Sveikos. meete nedalyvausim, jau turiu planų tam vakarui.
tik tikslumo dėlei manau turimas omeny Draugystės parkas, nes Dainavos parkas yra kiek toliau, už saulėtekio.
laba ryta
mes tikriausiai atleksim

mes tikriausiai atleksim

Jei pas mane darbininkai neplušės tuomet, tai gal irgi iki meet'o atvažiuosim, jei šoferis atveš.. 
Sveikos

Sveikos

QUOTE(Flika @ 2013 06 07, 10:22)
Jei pas mane darbininkai neplušės tuomet, tai gal irgi iki meet'o atvažiuosim, jei šoferis atveš.. 
Sveikos

Sveikos

A, kas per šoferis?
Sveikos gyvos
va kai is ryto nedamiegi,tai prirasai nesamoniu
cia as apie save
tebunie Draugyste
gerai kad galima pasitaisyt

QUOTE(vilkra @ 2013 06 07, 10:28)
Paaiškinsiu..šoferis tai tokios profesijos atstovas, vairuotojas vežiojantis mane iš taško A į tašką B

QUOTE(Flika @ 2013 06 07, 12:09)
Paaiškinsiu..šoferis tai tokios profesijos atstovas, vairuotojas vežiojantis mane iš taško A į tašką B

Tik tiek

Laikas pietauti ir maudytis

Visai pamiršau,
man šiandien paskambino iš darželio- sako reikia atnešti naują deklaracijos pažymą ir perrašyti prašymą , eilė nepasikeis. Ir toks reikalavimas naujas. gal kuri dar susidūrėt. Ar tikrai taip?
man šiandien paskambino iš darželio- sako reikia atnešti naują deklaracijos pažymą ir perrašyti prašymą , eilė nepasikeis. Ir toks reikalavimas naujas. gal kuri dar susidūrėt. Ar tikrai taip?
QUOTE(vilkra @ 2013 06 07, 22:45)
Visai pamiršau,
Taip, tikrai taip, mums irgi tą patį sakė. Kad nereikėtų eiti į seniuniją, naują deklaraciją užsisakiau internetu, laukiu kol atsiųs

mums niekas nieko nesakė dėl tų prašymų perrašymo, nors kontaktavom šia savaitę su abiem darželiais. o internetu pažymą užsisakyt eina užsakant paslaugą per e. valdžios vartus ar kažkam reikia laišką į seniūniją rašyti?

QUOTE(vilkra @ 2013 06 07, 21:45)
Visai pamiršau,
man irgi nieko nesake tik liepe atsinesti vaiko pazyma, kad sveikas ir pasirodyti rudeny

labas rytas