Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

valiuta moku uz namucius naujus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2013 05 28, 16:05)
tai gal laikas pasikeitė? mes buvom 11 ten  g.gif

nu nezinau mes be 5 11 visos suejom y vidu, nes atejo ir yleido smile.gif gal duris stipriau patraukt reikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Bl...t susnervinau juodai... net apsiverkiau doh.gif mad.gif Buvo mano mergina pati pirmoji eilėje patekti į darželį, o dabar iš vis nežinia ar pateks doh.gif Pasirodo, kad užsirašo daug voškoniečių,kuriems yra pirmenybė ir mano mergina eina vis žemyn(nes ji registruota Domeikavoje). Ir direktorė tyli šikną suraukus (atsiprašau) doh.gif doh.gif Tai netyčia anyta sužinojo ir dabar eis aiškinti kas ir kur... Negaliu kaip pikta... Aišku, čia dar gali būt, kad tikrai pateks ir sėkmingai lankysim, bet gali būt, kad nepateksim doh.gif
Atsakyti

QUOTE(vilkra @ 2013 05 28, 14:52)
tai, kad nepriimi grynais... verysad.gif  Tik pavedimu... unsure.gif O mano sąskaitoj 00000

Priimu, mieloji, tik, kad mums susiderinti nepavyksta smile.gif
QUOTE(Majoga @ 2013 05 28, 14:54)
kas pas jus gero?  4u.gif

Pas mus viskas gerai, priklauso tik nuo požiūrio rolleyes.gif O mes optimistai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 28, 18:54)
Bl...t susnervinau juodai... net apsiverkiau  doh.gif  mad.gif  Buvo mano mergina pati pirmoji eilėje patekti į darželį, o dabar iš vis nežinia ar pateks  doh.gif  Pasirodo, kad užsirašo daug voškoniečių,kuriems yra pirmenybė ir mano mergina eina vis žemyn(nes ji registruota Domeikavoje). Ir direktorė tyli šikną suraukus (atsiprašau)  doh.gif  doh.gif  Tai netyčia anyta sužinojo ir dabar eis aiškinti kas ir kur... Negaliu kaip pikta... Aišku, čia dar gali būt, kad tikrai pateks ir sėkmingai lankysim, bet gali būt, kad nepateksim  doh.gif

Nesinervuok, gal nueis ir išsiaiškins mirksiukas.gif o kur jus dabar gyvenate? Nevuose? blush2.gif
Atsakyti
Mazutee24, verkti nėra ko, ašaros nepadės pakliūti į grupę..Susiimk ir pati nueik į darželį..O kodėl tavo anyta eina, o ne tu?!
Beje, mano flikiukas irgi nepatenka nuo rudens į darželį, nuėjau pas direktorę, pasišnekėjom, bet deja...Darželis labai mažiukas, o norinčių begalė iš Žaliakalnio..Tad dar bandysiu derinti su mama, kad prižiūrėtų, nors su jos koja, kažin kaip bus..O jei ne ji, tai man šakės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 28 gegužės 2013 - 18:27
QUOTE(Majoga @ 2013 05 28, 19:04)
Nesinervuok, gal nueis ir išsiaiškins  mirksiukas.gif o kur jus dabar gyvenate? Nevuose?  blush2.gif

Gyvenam, tai Nevuose, bet į darželį eisim Voškonyse smile.gif

QUOTE(Flika @ 2013 05 28, 19:24)
Mazutee24, verkti nėra ko, ašaros nepadės pakliūti į grupę..Susiimk ir pati nueik į darželį..O kodėl tavo anyta eina, o ne tu?!
Beje, mano flikiukas irgi nepatenka nuo rudens į darželį, nuėjau pas direktorę, pasišnekėjom, bet deja...Darželis labai mažiukas, o norinčių begalė iš Žaliakalnio..Tad dar bandysiu derinti su mama, kad prižiūrėtų, nors su jos koja, kažin kaip bus..O jei ne ji, tai man šakės..

Ai, čia tiek tik reikėjo, kad pravirkčiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 28, 19:30)
Ai, čia tiek tik reikėjo, kad pravirkčiau...  blush2.gif

Būna dienų lyg tyčia console.gif
Atsakyti
mes irgi daržan nepapuolam... deja deja. nors pagal viską dar galėčiau būt su vaiku namie, bet vyras labai jau prašo pradėti su juo dirbti. tik va nežinia kam vaiką patikėt.
Papildyta:
QUOTE(saulyteaa @ 2013 05 28, 18:33)
nu nezinau mes be 5 11 visos suejom y vidu, nes atejo ir yleido  smile.gif gal duris stipriau patraukt reikejo  mirksiukas.gif

nu nzn, atrodo stipriai traukiau aš tas duris, bet gal košės per mažai valgau biggrin.gif ai, nebesvarbu smile.gif
Atsakyti
Laba ryta
Eisim siandien su mazium pas akiu gydytoja ,tai jau ysivaizduoju kaip jis klyks ant visos poliklinikos doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif 4u.gif Mažė leido pamiegot iki dabar thumbup.gif
Atsakyti