Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

QUOTE(FoxLady @ 2013 08 15, 12:52)
Noreciau kad Aria griztu pas Ezra smile.gif

O man jų pora nesižiūrėjo niekad, su šitu nauju vaikinu, vardo nepamenu, gražiau žiūrisi smile.gif

QUOTE(Rebutia @ 2013 08 15, 12:57)
O man šioje serijoje labai užkliuvo Alison mamos žodžiais, kai ji pasakė, kad maždaug Sisi ir Alison lyg ir keisdavosi asmenybėm  g.gif

Ahaaa, šita vieta užkliuvo smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai būtų didžiausia nesąmonė, jei A sumanytoja būtų CeCe... Atsirado ji kažkelintame sezone ir visiškai nesąmoningai dingo ir t.t Na nebūtų jokio VAUUU kai sužinotume smile.gif Taip, kad gal čia tik eilinis kūrėjų sąmoningas ėjimas, kad įtarinėtumę. Juk dar reikia visa sezoną pratempti jiems su A neatskleidimu smile.gif
Atsakyti
man kuo toliau tuo labiau atrodo kad tiek pati alison tiek dabar a yra psichiškai nesveikos.. šiaip itikinamiausia būtu jog alison taip ir nemirė ir ištiesų yra nesveika ir yra a.. juk jos lavono taip ir neparodė?
Atsakyti
O man kažkaip labai įtartina Alison motina, net nenustebčiau jei ji būtų kažkaip susijusi su A g.gif Nes kiek rodo flashback'us tai ji pastoviai gan piktai elgiasi su Ali g.gif
Atsakyti
Man net kilo mintis, kad Ali mamai nervai "neatlaikė" ir pratrūkusi pati užmušė tą Ali. g.gif
O gal kas kažką suprato iš pokalbio tarp Wren ir Mona? ar apie Wren pokalbį telefonu? Aš originalo kalba žiūriu, tai kartais pražioplinu ką nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2013 08 15, 20:57)
O man kažkaip labai įtartina Alison motina, net nenustebčiau jei ji būtų kažkaip susijusi su A g.gif Nes kiek rodo flashback'us tai ji pastoviai gan piktai elgiasi su Ali  g.gif

Panašu, kad Ali buvo sunkus vaikas, kažkurioj serijoj rodė, kaip vedė motiną iš kantrybės, kad tik ją leistų kažkur, nepamenu kur.. Akivaizdžiai nenormali merga Ali biggrin.gif
Atsakyti
jo man ir kilus mintis buvo kad pati ji ją ir užmušė.
atsimenu kai ji prašė kad ją išleistu į sodybą kažkokia ra pan, ale su panom, o ištikrųjų su bernais varė..
su tuo wren ir mona pokalbis buvo kad jie abu žino vienas kito paslaptis ir mona jam kaip ir grasino? jau seniai neaiškus jis man..
Atsakyti
Gal žinot, ar planuojamas 5tas PLL sezonas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kredo. @ 2013 08 19, 17:37)
Gal žinot, ar planuojamas 5tas PLL sezonas?  4u.gif

bus 5 sezonas,jau oficialai paskelbtas 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai isimine, kad Wren pasake "my future mother in law" ar pan., tai jis cia Spencer ar Melissa ketina vest? Zodziu, dar vienas i psichiskai nestabiliu kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 19, 17:40)
bus 5 sezonas,jau oficialai paskelbtas 4u.gif

įdomu, ką rodys 5-am sezone, jei šio sezono pabaigoj žada atskleisti kas yra A biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2013 07 24, 15:08)
Šiandien užmačiau tokį puslapiuką, kuriame įrodinėjama, kad Aria yra A. Kiekviena mažiausia, net interjero detalė, užkabinama. Pasirodė,kad kažkas ryškiai neturi ką veikti biggrin.gif
http://idontneednoro...blr.com/ariaisa

bet taip visai įtikinamai parinkti faktai thumbup.gif
Atsakyti
Jei tikrai zada pagaliau atskleist A, alieliuja, net nesitiki lotuliukas.gif Manau, bus ka rodyt, gali pvz tik ziurovams parodyt, o merginos nezinos. Arba rodys, kaip bando A demaskuoti su visokiais prisiminimais is praeities.
Atsakyti