Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

Sveikos, visia Jusu tempai suleteje lotuliukas.gif
Del draudimo nuo erkiu ir laimos ligos, tai vienkartine ismoka 1000lt duodamas sertifikatas-polisas kuris galioja metus akcija iki 2013.07.14 kreiptis i bet kuri LD skyriu arba 1828 skambinti ir isduos sertifiakta. Aisku suma draudimo nedidele bet minimalai nutikus nelamai bent ant dvieju vaistu doziu toreti....aisku geriau, kad nieko netiktu. Bet kaip ir majogasako, geriau tiek nei nieko mirksiukas.gif as jamciau ir drausciausi.... ax.gif

Del darziuku, mes kolkas dar nieko nezinom nei taip nei ne doh.gif jei iki sios savaites galo nesulauskiu atsakymo atsiprasysim mano mamos ir vesim pas ja i grupe i darziuka silainiuose ax.gif cia atsarginis variantas jei prie namu nepatenkam ax.gif

Del poilsio vasara mes kiekviena savaitgali tupim sodyboje K duodasi smelio dezeje, baseine jau maudesi, MB ir ezere, tad mums savaitgaliai kaip mini atostogos, prie jurus leksim visai savaitei po joniniu, nes isieinu atostogu ax.gif

labos 4u.gif
Atsakyti
aciu mergikes nu ka as be jusu 4u.gif blush2.gif tai va grand meeta darom kita savaite treciad. arba antradien. balsuojam ir kelinta val. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 04, 15:03)
eik kalbet su direktore gal ka nutarsit, beto tu juk daugiavaike manau kazkokiu nuolaidu turetu buti  g.gif
o beje tu tik y viena darzely uzrasei?

Va va pritariu musu darzelyje prioritetas vienisos mamos,daugiavaikiai, ivaikinti vaikai ir sesei brolys lankantys ta pati dezeli, ko jus negavot mazajam eiles idomu, gal kokia klaida? rolleyes.gif
Atsakyti
siaip visur istatymas vienodas. prioritetai, patenkant i darzeli, daugiavaikes seimos, vienas is vaiku eina i darzeli, dirbantis tevas ar mama darzelyje....
taip kad nosi auksciau ir mini taka i darzeli.

Atsakyti
QUOTE(jutoma @ 2013 06 04, 22:47)
aciu mergikes nu ka as be jusu 4u.gif  blush2.gif  tai va grand meeta darom kita savaite treciad. arba antradien. balsuojam ir kelinta val.  bigsmile.gif

O kur Jūs čia jį organizuojat daryti?
Kas dėl laiko man tinka tik popietinis laikas, tarkim nuo 15-16 val.

QUOTE(PauGita @ 2013 06 04, 22:48)
Va va pritariu musu darzelyje prioritetas vienisos mamos,daugiavaikiai, ivaikinti vaikai ir sesei brolys lankantys ta pati dezeli, ko jus negavot mazajam eiles idomu, gal kokia klaida?  rolleyes.gif

Ne visuose darželiuose laikosi vienodų prioritetų ar įstatymų..Aš, kad ir oficialiai vieniša mama, man prioriteto irgi nepritaikė, tad flikius liks namie su aukle..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 05, 13:32)

Kas dėl laiko man tinka tik popietinis laikas, tarkim nuo 15-16 val.
Ne visuose darželiuose laikosi vienodų prioritetų ar įstatymų..Aš, kad ir oficialiai vieniša mama, man prioriteto irgi nepritaikė, tad flikius liks namie su aukle..

Kiek is mamos darzelio ar musu planuojamo lankyti, sake, kad tokios tvarkos,kurias prieme savivaldybe, tai taip isiena, kad jusiskio darzelio vadovybe nusiziangia.....arba dokumento nepristatet kad vienisa... g.gif
Atsakyti
mergos kelinta val. darom grando meeto g.gif trec. ir antradieny grazios dienos greitai balsuojam
Atsakyti
QUOTE(PauGita @ 2013 06 05, 13:38)
Kiek is mamos darzelio ar musu planuojamo lankyti, sake, kad tokios tvarkos,kurias prieme savivaldybe, tai taip isiena, kad jusiskio darzelio vadovybe nusiziangia.....arba dokumento nepristatet kad vienisa... g.gif

Šiais laikais retas laikosi įstatymų..Aš labai ir nepergyvenu, kad nepatekom, pabus namie.. Jei būtų labai reikėję, kad Flikius eitų į darželį, patikėk, jis būtų patekęs biggrin.gif Aš pastovėti už save ir vaiką moku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 05 birželio 2013 - 13:42
QUOTE(Flika @ 2013 06 05, 14:40)
Šiais laikais retas laikosi įstatymų..Aš labai ir nepergyvenu, kad nepatekom, pabus namie.. Jei būtų labai reikėję, kad Flikius eitų į darželį, patikėk, jis būtų patekęs  biggrin.gif Aš pastovėti už save ir vaiką moku  biggrin.gif

Svarbiausiai turi sprendima del maziaus buvimo namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PauGita @ 2013 06 05, 14:47)
Svarbiausiai turi sprendima del maziaus buvimo namie  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Beje, tavo princesę su sukaktimi - 1 metukų ir 9 mėnesiukų 4u.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 05 birželio 2013 - 13:53
Sveikos. na mano vaikas antra diena širšiniukas. nzn kas, ar šiluma, ar dantai jį kankina, bet jau sunkoka darosi.
bent jau pas mus daržuose prioritetai yra tokie, kokie nustatyti savivaldybės: socialiai remtini, daugiavaikės šeimos, jei brolis/sesė lanko, įvaikinti vaikai ir pan turi pirmumą.

Flika, jei rasi patikimą ir gerą žmogų, kuris su Flikiuku bus, viskas puiku. aš šiuo klausimu turiu bėdą, negaliu įsileist svetimų žmonių į namus, o ir bijočiau vaiką palikti su kokia nepažįstama moterimi. o dar paskaitinėjus, kiek visokių blogų patirčių yra, tai šiurpas nukrato.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2013 06 05, 16:06)

Flika, jei rasi patikimą  ir gerą žmogų, kuris su Flikiuku bus, viskas puiku. aš šiuo klausimu turiu bėdą, negaliu įsileist svetimų žmonių į namus, o ir bijočiau vaiką palikti su kokia nepažįstama moterimi. o dar paskaitinėjus, kiek visokių blogų patirčių yra, tai šiurpas nukrato.

Su Flikium bus jo didžiausia draugė - močiutė..
Aš svetimais irgi nepasitikiu, man reiktų labai pasistengti įrodyti, kad tas asmuo vertas būti su mano vaiku g.gif Bet rekomendacijos, draugų patirtis būtų didelis pliusas tam žmogui..
Atsakyti