Labas rytas
Sveikos
Tau mielai, man - ne, tuom ir skiriamės, svarbiausia turėt savo nuomonę, bet kaip jau rašiau (pasikartosiu), kiekvienas žiūrim pro savo grožio suvokimo prizmę
Svarbiausia, kad patiko vaikams, juk jiems ir skirta buvo..tai buvo tik mano asmeninė nuomonė, kas vienam gražu, kitam - nebūtinai.
QUOTE(Majoga @ 2013 05 29, 17:27)
Tau mielai, man - ne, tuom ir skiriamės, svarbiausia turėt savo nuomonę, bet kaip jau rašiau (pasikartosiu), kiekvienas žiūrim pro savo grožio suvokimo prizmę
QUOTE(bova @ 2013 05 29, 18:05)
na flika kiekvienam savo.
bet vaikams labai patiko, sake aukletoja. kai kurie ne po viena sukirto
butu didesni grybukai butu nekaip, o dabar visai jie tiko

bet vaikams labai patiko, sake aukletoja. kai kurie ne po viena sukirto
butu didesni grybukai butu nekaip, o dabar visai jie tiko
Svarbiausia, kad patiko vaikams, juk jiems ir skirta buvo..tai buvo tik mano asmeninė nuomonė, kas vienam gražu, kitam - nebūtinai.
Sveikos, seniai pas jus berasiau, mes gynenam gerai, augam ir guderam, snekam viska ir daug.
Kalbejot abejot apie darzelius, nepateksim nesuku galvos bus kaip bus...
Bel masino kai su MB susipazinot jis turejo dvidure po 1m teko keisti ne abu netilpom
turejom hedzbeja 4 duru, poto uneversala ir finalas autobusas kuris jau vel masas ieskome didesnio ir nieko nerandame
nurs liitu zadam nemazai ikisti
MB noras butent VW autobusiukas
Labanakt
Kalbejot abejot apie darzelius, nepateksim nesuku galvos bus kaip bus...
Bel masino kai su MB susipazinot jis turejo dvidure po 1m teko keisti ne abu netilpom
Labanakt
laba ryta
kas del darzeliu tai mes patekom vakar skambino ir klause ar lankysim
kazkokia baime ima nezinia kaip mums ten seksis
Labas rytas
Šiandien mano mergina nuo 6 val. gyva
Tik neparodyk, kad pergyveni
Jeigu matys laimingą mamą, tai ir pats vaikas bus laimingas... O jeigu bus ilgi verksmingi atsisveikinimai, tai vaikui tikrai ne į gera tai bus.
QUOTE(saulyteaa @ 2013 05 31, 09:15)
laba ryta
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 31, 08:37)
Labas rytas
Jeigu matys laimingą mamą, tai ir pats vaikas bus laimingas... O jeigu bus ilgi verksmingi atsisveikinimai, tai vaikui tikrai ne į gera tai bus. 
zinau kaip reikia daryt, bet pasakyti lengva, o va su ygyvendinimu ne visada buna lengva
laba ryta
Baimė aplankys mus visas, tai naujas žingsnis tiek mamai, tiek pačiam vaikui.. Tavo vietoje, pasiteiraučiau ar yra galimybė apsilankyti darželyje jau dabar, pabūti valandą ar dvi naujoj vietoj, tarp vaikų..R tai būtų į naudą, o ir tau ramiau būtų..
Manau, daugeliui mūsų mažylių bus ašarų, isterijų ir pan., todėl kantrybė bus nereali dovana mums pačioms
Sveikos
Laba diena, Mažė šiandien pabludo
Atsikėlė 5.30
vėliau vos ne vos 8 užmigo ir pamiegojo iki 10
Dabar klausimėlis jums dėl skiepo
Gal domėjotės dėl pneumo ar pneumokoko (ar kažkaip panašiai kamba ) skiepo, kuris siulomas darželinukams, ale mažiau po to darželyje serga?
laba ryta
šaunu, kad gavot vietą
man irgi kildavo visokių minčių, kaip čia reikės išleisti į darželį, o kai jo negavot, tik nervas paėmė, nes nėra kam vaiko palikti.
QUOTE(Majoga @ 2013 05 31, 13:50)
Gal domėjotės dėl pneumo ar pneumokoko (ar kažkaip panašiai kamba ) skiepo, kuris siulomas darželinukams, ale mažiau po to darželyje serga? 
Trečiadienį eisiu su flikiuku pas šeimos daktarę, būtinai pasidomėsiu..
Bet logiškai mąstant, nemanau, kad skiepas turėtų apsaugoti nuo įvairių ligų, juk kai kuriom (pvz. Vėjaraupiais) kaip tik geriau, kad prasirgtų.. Be to visi darželiuose serga ir sirgs, priklauso nuo imuninės sistemos, kaip stipriai pyplys sirgs.. Bet šiaip sudominai, tad pasiteirausiu..
QUOTE(Flika @ 2013 05 31, 18:31)
Trečiadienį eisiu su flikiuku pas šeimos daktarę, būtinai pasidomėsiu..
Bet logiškai mąstant, nemanau, kad skiepas turėtų apsaugoti nuo įvairių ligų, juk kai kuriom (pvz. Vėjaraupiais) kaip tik geriau, kad prasirgtų.. Be to visi darželiuose serga ir sirgs, priklauso nuo imuninės sistemos, kaip stipriai pyplys sirgs.. Bet šiaip sudominai, tad pasiteirausiu..
Kad sirgs tai faktas, bet paskiepijus sirgs lengvesne forma. Mes skiepysim.
QUOTE(Laili @ 2013 05 31, 20:37)
Kad sirgs tai faktas, bet paskiepijus sirgs lengvesne forma.
Gali būti.
Labos