Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

cia paskutine sezono serija?

as taip ir manau kad bus sumaista ali su dvyne ir netycia nuzude seseri per klaida...

katik paziurejau ezra nustebino , bet kazko ir tikejaus is jo .. kaip sakant kuo toliau i miska tuo daugiau medziu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥ Kristi ♥: 28 rugpjūčio 2013 - 19:24
dėl Ezros tai visada jį rodė teigiamai (vienintelis kabliukas buvo didelė pinigų suma jo stalčiuje). Realiai ir pačias melages buvo galima įtarinėti esant A, ir jų brolius/seseris, netgi tėvus. Praktiškai ant visų kitų serialo veikėjų irgi buvo kabliukų, o ant Ezros ne. per daug jis teigiamas, taip nebūna biggrin.gif
Galbūt ir jo susipažinimas su Aria pirmoje serijoje nebuvo atsitiktinumas, galbūt jis tai padarė sąmoningai (kad per merginas rastų Ali).
na, man Ezros buvimas A būtų pats geriausias serialo vingis (daugiau nelabai įsivaizduoju, kas galėtų būti A, kad nustebintų, nebent pati Ali). Tik aišku, turėtų logiškai viskas būti paaiškinta, kodėl taip smile.gif
Atsakyti
13 serijos promo:
http://www.youtube.c...h?v=ct_7XLiO9DQ

A budavo su kapisonu, Ezra buvo su kepure su snapeliu, as vis bandau issukti Ezra nuo A vaidmens biggrin.gif Nenoriu kad butu jis.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 08 28, 21:04)
13 serijos promo:
http://www.youtube.c...h?v=ct_7XLiO9DQ

A budavo su kapisonu, Ezra buvo su kepure su snapeliu, as vis bandau issukti Ezra nuo A vaidmens biggrin.gif Nenoriu kad butu jis.. verysad.gif

Ir as manau, kad Ezra ne A, bet kaip supratau, kitoje serijoje paaiskes ar jis tikrai yra A ar tik padeda mergaitems smile.gif
Atsakyti
neabejoju kad bus ali dvyne. O gal cece -geriete? T.Y. padejo nukreipti demesi nuo ali, kad suklaidintu a kuris jos ieskojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2013 08 28, 19:49)
dėl Ezros tai visada jį rodė teigiamai (vienintelis kabliukas buvo didelė pinigų suma jo stalčiuje). Realiai ir pačias melages buvo galima įtarinėti esant A, ir jų brolius/seseris, netgi tėvus. Praktiškai ant visų kitų serialo veikėjų irgi buvo kabliukų, o ant Ezros ne. per daug jis teigiamas, taip nebūna  biggrin.gif
Galbūt ir jo susipažinimas su Aria pirmoje serijoje nebuvo atsitiktinumas, galbūt jis tai padarė sąmoningai (kad per merginas rastų Ali).
na, man Ezros buvimas A būtų pats geriausias serialo vingis (daugiau nelabai įsivaizduoju, kas galėtų būti A, kad nustebintų, nebent pati Ali). Tik aišku, turėtų logiškai viskas būti paaiškinta, kodėl taip  smile.gif

omg omg omg kaip gerai kaip gerai biggrin.gif KOKIA INTRIGA!!!! net išsitiesiau kėdėje biggrin.gif o jau buvo taip užliūliavęs serialas, kad jau buvo minčių, kad reik mest žiūrėt biggrin.gif xexe nerealiai čia buvo!
Labai pritariu -Deltos- nuomonei / prisimenu tas diskusijas, kai sprendėm, kad Ezra yra A biggrin.gif
jėėė.. made my day smile.gif
Atsakyti
Man tai kilo tokia mintis, o gal ne Ezra yra A, o koks jo brolis dvynys? biggrin.gif Va čia tai būtų biggrin.gif Nes nu netikiu, kad Ezra viską darė, manau, kad čia dar bus daug visko
Atsakyti
nors dabar man rodos, kad vis dėlto Ezra gali būti ne A. Čia bus kaip ir Tobio variantas ar dar ko / jį gali būt atviliojo į tą Helovyninės serijos vakarėlį. Jo susinervinimas gali būti susijęs aplamai dėl A buvimo ir to, ką pamatė... Nooors žvilgsnis buvo gerokai popiktis bigsmile.gif
Monos vaidmuo ir atsidūrimas su mezginiu pasirodė visai įdomus. Kaip ir Wrenas. Pastarasis gali būt tas A. Jis toks psichodelinis smile.gif
Oi laukiu laukiu helovyninės serijos laukiu smile.gif
Atsakyti
O paneles per plakatą, tame kambaryje esu įsitikinusi, kad stebėjo ta moteris, na ta studenčių prižiūrėtoja ar kas ji ten tokia. Nes pažiūrėkite koks akies mėlynumas, toks žydras žydras..kai žiūri iš plakato gerai matosi, o iš kart po to jos susitinka juk su ta moteriške ir irgi matosi, tas mėlynumas..taip kad manau kad ta moteriške dirba su A, ir gali būti jos ta visa istorija ir išgalvota apie Ali..na serija paliko tikrai daug klaustuku...
Atsakyti
aš irgi nepatarčiau pasitikėti ..NIEKUO biggrin.gif kas čia žino, ar teisybę ta senyva moterėlė sakė, ar irgi į spąstus vilioja biggrin.gif tipo neikit neikit.. nu kur čia neisi, kai taip sako hihihi.gif
Atsakyti
Taip, jau ne karta pasimokeme, kad tiketi PLL negalima smile.gif
A buvo Toby, Ezra, tai dabar eile bus Caleb'ui?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 08 29, 10:55)
A buvo Toby, Ezra, tai dabar eile bus Caleb'ui?? biggrin.gif

dar visokios Peidžės ant klaustuko smile.gif
Atsakyti