Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 11, 10:31)
Sveiki.Kaip manot ar verta fiksuoti 5m. laikotarpiui su 2,579%, eurais.  blush2.gif
Situacija tokia, kad praėjo jau 5m nuo anksčiau fiksuotų palūkanų, dabar bankas siūlo toliau fiksuoti su 2,5. Sakyčiau kaip ir neblogas variantas, bet neduoda ramybės tai, kad jei mes imtume kintamas, tai % būtų dar mažesni, nes maržą palieka tą kuria davė prieš imant paskolą + libor eur (pagal pasirinkta laikotarpį). tai šiuo metu būtų daugiausiai 1,25(jei tarkim metams)  g.gif . Bet tarkim, jei palūkanos pradės didėt (o kažkada turėtu)  ir norėsim fiksuoti, tai tą ką mes sutaupysim per tuos metus, teks sumokėti baudą (apie 4000lt)  už tai, kad norim keisti ir jau siūlys tuo metu būsimas sąlygas. Jau galva skauda nuo visų šių skaičiavimų, nes linkstu tai prie vieno tai prie kito varianto. O apsispęsti liko tik 5d.  ax.gif

marža jūsų 0,77?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 11, 12:25)
marža jūsų 0,77?

taip, tiksliau 0,78
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 11, 12:30)
taip, tiksliau 0,78

ir man būtų sunku apsispręst smile.gif žiūrėkit pagal asmeninę sutuaciją - kiek svarbu dabar mokėti mažiau su tendencija vėliau mokėti daugiau arba kiek svarbu visą laiką mokėti tiek pat ir žinoti, kad nei mažės, nei didės įmokos.
Aš neseniai rinkausi tarp fikso ir kintamų ir pasirinkau vis dėlto kinamas, nors marža tai toli gražu dabar ne 0,78, o 1,6. Aš asmeniškai negalvoju, kad per artimiausius 2 metus stipriai augs palūkanos, nuo trečių metų jau gal pradės, bet čia mano asmeninė nuomonė, todėl rinkausi kintamas. Jei bus kitaip, teks prisiimti pasekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 10 11, 12:38)
ir man būtų sunku apsispręst smile.gif žiūrėkit pagal asmeninę sutuaciją - kiek svarbu dabar mokėti mažiau su tendencija vėliau mokėti daugiau arba kiek svarbu visą laiką mokėti tiek pat ir žinoti, kad nei mažės, nei didės įmokos.
Aš neseniai rinkausi tarp fikso ir kintamų ir pasirinkau vis dėlto kinamas, nors marža tai toli gražu dabar ne 0,78, o 1,6. Aš asmeniškai negalvoju, kad per artimiausius 2 metus stipriai augs palūkanos, nuo trečių metų jau gal pradės, bet čia mano asmeninė nuomonė, todėl rinkausi kintamas. Jei bus kitaip, teks prisiimti pasekmes smile.gif

Ačiū, už Jūsų nuomonę. 4u.gif
Prieš gaunant pasiūlymą tvirtai buvom nusprendę, kad imsim kintamas 3mėn, nes ir taip pakankamai mokėję buvom su 6,106%. Kadangi bankas seb kuris maržos sutartį neįrašo,nes fiksuojant ji pas juos dingsta ax.gif jau buvau pasiruošus, kad siūlys naujai, dabartinėm sąlygom, su naują maržą.
O sakykit gal žinot, jei pasirenkant kintamas palūkanas, jtarkim 3mėn, o po to sugalvoji 1m imti ar reikia mokėti bauda ar gali kaip nori taip keisti, ar lieka visam laikui. Nes kad iš kintamų į fiksuotus reikia mokėt tai tą jau žinau.
Ir dar ar pasibaigus kintamų laikotarpiui, naujai perskaičiuoja, jau nuo tuo metu likusios sumos?
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 11, 13:06)
O sakykit gal žinot, jei pasirenkant kintamas palūkanas, jtarkim 3mėn, o po to sugalvoji 1m imti ar reikia mokėti bauda ar gali kaip nori taip keisti, ar lieka visam laikui. Nes kad iš kintamų į fiksuotus reikia mokėt tai tą jau žinau.
Ir dar ar pasibaigus kintamų laikotarpiui, naujai perskaičiuoja, jau nuo tuo metu likusios sumos?

Čia jau konkrečią sutartį detaliai reikia skaityt ir banke klaust, aš atsakyti negaliu, nes nežinau smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, kas šiuo metu turi reikalų su paskolom. Aš viena iš jų smile.gif Niekaip neapsisprendžiu paskolą imti litais ar eurais? Gal galite, kas supranta, pasidalinti mintimis?
Atsakyti
SEB - 1,76
Nordea - 1,6
Atsakyti
smile.gif+2013 10 17, 14:27-->
QUOTE(Liūtukė smile.gif @ 2013 10 17, 14:27)
Sveiki visi, kas šiuo metu turi reikalų su paskolom. Aš viena iš jų smile.gif Niekaip neapsisprendžiu paskolą imti litais ar eurais? Gal galite, kas supranta, pasidalinti mintimis?

sveiki. mano manymu eurais geriau imti paskolą ax.gif
Atsakyti
Grįžtu į pokalbius apie paskolas, ilgą laiką tik skaičiau temą smile.gif Laukiu atsakymo iš SEB ar gausime paskolą, prašoma suma 70 000 - 20 metų litais. Sakė atsakymas bus per savaitę, bet jau ryt skambinsiu klausiti, nes pagal turto vertintojų agentūrą, atsakymą mums turi pateikti per dvi dienas, todėl tikiuosi jau rytoj gauti atsakymą, bei pasidalinti kokias sąlygas siūlo SEB šiuo metu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2013 10 20, 14:42)
Grįžtu į pokalbius apie paskolas, ilgą laiką tik skaičiau temą  smile.gif  Laukiu atsakymo iš SEB ar gausime paskolą, prašoma suma 70 000 - 20 metų litais. Sakė atsakymas bus per savaitę, bet jau ryt skambinsiu klausiti, nes pagal turto vertintojų agentūrą, atsakymą mums turi pateikti per dvi dienas, todėl tikiuosi jau rytoj gauti atsakymą, bei pasidalinti kokias sąlygas siūlo SEB šiuo metu... ax.gif

Butu lb idomu kad pasidalintumet kiek jums siulo, nes mums siai dienai didesnei sumai 30 metu eur 6 men kint.siulo marza 1,7.
Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(miegapele_brr @ 2013 10 21, 13:49)
Butu lb idomu kad pasidalintumet kiek jums siulo, nes mums siai dienai didesnei sumai 30 metu eur 6 men kint.siulo marza 1,7.
Kaip jums?

o kažką dar papildomo tam banke turit, kad siūlo 1,7 maržą? Turiu omeny: pensijų kaupimo fondą ar kokį draudimą? Aš buvau kalbėtis Seb'e, tai skaičiavo 2, bet jei tipo imsim iš jų rizikos draudimą (ar kažkaip kitaip jis ten vadinas), tai gal ir 1,8 padarys.
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2013 10 21, 13:46)
o kažką dar papildomo tam banke turit, kad siūlo 1,7 maržą? Turiu omeny: pensijų kaupimo fondą ar kokį draudimą? Aš buvau kalbėtis Seb'e, tai skaičiavo 2, bet jei tipo imsim iš jų rizikos draudimą (ar kažkaip kitaip jis ten vadinas), tai gal ir 1,8 padarys.

Esam ilgameciai klientai, vyras turi asm.vadybininke, atlyginimai pervedami, papildomai imtume pensija 2pakopos ir greiciausiai koki nors gyvybes draud.nes paskolos suma didele ir ilgam.. idomu ar dar jie gali zemiau leistis..
Atsakyti