Suknele man tai super, tikrai grazi, neeiline, tikrai verta pagyru, tik kaip ir kai kurioms, taip ir man atrodo siektiek trumpoka, o plaukai, tai man jos is vis super, kaip blondinei, tai tikrai reikia ideti daug pastangu, kad tokius super grazius turetu, , laimes jime abejiema

Man atrodo, kad jos plaukai tresais padailinti
O tas sakymas priesaikų atsisukus į žmones tai tikrai keistas, na bet viskas ir atrodė kaip spektaklis kitiems žmonėms, jokio privatumo. Nekažką man šios vestuvės. Kad negyvens kartu nesakau, tik kažkokie dirbtini jie man.

Suknele man tai super, tikrai grazi, neeiline, tikrai verta pagyru, tik kaip ir kai kurioms, taip ir man atrodo siektiek trumpoka, o plaukai, tai man jos is vis super, kaip blondinei, tai tikrai reikia ideti daug pastangu, kad tokius super grazius turetu, , laimes jime abejiema 
o del plauku jei sakot, kad jie priaugnti, tai tada nezinau,,, bet vistiek man jie super atrodo
dar norejau pridurti, kad zurnalistu i baznycia, tai tikrai nebuciau isileidus

o del plauku jei sakot, kad jie priaugnti, tai tada nezinau,,, bet vistiek man jie super atrodo

dar norejau pridurti, kad zurnalistu i baznycia, tai tikrai nebuciau isileidus

Na man tai asmeniškai ta šukuosena sukelta nepatiko, plaukai patys tai aišku kad gražūs. Na bet šiaip aš nesu plastikinio grožio šalininkė tai negaliu kažką apie Oksaną ir komentuoti, negraži ji man, ne mano skonio ir viskas. Suknelė sutinku, kad graži, bet kaip ir sakiau man tik iki pusės, nes kad per trumpa tai tikrai
Man iš tų vestuvių kas gražiausiai atrodė tai Monika Šedžiuvienė, labai gražiai pasipuošus, viskas savoj vietoj, dar ta Mondeikaitė labai graži, tik gal krūtinė kiek per atvira buvo, o kitų neįsidėmėjau
Tas visas jų šou su filmavimais ir pan. man juokingas atrodo. Realybės šou - vestuvės

O man Oksana labai nuosirdziai susijaudinusi ir laiminga atrode, nesuvaidintos emocijos
O del visos ceremonijos - kazkaip is ju kitaip ir nesitikejau, juk PR'as didele ju gyvenimo dalis. Ir siaip, man tai jiem kazkaip viskas tiko
Bet jau tarp sveciu tai baisokai buvo apsirengusiu, ypac kazkurios dvi su zaliom suknelem is praeito desimtmecio.

Oksanos suknele man primine sketi
Nuimciau ta balta ilga sijona, is jo iseitu grazus nuometas, ir suknele siek tiek pailginciau
Na bet visumoj graziai atrode

QUOTE(jearmaine)
Kalniečio žmona su juoda suknele atėjo, čia normalu?
http://pramogos.delf...o.d?id=61898465 turbut del to

QUOTE(bucke001 @ 2013 07 20, 21:41)
na as budama nescia tikrai nuo galvos iki koju juodai nesipuosciau

QUOTE(Renalta @ 2013 07 21, 13:55)

QUOTE(jearmaine @ 2013 07 21, 15:23)

Mmmm, geras, pirmą kartą girdžiu, kad kažkam kliūna juodai apsirengusi viešnia vestuvėse

Čia kaip ir su nuotakos įvaizdžiu - man asmeniškai Oksanos suknelė tai baisi, manęs ja niekas neaprengtų. Bet vėlgi - gal mano vestuvinė suknelė kažkam buvo baisi ir aš su ja nekaip atrodžiau, o man pačiai viskas buvo liuks - vadinasi, kiekvienas žmogus turi teisę rengtis taip, kaip jam patinka, ir lygiai taip pat kiekvienas turi teisę pasakyt savo nuomonę, ar jam tai gražu, ar negražu.. visi gi mes tokie skirtingi...

QUOTE(aridax @ 2013 07 21, 21:32)
Mmmm, geras, pirmą kartą girdžiu, kad kažkam kliūna juodai apsirengusi viešnia vestuvėse

Aš tai daugkart girdėjus, kad baltai rengtis negalima, nes tai nuotakos spalva, o juodai, nes tai liūdesio, gedulo spalva. Bet viena draugė labai didelė juodos spalvos mylėtoja, kai ji ėjo įdraugės vestuves, jos atsiklausė ir vilkėjo juodą suknelę