valiuta moku uz namucius naujus

QUOTE(Tanite @ 2013 05 28, 16:05)
nu nezinau mes be 5 11 visos suejom y vidu, nes atejo ir yleido

Bl...t susnervinau juodai... net apsiverkiau
Buvo mano mergina pati pirmoji eilėje patekti į darželį, o dabar iš vis nežinia ar pateks
Pasirodo, kad užsirašo daug voškoniečių,kuriems yra pirmenybė ir mano mergina eina vis žemyn(nes ji registruota Domeikavoje). Ir direktorė tyli šikną suraukus (atsiprašau)
Tai netyčia anyta sužinojo ir dabar eis aiškinti kas ir kur... Negaliu kaip pikta... Aišku, čia dar gali būt, kad tikrai pateks ir sėkmingai lankysim, bet gali būt, kad nepateksim

QUOTE(vilkra @ 2013 05 28, 14:52)
Priimu, mieloji, tik, kad mums susiderinti nepavyksta

QUOTE(Majoga @ 2013 05 28, 14:54)
Pas mus viskas gerai, priklauso tik nuo požiūrio

QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 28, 18:54)
Bl...t susnervinau juodai... net apsiverkiau
Buvo mano mergina pati pirmoji eilėje patekti į darželį, o dabar iš vis nežinia ar pateks
Pasirodo, kad užsirašo daug voškoniečių,kuriems yra pirmenybė ir mano mergina eina vis žemyn(nes ji registruota Domeikavoje). Ir direktorė tyli šikną suraukus (atsiprašau)
Tai netyčia anyta sužinojo ir dabar eis aiškinti kas ir kur... Negaliu kaip pikta... Aišku, čia dar gali būt, kad tikrai pateks ir sėkmingai lankysim, bet gali būt, kad nepateksim 

Nesinervuok, gal nueis ir išsiaiškins

Mazutee24, verkti nėra ko, ašaros nepadės pakliūti į grupę..Susiimk ir pati nueik į darželį..O kodėl tavo anyta eina, o ne tu?!
Beje, mano flikiukas irgi nepatenka nuo rudens į darželį, nuėjau pas direktorę, pasišnekėjom, bet deja...Darželis labai mažiukas, o norinčių begalė iš Žaliakalnio..Tad dar bandysiu derinti su mama, kad prižiūrėtų, nors su jos koja, kažin kaip bus..O jei ne ji, tai man šakės..
Beje, mano flikiukas irgi nepatenka nuo rudens į darželį, nuėjau pas direktorę, pasišnekėjom, bet deja...Darželis labai mažiukas, o norinčių begalė iš Žaliakalnio..Tad dar bandysiu derinti su mama, kad prižiūrėtų, nors su jos koja, kažin kaip bus..O jei ne ji, tai man šakės..
QUOTE(Majoga @ 2013 05 28, 19:04)
Gyvenam, tai Nevuose, bet į darželį eisim Voškonyse

QUOTE(Flika @ 2013 05 28, 19:24)
Mazutee24, verkti nėra ko, ašaros nepadės pakliūti į grupę..Susiimk ir pati nueik į darželį..O kodėl tavo anyta eina, o ne tu?!
Ai, čia tiek tik reikėjo, kad pravirkčiau...

QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 28, 19:30)
Būna dienų lyg tyčia

mes irgi daržan nepapuolam... deja deja. nors pagal viską dar galėčiau būt su vaiku namie, bet vyras labai jau prašo pradėti su juo dirbti. tik va nežinia kam vaiką patikėt.
Papildyta:
nu nzn, atrodo stipriai traukiau aš tas duris, bet gal košės per mažai valgau
ai, nebesvarbu
Papildyta:
QUOTE(saulyteaa @ 2013 05 28, 18:33)
nu nezinau mes be 5 11 visos suejom y vidu, nes atejo ir yleido
gal duris stipriau patraukt reikejo 

nu nzn, atrodo stipriai traukiau aš tas duris, bet gal košės per mažai valgau

Laba ryta
Eisim siandien su mazium pas akiu gydytoja ,tai jau ysivaizduoju kaip jis klyks ant visos poliklinikos
Eisim siandien su mazium pas akiu gydytoja ,tai jau ysivaizduoju kaip jis klyks ant visos poliklinikos

labas rytas

Labas rytas
Mažė leido pamiegot iki dabar