Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 7 tema

QUOTE(Me2s @ 2016 12 29, 02:06)
O turime tik -Ignalinos statybinę UAB,tik...
1. Mano apšiltinimo medžiaga (1 kb/m) yra 5 kart brangesnė už 1 (kb/m) polistirolio... 600€ vs 100€.
Grindų plotas: 153+153=306kv/m

Pagal google: Ignalinos statyba, UAB - "Įmonė likviduota. " Taip, kad nebėr ir jos biggrin.gif
Pacituotiems tamstos užmojams panašu, kad pinigų negaila, o jau architektams statybininkams... biggrin.gif
Pvz., pakeiti savo "aerogelį" ar kitą stebūklą polistirolu ir lieka 10 štukių tam architektui...
O jei rimčiau, LT nebėr nei draugų nei giminių, kurie šitoj sferoj galėtų apšviest patart nukreipt pas tam tikrus žmones..? Tokiu atveju neturėdamas patikimo/rekomenduoto žmogaus liksi "apiplėštas" ir ne kitaip...
Mano architektei buvo sumokėta irgi tik už projekto įforminimą (kad būtų gautas statybos leidimas)..., nes visą namo viziją susidėliojo šeimyna - na bet čia kaip sakant kiti kriterijai nei tamstos smile.gif

Atsakyti
2015/2016 statyba. Vieno aukšto, 190m2, didelės terasos,skarda stogas su 45cm vatos, blokeliai su 20cm polisterolo, langai didoki, beveik iki žemės, apdaila tinkas. 2 garažo vartai, durys vidaus medinės, geros. Santechnika ir apdailos medžiagos kokybiškos, ne pigios. Rekuperacija ir šilumos siurblys ne iš pigiųjų. Židinys su ortakiais. Žaibolaidis. Aut. vartai kiemo. Trinkeles lauke. Meistrai geri darė, ne iš biržos smile.gif kaina suvedus į grindų ploto m2 gavosi apie 700eur. Gal kam padės.
Atsakyti
QUOTE(Abatas666 @ 2017 01 09, 17:44)
2015/2016 statyba. Vieno aukšto, 190m2, didelės terasos,skarda stogas su 45cm vatos, blokeliai su 20cm polisterolo, langai didoki, beveik iki žemės, apdaila tinkas. 2 garažo vartai, durys vidaus medinės, geros. Santechnika ir apdailos medžiagos kokybiškos, ne pigios. Rekuperacija ir šilumos siurblys ne iš pigiųjų. Židinys su ortakiais. Žaibolaidis. Aut. vartai kiemo. Trinkeles lauke. Meistrai geri darė, ne iš biržos smile.gif kaina suvedus į grindų ploto m2 gavosi apie 700eur. Gal kam padės.
[right][snapback]71348390[/snapback][/right]

Gal kam ir padės, bet žinot... skarda kaina gali skirtis dvigubai, priklausomai nuo profilio, padengimo ir kokybes. langai is pasyviu penketuko ar lenkiski? tinkas mineralinis ar nano silikoninis, medines durys ( geros jei ) tai cia gali buti ir LMDF ir patinuotas azuolas. rekuperacija / SS galima uz 3000 galima ir uz 10. zaibolaidos pasyvinis, ar aktyvinis. vartai metalas 2mm ar kalviniai? trinkeles betonines, klinkerines, 5 cm storio ar 8? vien pagrindams islaidos gali skirtis 2x. kvadratu 100 ar 300?
o kur vidaus apdaila? plyteles po 10 ar po 10? ir t.t ir pan. mes pvz i namo statybas iskaiciuojam daugiau punktu nei tamsta.
Cia kaip "pietavau. 15 eur". ir ar cia buvo 4 kebabai ar molekulines virtuves sriuba niekas nesupras. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreciukaz: 09 sausio 2017 - 16:16
QUOTE(Loreciukaz @ 2017 01 09, 17:15)
Gal kam ir padės, bet žinot... skarda kaina gali skirtis dvigubai, priklausomai nuo profilio, padengimo ir kokybes. langai is pasyviu penketuko ar lenkiski? tinkas mineralinis ar nano silikoninis, medines durys ( geros jei ) tai cia gali buti ir LMDF ir patinuotas azuolas. rekuperacija  / SS galima uz 3000 galima ir uz 10. zaibolaidos pasyvinis, ar aktyvinis. vartai metalas 2mm ar kalviniai? trinkeles betonines, klinkerines, 5 cm storio ar 8? vien pagrindams islaidos gali skirtis 2x. kvadratu 100 ar 300?
o kur vidaus apdaila? plyteles po 10 ar po 10? ir t.t ir pan. mes pvz i namo statybas iskaiciuojam daugiau punktu nei tamsta.
Cia kaip "pietavau. 15 eur". ir ar cia buvo 4 kebabai ar molekulines virtuves sriuba niekas nesupras. smile.gif

Nugi beveik viską ir išvardinot, tik viskas link tų didesnių jūsų išvardintų sumų ir geresnių varijantų. Kai ruošiau statyti, man taip ir aiškino kaip tamsta: nuo 10 iki 100. Ir sunku buvo susiskaičiuoti galimybes savo.Tai aš ir pateikiau apibendrintą pvz, kiek maždaug kainuotų iš gerų ( tikrai ne super turbo luxury) ir kokybiškų medžiagų šiuolaikiškas namas.
Atsakyti
Ka patys daret ?
Arba meisrai pigus papuole. Darbu kainas pavardinkit. Nes kaina optimistine. Man gavos panasi, tik yra niuansu

QUOTE(Abatas666 @ 2017 01 09, 16:14)
Nugi beveik viską ir išvardinot, tik viskas link tų didesnių jūsų išvardintų sumų ir geresnių varijantų. Kai ruošiau statyti, man taip ir aiškino kaip tamsta: nuo 10 iki 100. Ir sunku buvo susiskaičiuoti galimybes savo.Tai aš ir pateikiau apibendrintą pvz, kiek maždaug kainuotų iš gerų ( tikrai ne super turbo luxury) ir kokybiškų medžiagų šiuolaikiškas namas.

Atsakyti

Dezute 145kv kainavo 33keur, idezute ieina langai, stogas, muras, pamatai, garazo vartai., signalizacija, projektas, fasadas nutinkuotas dekoro dar nera, kamynas, elektros ivadas iki sklypo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namuka: 24 spalio 2017 - 01:18
QUOTE(namuka @ 2017 10 24, 02:16)
Dezute 145kv kainavo 33keur, idezute ieina langai, stogas, muras, pamatai, garazo vartai., signalizacija, projektas, fasadas nutinkuotas dekoro dar nera, kamynas, elektros ivadas iki sklypo.

Sveiki, o galima detaliau? Dirbote pats ar viską darė samdyti žmonės, iš ko mūrytos sienos, kuom dengtas stogas, kokio storio polistirolas (grindys, sienos), kiek stogą šildėt, kokio gamintojo ir modelio langai ?
Atsakyti

o kur viską pirkote?

Atsakyti
QUOTE(pranukas2017 @ 2017 11 07, 15:35)
<p>o kur viską pirkote?</p>

Aš asmeniškai viską perku iš internetinės parduotuvės www.okurviskąpirkote.eu
Atsakyti

Mane irgi labai domina kas state, nes suma tai labai patraukli gavosi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliux/lt: 12 gruodžio 2017 - 13:03
QUOTE(inguliux/lt @ 2017 12 12, 14:01)
Mane irgi labai domina kas state, nes suma tai labai patraukli gavosi