Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Majoga @ 2013 05 29, 17:27)
Man kaip tik tie grybukai mielai atrodo  4u.gif  manau, kad vaiku šventei puikiai tinka

Tau mielai, man - ne, tuom ir skiriamės, svarbiausia turėt savo nuomonę, bet kaip jau rašiau (pasikartosiu), kiekvienas žiūrim pro savo grožio suvokimo prizmę 4u.gif

QUOTE(bova @ 2013 05 29, 18:05)
na flika kiekvienam savo. mirksiukas.gif
bet vaikams labai patiko, sake aukletoja. kai kurie  ne po viena sukirto ax.gif
butu didesni grybukai butu nekaip, o dabar visai jie tiko blush2.gif  ax.gif

Svarbiausia, kad patiko vaikams, juk jiems ir skirta buvo..tai buvo tik mano asmeninė nuomonė, kas vienam gražu, kitam - nebūtinai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai pas jus berasiau, mes gynenam gerai, augam ir guderam, snekam viska ir daug.

Kalbejot abejot apie darzelius, nepateksim nesuku galvos bus kaip bus...

Bel masino kai su MB susipazinot jis turejo dvidure po 1m teko keisti ne abu netilpom lotuliukas.gif turejom hedzbeja 4 duru, poto uneversala ir finalas autobusas kuris jau vel masas ieskome didesnio ir nieko nerandame doh.gif nurs liitu zadam nemazai ikisti doh.gif MB noras butent VW autobusiukas lotuliukas.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
kas del darzeliu tai mes patekom vakar skambino ir klause ar lankysim ax.gif kazkokia baime ima nezinia kaip mums ten seksis unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šiandien mano mergina nuo 6 val. gyva doh.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2013 05 31, 09:15)
laba ryta 4u.gif
kas del darzeliu tai mes patekom vakar skambino ir klause ar lankysim ax.gif kazkokia baime ima nezinia kaip mums ten seksis  unsure.gif

Tik neparodyk, kad pergyveni ax.gif Jeigu matys laimingą mamą, tai ir pats vaikas bus laimingas... O jeigu bus ilgi verksmingi atsisveikinimai, tai vaikui tikrai ne į gera tai bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 31, 08:37)
Labas rytas  4u.gif 

Šiandien mano mergina nuo 6 val. gyva  doh.gif 
Tik neparodyk, kad pergyveni  ax.gif  Jeigu matys laimingą mamą, tai ir pats vaikas bus laimingas... O jeigu bus ilgi verksmingi atsisveikinimai, tai vaikui tikrai ne į gera tai bus.  smile.gif

zinau kaip reikia daryt, bet pasakyti lengva, o va su ygyvendinimu ne visada buna lengva smile.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
kas del darzeliu tai mes patekom vakar skambino ir klause ar lankysim ax.gif kazkokia baime ima nezinia kaip mums ten seksis  unsure.gif

Baimė aplankys mus visas, tai naujas žingsnis tiek mamai, tiek pačiam vaikui.. Tavo vietoje, pasiteiraučiau ar yra galimybė apsilankyti darželyje jau dabar, pabūti valandą ar dvi naujoj vietoj, tarp vaikų..R tai būtų į naudą, o ir tau ramiau būtų..
Manau, daugeliui mūsų mažylių bus ašarų, isterijų ir pan., todėl kantrybė bus nereali dovana mums pačioms biggrin.gif Kaip mano draugė man pasakojo - svarbiausia neatsisukti ir išeiti, nes tie tupinėjimai mažiui liejant ašaras, kad ir kaip širdis plyšta, tai tik blogina situaciją..Žinoma, lengviau pasakyt nei padaryt, bet teks susiimti..

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, Mažė šiandien pabludo doh.gif Atsikėlė 5.30 blink.gif vėliau vos ne vos 8 užmigo ir pamiegojo iki 10 biggrin.gif

Dabar klausimėlis jums dėl skiepo 4u.gif Gal domėjotės dėl pneumo ar pneumokoko (ar kažkaip panašiai kamba ) skiepo, kuris siulomas darželinukams, ale mažiau po to darželyje serga? blush2.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

šaunu, kad gavot vietą smile.gif o kadangi bus viska nauja, na gali būti nelengva tiek tau, tiek ir R. bet tikrai įsivažiuosit, net neabejoju.
man irgi kildavo visokių minčių, kaip čia reikės išleisti į darželį, o kai jo negavot, tik nervas paėmė, nes nėra kam vaiko palikti.
Atsakyti
QUOTE(Majoga @ 2013 05 31, 13:50)
Dabar klausimėlis jums dėl skiepo 4u.gif  Gal domėjotės dėl pneumo ar pneumokoko (ar kažkaip panašiai kamba ) skiepo, kuris siulomas darželinukams, ale mažiau po to darželyje serga?  blush2.gif

Trečiadienį eisiu su flikiuku pas šeimos daktarę, būtinai pasidomėsiu..
Bet logiškai mąstant, nemanau, kad skiepas turėtų apsaugoti nuo įvairių ligų, juk kai kuriom (pvz. Vėjaraupiais) kaip tik geriau, kad prasirgtų.. Be to visi darželiuose serga ir sirgs, priklauso nuo imuninės sistemos, kaip stipriai pyplys sirgs.. Bet šiaip sudominai, tad pasiteirausiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 05 31, 18:31)
Trečiadienį eisiu su flikiuku pas šeimos daktarę, būtinai pasidomėsiu..
Bet logiškai mąstant, nemanau, kad skiepas turėtų apsaugoti nuo įvairių ligų, juk kai kuriom (pvz. Vėjaraupiais) kaip tik geriau, kad prasirgtų.. Be to visi darželiuose serga ir sirgs, priklauso nuo imuninės sistemos, kaip stipriai pyplys sirgs..  Bet šiaip sudominai, tad pasiteirausiu.. 4u.gif

Kad sirgs tai faktas, bet paskiepijus sirgs lengvesne forma. Mes skiepysim.
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 05 31, 20:37)
Kad sirgs tai faktas, bet paskiepijus sirgs lengvesne forma.

Gali būti.

Labos 4u.gif
Atsakyti