Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

QUOTE(abiga @ 2013 08 19, 19:09)
Man labiausiai isimine, kad Wren pasake "my future mother in law" ar pan., tai jis cia Spencer ar Melissa ketina vest? Zodziu, dar vienas i psichiskai nestabiliu kolekcija  biggrin.gif

Jis ketinO vesti Melissą, bet ji jį metė, nes užtiko bučiuojantis su Spencer blink.gif
Atsakyti
Turbut jau matete, cia senoka teorija kad Spencer nuzude Alison smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=APuQnLebhI8
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 08 19, 21:04)
Jei tikrai zada pagaliau atskleist A, alieliuja, net nesitiki  lotuliukas.gif Manau, bus ka rodyt, gali pvz tik ziurovams parodyt, o merginos nezinos. Arba rodys, kaip bando A demaskuoti su visokiais prisiminimais is praeities.

aš irgi manau, kad neatskleis jie A tapatybės biggrin.gif žadėjo jau ir 3-iame sezone, bet ant finalo tik dar daugiau intrigų padavė.. O jei atskleistų, nors ir tik žiūrovams, na nebebūtų jau taip įdomu žiūrėt, nes pats įdomumas ir yra tos spelionės bei nežinia biggrin.gif o jei žinosim, tai gausis kaip lėkštas siaubiakas, kai žiūri, visai nebaisu, bet rėki kokiai pagr. aktorei "neeeeik ten, neeeik!!!" biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(FoxLady @ 2013 08 20, 17:36)
Turbut jau matete, cia senoka teorija kad Spencer nuzude Alison smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=APuQnLebhI8

neįtikino visiškai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kredo.: 20 rugpjūčio 2013 - 20:59
Sita serija kazkaip labiau buvo sukoncentruota i merginu santykius su antrom pusem. Man gaila Ezros, nes pradzioje ju pora buvo be galo graziai vaizduojama, o dabar aiskiai ji bus su Dzeiku ir Emily daugiau zino apie Ezra nei Aria. Panasu, kad ir tarp Emily su Paige dar ne viskas baigta. Tobz supyko ant Spencer, o Hana tikrai nutolo nuo Kalebo per ta soki g.gif
Kad Cece yra Red Coat, jau neabejoju rolleyes.gif
Atsakyti
serija patiko smile.gif man atrodo kad yra dvi raudonsvarkes. viena - cece, kita -alison.
....nors kurejai minejo kad pagrindini a rode 1 sezono 1 serijoj, cece taip iseina negali buti pagrindine a? g.gif

galbut cece turejo seseri dvyne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 21 rugpjūčio 2013 - 20:02

Įtempta serija bigsmile.gif Tas naujas vaikinukas įtartinas, nusileido kaip iš niekur ir jau duoda parodymus policijai... Ar nesugadins jis visko dar labiau? Dar įdomu,ar spėjo Tobey pabėgti, akivaizdžiai pasala jam buvo, kaip Spenc ir sakė doh.gif

Čia iš kitos serijos:
user posted image
Atsakyti
OMG nu ir Summer Final ohmy.gif Atsakė tikrai į daug klausimų, o galas tai privertė labai nustebti, tik keista kaip tada Ezra nežinojo, kad Malcolmas ne jo? Toks gudrus, turėtų žinot
Atsakyti
Cha, visgi pirmas įspūdis teisingas smile.gif
Pamenu,kaip pirmo sezono pabaigoje spėliojom apie A.
Na, mano akimis pats logiškiausias variantas (jei vėl ko kūrėjai neprimąstys). Žiauriai esu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Čia tai jo....Nustebino blink.gif Įdomu prie ko Ezra ir Alė susiję.. nesueina kolkas bent jau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meddeina @ 2013 08 28, 18:20)
Čia tai jo....Nustebino blink.gif Įdomu prie ko Ezra ir Alė susiję.. nesueina kolkas bent jau man smile.gif

gal jie susipazino papludimyje?smile.gif gal erza ir buvo paslaptingas, daug vyresnis vyrukas su kuriuo susitikinejo alison?
dabar jau pagaliau aisku kad ali yra gyva:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 28 rugpjūčio 2013 - 17:18
As tai nepulciau tiketi kad Ezra yra A, gal jis tik atseke noredamas padeti?
Ir idomu kas Spencer nuvede i ta kambari, pati Alison?
Beje jau yra rode vienam epizode kaip Alison is po zemiu sugriebia kazkieno ranka, bet ta ranka atrode jauniau ir buvo nuoga, o cia su megztiniu, itartina ta motera.. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 28 rugpjūčio 2013 - 19:03
vaaau, tikrai, nereali serija thumbup.gif
bet ir aš pagalvojau, kad gal čia tik intriga, gal Ezra nėra A, o tik pats bando sekti A ir užklydo į tą kambarį eidamas merginų ir A pėdoms?
Nors versija, kad jis bus tas vyrukas vyresnis, su kuriuo A susitikinėjo, irgi įtikinama. tik nematau tada motyvo kam Ezrai (jei jis A) reikėtų kankint merginas šitaip..

klausimų vėl daug kilo biggrin.gif rimtai, jei Alison pabėgo ir yra gyva, tai kas tuomet buvo palaidota? jos sesė dvynė? ją tada nužudė kažkas?

laukiu jau kito sezono biggrin.gif
Atsakyti