE(jediara @ 2013 06 20, 14:06)
Svyrančias nelabai turiu kur laikyti. Jei tik turite vietos, žinoma, kad pavyks.

aš irgi neturiu-bet man sakė, kad jas nukarpyti ir padėt į kokį rūsį-pliusinėje temperatūroje, labai retai palaistant..ne nežinau...skau-temų neskaičius, bijau, kad nusikalbu ax.gif
Atsakyti
ar turit kuri naminių foto millfiels Gem? bais smalsu apžiūrėt būtų rolleyes.gif
Atsakyti