Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

nezinau ka su mazaja daryt.nevalgo normalaus maisto,gert geria bet mazai bijau kad nereiktu varyt ten atgal schmoll.gif gaila y vaika ziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jutoma @ 2013 05 29, 09:24)
nezinau ka su mazaja daryt.nevalgo normalaus maisto,gert geria bet mazai bijau kad nereiktu varyt ten atgal schmoll.gif gaila y vaika ziuret verysad.gif

Na, kad nevalgo per daug nesuk galvos- lai geria kokį mineralinį geriau, kad mineralų neišplautų grynas vanduo.. Gal jau rašiau kada- ką man yra pasiūliusi senoji mano dičkės pediatrė- kai vaikas nevalgo ir negeria? Sakė galima duoti ir vieną kitą čipsą, kad troškulį sukeltų. Bet, taviškei gal nelabai tinka, jei su žarnynu kas negerai g.gif Šiaip kokio sūresnio sultinio išvirk, kad ir maistas ir troškulį keltų?
Atsakyti
sveikutes.

parodau savo mini tortukus, kuriuos gaminau dukrytes gimtadieniui darziuke

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jutoma @ 2013 05 29, 09:24)

Nupirk Rehydron, ten pokiukas milteliais, (nedaug kainuoja) kuriuos supilsi i litra vandens ir duok dukrytei išgerti, atstatys mineralus, ligoninėse ji irgi duoda vemiantiems, viduriuojantiems, išsekusiems vaikiukams, 4u.gif

QUOTE(bova @ 2013 05 29, 10:05)
sveikutes.

thumbup.gif Šaunuolė clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 28, 19:30)
Gyvenam, tai Nevuose, bet į darželį eisim Voškonyse 

o kodėl ten? darbas ane? blush2.gif o i Nevus nebandėt atsargai užrašyt? kai prieisit eile tenais tai perkelsit mirksiukas.gif
Atsakyti
va reiks tu vaistu nusipirkt kad mineralus atstatytu.na su mielu noru valgo krekeriukus arbate geria su pankoliu.ne cipsu negalima jautrus skrandis.
Bova saunus keksiukai grybukai
Atsakyti
aciu mergaites
Atsakyti

thumbup.gif super keksiukai smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

saulutė šviečia, šilta lauke..smagu..Šiandien šašlykų diena pas mus, numigs flikiukas miegelio ir keliausim į kiemą..lauksim svečių..

Jau tu nepyk už tą mano atvirumą, bet man tie grybukai ant keksiukų schmoll.gif Kiekvienam savaip ir įžeist tikrai nenoriu, bet tokia mano nuomonė..Tikiu, kad vaikams patiko, o tas ir svarbiausia..Bet tau už triūsą first.gif
Atsakyti
Man kaip tik tie grybukai mielai atrodo 4u.gif manau, kad vaiku šventei puikiai tinka
Atsakyti
na flika kiekvienam savo. mirksiukas.gif
bet vaikams labai patiko, sake aukletoja. kai kurie ne po viena sukirto ax.gif
butu didesni grybukai butu nekaip, o dabar visai jie tiko blush2.gif ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
siandien iki 9 miegojom net keista bigsmile.gif
Atsakyti