Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

Tikriausiai Pieninė pusę Kauno entuziasčių rožytėmis aprūpina thumbup.gif Aš ne išimtis blush2.gif
Pienine, iš tavęs gauta mažulytė Westdale appleblossom jau žiedyną krauna blink.gif Labai norisi žiedelių, bet net nežinau ar palikt tą žieduką ar nugnybt ir leist augaliukui didesniam paaugt, nes pati vis dar miniatiurinė, o jau nori žydėt biggrin.gif

Beja, o tos svyrančios šv.violetinės bevardės labai norėčiau wub.gif Spalvytė labai prie širdies.
Atsakyti
ajej prisiprašiau foto tai ir gavau sočiai lotuliukas.gif nu graži, atitinka vaizdą iš Sutarve puslapio. biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
jau kiek grožių wub.gif
atrodo aprimstu gana jau kiek turiu,bet pamatau ir vėl doh.gif

iš mano norimų būtų šviesiais margais lapais ax.gif

QUOTE(Avijacija @ 2013 06 20, 14:29)
tai nieko aš kantri  irnesakyk.gif 
april snow irgi lėtokai augina šaknales palyginus su kitom, bet man kolkas užtikrintai. Prigijo visi daigeliai 100 proc. kiek daiginau. Tik kad reikia luktelt gerokai.......

o kame daiginate?vandenyje ar žemėse ?

QUOTE(Vlastimila @ 2013 06 20, 14:37)
koks grožis wub.gif  wub.gif

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 06 20, 16:47)
Pienine, jei reik, galiu padauginti mirksiukas.gif

Dėkui. Millfield Gem turiu.

QUOTE(Ciocė @ 2013 06 20, 16:49)
Pienine, iš tavęs gauta mažulytė Westdale appleblossom jau žiedyną krauna  blink.gif Labai norisi žiedelių, bet net nežinau ar palikt tą žieduką ar nugnybt ir leist augaliukui didesniam paaugt, nes  pati vis dar miniatiurinė, o jau nori žydėt  biggrin.gif

Maniškė tai dar nežydėjo doh.gif Matyt, kad skaboma intensyviai buvo. Aš tai laukčiau žiedo, jei persodinta ir gerai auga, neskursta. Nežinau ką kitos patartų.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 20, 16:56)
o kame daiginate?vandenyje ar žemėse ?
4u.gif

aš tai kišu iš kart į žemes rolleyes.gif padedu kur toliau nuo palangės pradžiai ir vsio.
na nieko dabar dar kitą ligą įsigijau - sanpaulijų. Pelargonijų ir orchidėjų jau nebeužtenka doh.gif
nors pries kokius 10 metų pelargonija buvo mano košmarų gėlė, nemėgau ir neauginau. Ir nesuprasdavau kodėl žmonės jas augina lotuliukas.gif
Sanpauliją buvau tokią paprastą gavus, tai nesidomėjau ir numarinau. Ir niekad negalvojau kad jos irgi gali užkabinti mane lotuliukas.gif

nežinau kas pasikeitė - ale pribrendau va šioms gėlėms ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar yra kas rašę panašaus, bet pasidalinsiu ką tulpiažiedė Patricia Andrea iškrėtė. Šiemet sukrovė pirmąjį žiedyną ir pražydo paprastučiais žiedais. Tulpių nė iš tolo neprimena. Tikiuosi maniškė grįš į pradinę būseną ir žydės taip kaip reikia.

user posted image

Esu skaičius rusų forumuose, kad tai vadina спорт (sportas). "Sportuoja", t.y. pasikeičia žiedai ar lapai. Rašo, kad tulpiažiedės atsirado, kai Fiat veislė "susportavo" 60-aisiais JAV. O ji analogiškai atsirado iš Bruant "sporto". Taip atsirado Patricia Andrea.
Esą "sportavimą" galima bandyti įveikti nupjaunant tokį žiedyną prie pat pagrindo. Žinoma "sportas" padeda išvesti naujas veisles.
Atsakyti
mano kiemuko vaizdeliai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Wow bigsmile.gif Va ta margalapė verta grieko wub.gif Jeigu kada koks atliekamas plenciukas bus, tai tikrai norėčiau blush2.gif
Atsakyti
rodomes ir mes
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2013 06 20, 23:14)
Nežinau ar yra kas rašę panašaus, bet pasidalinsiu ką tulpiažiedė Patricia Andrea iškrėtė. Šiemet sukrovė pirmąjį žiedyną ir pražydo paprastučiais žiedais. Tulpių nė iš tolo neprimena. Tikiuosi maniškė grįš į pradinę būseną ir žydės taip kaip reikia.

Buvau skaičiusi, kad ne visada tulpiažiedės žydi "tulpių" žiedais g.gif Gal todėl ir nepradėjau jų auginti blush2.gif
Atsakyti

wub.gif jetau kokie grožiai wub.gif

dafai pasirodom kas kuom galim pasidalinti blush2.gif
vietos naujoms tikrai atrasiu lotuliukas.gif

Darse,ką naujo dalintino turi blush2.gif
ar dar yra Šiauliečių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2013 06 21, 10:23)
mano kiemuko vaizdeliai

gal žinot kuo vardu ketvirtoje foto ta pilnavidurė rožinė? aš tokią pat turiu, bet neužsirašiau pavadinimo...
Atsakyti