Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

Sveikos. meete nedalyvausim, jau turiu planų tam vakarui.
tik tikslumo dėlei manau turimas omeny Draugystės parkas, nes Dainavos parkas yra kiek toliau, už saulėtekio.
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
mes tikriausiai atleksim smile.gif
Atsakyti
Jei pas mane darbininkai neplušės tuomet, tai gal irgi iki meet'o atvažiuosim, jei šoferis atveš.. biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 07, 10:22)
Jei pas mane darbininkai neplušės tuomet, tai gal irgi iki meet'o atvažiuosim, jei šoferis atveš.. biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

A, kas per šoferis?
Sveikos gyvos
Atsakyti
va kai is ryto nedamiegi,tai prirasai nesamoniu lotuliukas.gif cia as apie save blush2.gif tebunie Draugyste lotuliukas.gif gerai kad galima pasitaisyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 07, 10:28)
A, kas per šoferis?
Sveikos gyvos

Paaiškinsiu..šoferis tai tokios profesijos atstovas, vairuotojas vežiojantis mane iš taško A į tašką B tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 07, 12:09)
Paaiškinsiu..šoferis tai tokios profesijos atstovas, vairuotojas vežiojantis mane iš taško A į tašką B  tongue.gif  lotuliukas.gif

Tik tiek g.gif

Laikas pietauti ir maudytis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 07 birželio 2013 - 11:35
QUOTE(vilkra @ 2013 06 07, 11:18)
Tik tiek  g.gif

Laikas pietauti ir maudytis

user posted image

kokia grazi 4u.gif
Atsakyti
Visai pamiršau,

man šiandien paskambino iš darželio- sako reikia atnešti naują deklaracijos pažymą ir perrašyti prašymą , eilė nepasikeis. Ir toks reikalavimas naujas. gal kuri dar susidūrėt. Ar tikrai taip?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 07, 22:45)
Visai pamiršau,

man šiandien paskambino iš darželio- sako reikia atnešti naują deklaracijos pažymą ir perrašyti prašymą , eilė nepasikeis. Ir toks reikalavimas naujas. gal kuri dar susidūrėt. Ar tikrai taip?

Taip, tikrai taip, mums irgi tą patį sakė. Kad nereikėtų eiti į seniuniją, naują deklaraciją užsisakiau internetu, laukiu kol atsiųs smile.gif
Atsakyti
mums niekas nieko nesakė dėl tų prašymų perrašymo, nors kontaktavom šia savaitę su abiem darželiais. o internetu pažymą užsisakyt eina užsakant paslaugą per e. valdžios vartus ar kažkam reikia laišką į seniūniją rašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 07, 21:45)
Visai pamiršau,

man irgi nieko nesake tik liepe atsinesti vaiko pazyma, kad sveikas ir pasirodyti rudeny g.gif na bet mes anksciau nueisim su grupe susipazinti tai gal ka dar pasakys ax.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti