Gaudvile, nesvarbu, man visas žavesys - jų žiedelių forma. Nes iki šiol auginau/auginu paprasčiausias, parduotuvines

QUOTE(ausrazs @ 2013 05 29, 21:38)
Gaudvile, nesvarbu, man visas žavesys - jų žiedelių forma. Nes iki šiol auginau/auginu paprasčiausias, parduotuvines 

Na, tai kelias skirtingas galėčiau suorganizuot. Mažytes, t.y. flenciukus

Gerai, susirašykim per až
QUOTE(ausrazs @ 2013 05 29, 20:36)
Sveikos
Idėja gal ir nelabai protinga, bet... gal kas nori kooperuotis pelargonijų siuntimuisi iš čia http://www.fuchsiahy...nia_pelargonium Siuntimas į kitą ES šalį kainuoja 280 zlotų, susidarius kompanijai ir išsidalinus siuntimo išlaidas, jos, suprantama, gerokai sumažėtų.

Aš ir jungčiausi siūstis

o aš noriu pasirodyti,kaip mano gražuolė po paskutinio gausaus žydėjimo vėl atsigavo
(pamenat dejavau kaip nyksta akyse
)

kokia kūda liko,bet žiedai

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 30, 08:22)
o aš noriu pasirodyti,kaip mano gražuolė po paskutinio gausaus žydėjimo vėl atsigavo
(pamenat dejavau kaip nyksta akyse
)

Aš kažkada turėjau tokia oranžinę, tai tik lapų gausa džiaugtis galėjau o žiedas vienas nu du tebūdavo, sakau nemokėjau jų augint

QUOTE(Vanesa3 @ 2013 05 30, 06:27)
Grazios gelytes

QUOTE(Birma @ 2013 05 30, 10:18)
Grazios gelytes
As savaitgali nusipirkau Ermitaze tokias rozines (ryskiai) pelargonijas kaip ir pas Jus. Bet prauzus stipiram vejui ir lietui, puse lapeliu nuo ziedu nuskraide, nubyrejo
Ir dabar ziedai tokie nuvarge
Ar atsigaus jos, idomu? Jos bijo vejo ir lietaus labai? As galvojau, jau pelargonijos tai nelepios, nieko nebijo....

Maniškės irgi iš ermitažo, ir visada čia vėjas pučia, bet nieko žydi. Tik tas žydras supusto į šoną

Taigi manau atsigaus

Jalka noriu paklaust ar jūsų rožiažiedžių dideli žiedai, turiu omeny vieną rožytę ir visą kekę? pasižiūriu pas jus tokios kepurės atrodo. Pas mane raudonos yra jau keli metai, auginu darželyje, bevardė, kadangi davė draugė. Jos kerai užauga dideli, kepurytės palyginus su lapija per mažos. Kasmet išmetu daug atžalų, net nesiūlau niekam... įdedu pernai metų nuotraukas parodyt, su tel fotografuota, tai kokybė ne kokia , bet matosi
rugpjūčio mėn

čia laiptinėje pernai spalio mėn

margalapės irgi prastoki žiedai, bet bent jau lapai puošia

dabar irgi genėsiu, tai jei alytiškės susidomės, galėsiu padovanot, nes šiaip išmetu,bet žiūriu, kad perkat.Aišku , gal mano kokios puslaukinės, o ten didžiažiedės...
rugpjūčio mėn

čia laiptinėje pernai spalio mėn

margalapės irgi prastoki žiedai, bet bent jau lapai puošia

dabar irgi genėsiu, tai jei alytiškės susidomės, galėsiu padovanot, nes šiaip išmetu,bet žiūriu, kad perkat.Aišku , gal mano kokios puslaukinės, o ten didžiažiedės...