Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

mane irgi nustebino ,kad isnestos i lauką rožiažiedės nežydi..o namie paliktos žydi...
bet namo nešiu tik plenciukus rugpjūtį..matysim kas bus kai isibėgės vasara

user posted image
Denisė žydi nepaliaujamai,skarlet rambler taip pat..tik vis nenufotkinu doh.gif
laukiu pražystant april snow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 05 27, 20:23)
Mano gražuolė Swanland Pink, nepaliaujamai žydi  wub.gif

user posted image

Visu ziedukai labai labai grazus wub.gif Bet sita TOBULA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 28, 10:26)
Visu ziedukai labai labai grazus  wub.gif Bet sita TOBULA  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui, dėkui bigsmile.gif

Džiugina ypatingai ryškia spalvele ir žiedų gausa. Ant palangės tupi ji pas mane. Kitos rožiažiedės lauke terasoj krauna žiedelius, bet ne taip sparčiai kaip norėtųsi. Reikia šilumos matyt daugiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 27, 21:33)
Sveikatėlės Jums ir kuo greičiau pasveikite 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tikiuosi, kad gėlių žiedai prisidės prie Jūsų pasveikimo

O taip thumbup.gif viskas: ir geras žodis, ir žiedukai ir geri linkėjimai labai pakelia nuotaiką ir padeda sveikt. Ačiū, Jediara wub.gif
Labai malonu, kad pelargonijų temutė taip puošiasi žiedais, o dar tik gegužis.. bus pati gražiausia tema thumbup.gif
Atsakyti
As jau svajoju apie Swanland Pink smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Vaje kiek žiedų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif aš vis laukiu kantriai. Dantis sukandus unsure.gif Jediaros westdale appleblosom mažulytį žiedpumpurėlį išleido lotuliukas.gif visos rožinės žiedalapės jau stipriai paaugo ax.gif
Krialdai linkėjimai. Sveikite, stiprėkite, o stiprybės ir geros energijos semkitės iš gėlyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Idėja gal ir nelabai protinga, bet... gal kas nori kooperuotis pelargonijų siuntimuisi iš čia http://www.fuchsiahy...nia_pelargonium Siuntimas į kitą ES šalį kainuoja 280 zlotų, susidarius kompanijai ir išsidalinus siuntimo išlaidas, jos, suprantama, gerokai sumažėtų.
Atsakyti
As prisideciau, jeigu siuntimas prieinamas butu... blush2.gif
Atsakyti
as ir prisideciau, jei kisene leistu mirksiukas.gif
Atsakyti
Esam trys, 230 Lt (grubiai) dalinam iš 3, gaunam po .. 77 Lt. Daugoka. Et, jei rasčiau, kas Lietuvoje persiųstų į Alytų porą rožiažiedžių, tai ir nekvaršinčiau galvos sau ir kitiems biggrin.gif
Atsakyti
nors net nezinau turiu pora pokeliu seklu, zadu kitiems metams pasiset, kas liks palikt mainams ar pardavimui, tai net nezinau ar man daugiau reikia rolleyes.gif kartais norai su galimybemis prasilenkia, jau dabar turiu apie 10, o rudeni, namie vietos teks ieskot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princeless: 29 gegužės 2013 - 20:15
QUOTE(ausrazs @ 2013 05 29, 21:08)
Esam trys, 230 Lt (grubiai) dalinam iš 3, gaunam po .. 77 Lt. Daugoka. Et, jei rasčiau, kas Lietuvoje persiųstų į Alytų porą rožiažiedžių, tai ir nekvaršinčiau galvos sau ir kitiems  biggrin.gif

Nesvarbu kokių?
Atsakyti