Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(tute28 @ 2013 05 31, 17:08)
Pasirodau ir aš, senienas ir naujienas. Nevisos dar žydi, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif

wub.gif kokie grožiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirafa 911 @ 2013 05 31, 21:43)
Na ir grožiai šioj temytėj pas jus  thumbup.gif  Aš auginu paprastas bobutines, bet prisižiūrėjus gražuolių rožiažiedžių kažkaip galvoju reikia ir man jų  tongue.gif  Įdomu ar kokiam ermitaže jų būna, ar reik jas siųstis iš kažkur ir dalintis?...

geriau pas mergaites pasirinkit jų, nes siųstis labai brangu. O parduotuvėse tokių tikrai negausit. Pirmam puslapy yra sąrašai kokių gėlikių merginos turi. Žvilgtelkit. Jei dabar neturi - padaugins ir turėsit smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Kokios gražuolės pas Jus žydi. Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Atsiminkit,kad atsisveikint su gelytem,mazinti ju kieki ir asortimenta irgi sunku schmoll.gif mirksiukas.gif Reikia pagalvoti, kad jos deretu tarpusavį,nes kita paskui niekur vietos neranda. Suabejojus esu kompaktinem pelargonijom,nes ta kopaktiskuma sunku palaikyti,tai pats augalas aukstas,tai ziedynas iskiles ant ilgo koto. Žiedu maziau,nei svyrančiuju,o ir ziedo struktura atsparesne viskam svyranciuju.
Pesimistines mano nuotaikos,bet kai apsikuopsiu,nuotrauku parodysiu blush2.gif Tikra beda-visko per daug..reikia atsisakyti schmoll.gif ...ir per mazai,kiek noretusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 01 birželio 2013 - 16:24
Žiurim,ką turim sen bei ten ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 01 birželio 2013 - 19:02
Nuostabios Jusų gelytes, likau sužaveta, apstulbinta, net neįtariau, kad tokiu nuostabiu rusiu yra sių geliu. gal turit kuri parduoti atžalų šitų gražuolių. lauksiu pasiulymu į a. ačiū
Atsakyti
Elar, *MONAMI*, liniuxxxxx, Vidam, 329, tute28, amarrile - fantastiški jūsų pelargonijų žiedeliai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

Čia mano jau žydinčios pelargonijos, o rožiažiedės vis dar stovi su neišsiskleidžiusiais pumpurais rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Šios turėjo būti vienodos Angel Eyes Randy, bet žiedukai skiriasi unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kažin, kodėl mano Westadle Appleblossom nedaug paaugusi? g.gif Vos keli lapeliai per 1,5 mėn unsure.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pagaliau ir aš sulaukiau žiedų

Nedrąsus sw.pink pirmas žiedas

user posted image

o čia ir žalios stotelės pirktas nukainuotas daigelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2013 06 01, 21:13)
Pagaliau ir aš sulaukiau žiedų

Nedrąsus sw.pink pirmas žiedas

http://images51.fotk...DSCF1231-vi.jpg

o čia ir žalios stotelės pirktas nukainuotas daigelis

http://images57.fotk...DSCF1234-vi.jpg

Visad džiugu sulaukt savo gėlytės žiedelių. O jei dar ji gražiai ir gausiai žydi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2013 05 30, 09:27)
Mano žiedai
http://public.fotki....psenele2/geles/

Nesigavo foto man ikelti tai dedu nuoroda  ax.gif

GRAŽU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 06 01, 19:31)
Žiurim,ką turim sen bei ten  ax.gif

Ohohoho kaip gražu, taip skoninga ir viskas naturaliai suderinta thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Kaktuseli nors ir nukainuota, bet jau tokia riebuilė, o jau žiedukas kreminis thumbup.gif
Papildyta:
Savo rožiažiedžių žiedų belaukdama turbūt nagus nusigriaušiu iš ilgesio unsure.gif bet svarbiausia, kad auga, bujoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 06 01, 21:30)
Ohohoho kaip gražu, taip skoninga ir viskas naturaliai suderinta  thumbup.gif  4u.gif

Tie akmenys pas dukra,šalia puseles alyva neatsigavo po ziemos,tai garbingai pelargonija isikure rolleyes.gif o as savasias nesusodinus,nesukomponavusi,zaliava kol kas tik- raudona,lasisine dar ruzava. mirksiukas.gif Tik para kai namuose doh.gif
Atsakyti