Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

Gaudvile, nesvarbu, man visas žavesys - jų žiedelių forma. Nes iki šiol auginau/auginu paprasčiausias, parduotuvines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2013 05 29, 21:38)
Gaudvile, nesvarbu, man visas žavesys - jų žiedelių forma. Nes iki šiol auginau/auginu paprasčiausias, parduotuvines  blush2.gif

Na, tai kelias skirtingas galėčiau suorganizuot. Mažytes, t.y. flenciukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, susirašykim per až
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2013 05 29, 20:36)
Sveikos  4u.gif Idėja gal ir nelabai protinga, bet... gal kas nori kooperuotis pelargonijų siuntimuisi iš čia http://www.fuchsiahy...nia_pelargonium Siuntimas į kitą ES šalį kainuoja 280 zlotų, susidarius kompanijai ir išsidalinus siuntimo išlaidas, jos, suprantama, gerokai sumažėtų.

Aš ir jungčiausi siūstis smile.gif
Atsakyti
o aš noriu pasirodyti,kaip mano gražuolė po paskutinio gausaus žydėjimo vėl atsigavo wub.gif (pamenat dejavau kaip nyksta akyse doh.gif )
user posted image
kokia kūda liko,bet žiedai wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 30, 08:22)
o aš noriu pasirodyti,kaip mano gražuolė po paskutinio gausaus žydėjimo vėl atsigavo  wub.gif (pamenat dejavau kaip nyksta akyse  doh.gif )
user posted image
kokia kūda liko,bet žiedai  wub.gif
user posted image
user posted image

Aš kažkada turėjau tokia oranžinę, tai tik lapų gausa džiaugtis galėjau o žiedas vienas nu du tebūdavo, sakau nemokėjau jų augint ax.gif
Atsakyti
Mano žiedai
http://public.fotki....psenele2/geles/

Nesigavo foto man ikelti tai dedu nuoroda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanesa3: 30 gegužės 2013 - 08:29
QUOTE(Vanesa3 @ 2013 05 30, 06:27)
Mano žiedai
http://public.fotki....psenele2/geles/

Nesigavo foto man ikelti tai dedu nuoroda  ax.gif

Grazios gelytes wub.gif As savaitgali nusipirkau Ermitaze tokias rozines (ryskiai) pelargonijas kaip ir pas Jus. Bet prauzus stipiram vejui ir lietui, puse lapeliu nuo ziedu nuskraide, nubyrejo doh.gif Ir dabar ziedai tokie nuvarge doh.gif Ar atsigaus jos, idomu? Jos bijo vejo ir lietaus labai? As galvojau, jau pelargonijos tai nelepios, nieko nebijo....
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2013 05 30, 10:18)
Grazios gelytes wub.gif As savaitgali nusipirkau Ermitaze tokias rozines (ryskiai) pelargonijas kaip ir pas Jus. Bet prauzus stipiram vejui ir lietui, puse lapeliu nuo ziedu nuskraide, nubyrejo doh.gif Ir dabar ziedai tokie nuvarge doh.gif Ar atsigaus jos, idomu? Jos bijo vejo ir lietaus labai? As galvojau, jau pelargonijos tai nelepios, nieko nebijo....

Maniškės irgi iš ermitažo, ir visada čia vėjas pučia, bet nieko žydi. Tik tas žydras supusto į šoną doh.gif
Taigi manau atsigaus 4u.gif
Atsakyti
Rodžiau, kol nebuvo pilnai išsiskleidęs, dabar pats gražumas, didelis žiedas ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

skarlet rambler pilnai issiskleidusi wub.gif
Atsakyti
Jalka noriu paklaust ar jūsų rožiažiedžių dideli žiedai, turiu omeny vieną rožytę ir visą kekę? pasižiūriu pas jus tokios kepurės atrodo. Pas mane raudonos yra jau keli metai, auginu darželyje, bevardė, kadangi davė draugė. Jos kerai užauga dideli, kepurytės palyginus su lapija per mažos. Kasmet išmetu daug atžalų, net nesiūlau niekam... įdedu pernai metų nuotraukas parodyt, su tel fotografuota, tai kokybė ne kokia , bet matosi
rugpjūčio mėn

user posted image

čia laiptinėje pernai spalio mėn

user posted image

margalapės irgi prastoki žiedai, bet bent jau lapai puošia

user posted image

dabar irgi genėsiu, tai jei alytiškės susidomės, galėsiu padovanot, nes šiaip išmetu,bet žiūriu, kad perkat.Aišku , gal mano kokios puslaukinės, o ten didžiažiedės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 31 gegužės 2013 - 06:53