Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(smina @ 2013 07 29, 16:15)
nuostabūs žiedai wub.gif Gal kada planuojate dauginti bigsmile.gif ? Stoju į eilę 4u.gif  smile.gif

Pasirašysiu į "proto sąsiuvinį" eilėn mirksiukas.gif, jei nerasit arčiau savo parapijos, duosiu žinot, kai turėsiu daigelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 07 29, 13:44)
Man šiandien gera diena sokiai.gif netikėtai įsigijau dvi pelargonijas, šv. violetinės seniai norėjau, bet kompaktinių nemačiau niekur, o kitos tokios formos žiedų neturėjau wub.gif abi nedidukės tik dviejų šakelių, bet užaugs.
Dar paėmiau didžiažiedžių sėklų miksą, net dešimt sėklų yra. Tikrai užplaukė...ką darysiu pavasarį doh.gif  reiks prašytis prieglaudos pas kaimynes biggrin.gif
Ai galvosiu, kai ateis laikas, o dabar kol šilta, kol lauke gėlytės džiaugiuosi smile.gif

Geliu niekada nebus perdaug. Vietos atsiras, kai reikes kur padet irnesakyk.gif
Mano Sviesiai violetine taip gausiai sia vasara zydi doh.gif ir dar vienam ziedyne dar keli ziedynai g.gif idomiai taip.
Graziu izedu 4u.gif
Papildyta:
Jediara westadale appl. antra ziedyna isleido. Tik lapuku krastai truputi apdziuvo, bet manau tai del oro kaitos.
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2013 07 29, 16:48)
Pasirašysiu į "proto sąsiuvinį" eilėn mirksiukas.gif, jei nerasit arčiau savo parapijos, duosiu žinot, kai turėsiu daigelių 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif O kur ta parapija? Aš šiuo metu Šiauliuose
Atsakyti
Xaos,
šiandien jau gavau jūsų siuntinuką. Labai AČIŪ smile.gif Kelių gėlyčių žiedeliai nulūžo, bet šiaip viskas gerai. Lauksiu naujų žiedukų. Sakykite į kokio dydžio vazonėlius persodinate, ar į nedidelius ar iš karto į didesnius? Kaip jūs sugebate pražydinti tokius mažučius augaliukus?
Atsakyti
Aš tokius daigelius persodinu į 10-15 cm vazonėlius, tokio dydžio iki pavasario užteks, paskui matysite. Daigeliams tikrai nieko nedarau pioneer.gif ir mano sugebėjimai įtakos žydėjimui neturi mirksiukas.gif, o pirmuosius žiedelius reikia nulaužti, kad augalėliai masės pasiaugintų.
Gražių žiedų 4u.gif
Atsakyti
Štai kokios sulaukiau staigmenos - Westdale Appleblossom pradėjo auginti žalialapį auginuką. Galvoju, kas čia dabar , kur margumas g.gif Tačiau laukiau, kol išaugins žiedyną ir likau maloniai nustebinta - žiedai pražydo tikrai dideli, tik Denisė tokius augina thumbup.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 01, 19:25)
Štai kokios sulaukiau staigmenos - Westdale Appleblossom pradėjo auginti žalialapį auginuką. Galvoju, kas čia dabar , kur margumas  g.gif  Tačiau laukiau, kol išaugins žiedyną ir likau maloniai nustebinta - žiedai pražydo tikrai dideli, tik Denisė tokius augina  thumbup.gif

Nebloga staigmena thumbup.gif
Bet net ir žiedo forma truputį kitokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 08 01, 21:52)
Nebloga staigmena  thumbup.gif
Bet net ir žiedo forma truputį kitokia  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Taip ir žiedo forma kitokia .
Atsakyti
Gal kuri patarsite. Gavau karališkų pelargonijų šakeles, kaimynė davė, net nežinau veislės pavadinimo, bet čia tos su našlaičių tipo žiedais. Dabar mąstau, ar iš karto įkišti į žemę, ar pradžioje palaikyti vandenyje, kad išleistų šaknis. Labai noriu išsaugoti, kad tik nenumirtų. Kažkada domėdamasi apie pelargonijas skaičiau, bet dabar neatmenu, ar karališkas reikia būtinai reikia merkti ar būtinai kišti į žemę. Dabar kiek naršau internete nerandu tos info. Merginos, jūs visos tokios žinovės, gal kokią mintį gerą duosite?
Atsakyti
Turiu daigelių Scarlet Rambler,Sweet Jess, Ungarisk Appleblossom Rosebud po 5 lt.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Man irgi labai idomu kaip pelargonijas dauginti.Bandziau roziaziedes kisti iskarto i zeme,tai super-isleido sakneles smile.gif Labai noriu svyranciu pasidauginti,tai vienas kisau i vandeni,niekaip,tada tas pacias i zeme ir supuvo man jos doh.gif Dabar viena ikisau i zeme,jau stovi gal tris savaites ,na ir nieko,bet ir nevysta.SOS kaip jas dauginti ???

Dar suzinojau,kad pelargonijos babulku geles,ar tikrai taip ,ar as cia tokia atsilikus ir nieko apie jas nezinau biggrin.gif (Na bais issigandau,kaip as cia tokia jauna jas auginu doh.gif lotuliukas.gif kiba dar pakenks kaip lotuliukas.gif ) Nors del manes galetu jos buti ir ateiviu biggrin.gif Visviena grazuoles wub.gif
Atsakyti
Tiek svyrančias,tiek karališkas kišu į žemę
Atsakyti