Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

QUOTE(Flika @ 2013 06 05, 20:18)
Su Flikium bus jo didžiausia draugė - močiutė..
Aš svetimais irgi nepasitikiu, man reiktų labai pasistengti įrodyti, kad tas asmuo vertas būti su mano vaiku g.gif Bet rekomendacijos, draugų patirtis būtų didelis pliusas tam žmogui..

mo2iut4s gerai, kai jos šalia ir gali pabūti su vaiku smile.gif pasisekė tau smile.gif
aš irgi nebent labai rekomenduotu žmogumi pasitikėčiau, su kuriuo pažįstami žmonės reikalų turėjo. tik dauguma tokių užsirekomendavusių turi darbo ilgam. draugai jau dairosi auklės savo mergytei, tai sakė labai sudėtingas reikalas rasti laisvą gerą auklę, nes natūralu, kad toks žmogus be darbo ilgai nebūna.
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nuo ryto toks karštis lauke karsta.gif Iškepiau visa..
Flikius miega, aš planuoju atostogas iš naujo, nes pas vieną asmenį planai pasikeitė paskutinę minutę gun_bandana.gif: Žodžiu, esu be nuotaikos.. Na, bet kaip nors..nėra padėties be išeities, ane mirksiukas.gif

QUOTE(Tanite @ 2013 06 05, 21:53)
mo2iut4s gerai, kai jos šalia ir gali pabūti su vaiku smile.gif pasisekė tau smile.gif
aš irgi nebent labai rekomenduotu žmogumi pasitikėčiau, su kuriuo pažįstami žmonės reikalų turėjo. tik dauguma tokių užsirekomendavusių turi darbo ilgam. draugai jau dairosi auklės savo mergytei, tai sakė labai sudėtingas reikalas rasti laisvą gerą auklę, nes natūralu, kad toks žmogus be darbo ilgai nebūna.

Oi, patikėk, gera auklė be darbo nelieka..Mano pažįstama moteris, kuri dirba aukle, įsivaizduok pas ją gyva eilė norinčių, kad ji prižiūrėtų vaikus. Dabar ji prižiūri mergytę, bet nuo rudens jau baigiasi jos darbas toje šeimoje, tai automatiškai ji pereina kitai draugų šeimai dirbti.. Ir taip toliau..Ji aptvarko namus, padaro valgyt, prižiūri vaiką, aišku viskas pagal susitarimą, bet atsiliepimai apie ją patys thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 06, 13:43)
Sveikos,

Nuo ryto toks karštis lauke karsta.gif Iškepiau visa..

Ar ryt esi laisvesnė? palikčiau mergas ir lėktau lėktau pas tave..
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kadangi manes niekas negirdi g.gif biggrin.gif tai grando meeto bus treciadieny 15 val.parkas dainavos ar kalnieciai rinkites
Atsakyti
QUOTE(jutoma @ 2013 06 06, 13:12)
labas rytas 4u.gif kadangi manes niekas negirdi g.gif  biggrin.gif tai grando meeto bus treciadieny 15 val.parkas dainavos ar kalnieciai rinkites

ankstoka gal 15h g.gif geriau valanda veliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 06, 13:17)
ankstoka gal 15h  g.gif  geriau valanda veliau  blush2.gif

biggrin.gif cia tik kada reikia pradeti rinktis. kaip kam iseina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 06, 13:46)
Ar ryt esi laisvesnė? palikčiau mergas ir lėktau lėktau pas tave..

Sąlyginai laisvesnė, žinok ryt susiskambinsim ryte, ok?!

QUOTE(jutoma @ 2013 06 06, 14:12)
labas rytas 4u.gif kadangi manes niekas negirdi g.gif  biggrin.gif tai grando meeto bus treciadieny 15 val.parkas dainavos ar kalnieciai rinkites

Girdėt gal negirdi, bet perskaito tai tikrai biggrin.gif
Dainavos parkas man per toli, tikrai nesigrūsiu iki jo, tad pasuoju su meet'u..O Jūs visos pasilinksminkit kaip reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 06 birželio 2013 - 14:55
tai, kad cia manau bus mini, o ne grand meetas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 06, 18:59)
tai, kad cia manau bus mini, o ne grand meetas  lotuliukas.gif

biggrin.gif Aš asmeniškai tingiu tokį kelią pėdint su Flikium dėl meeto..ne karo metas bus tų meetų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 06 birželio 2013 - 20:35
QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 06, 18:59)
tai, kad cia manau bus mini, o ne grand meetas  lotuliukas.gif

Jei oras neprikrės pokštų kaip šiandien- tai žadu atvykti. Gal net ir su "aukle". Šiandien du kartus pakliuvom į krušą su žaibais.. doh.gif
Atsakyti
su dauguma per fb pasnekejom tai meetas bus dainavos parke 17 val. treciadieny
Papildyta:
doh.gif labas rytas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti