Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

Neskaitykit, kas nematėt serijos! 4u.gif
Man kažkokia pieva pasirodė, su fantastikos elementais biggrin.gif Ir padaryta įžanga į "Ravenswood" serialą (kuris, kaip supratau, dar didesnė fantastika bus biggrin.gif). Dabar jau Ezrą pakišo kaip A, nu įdomiai čia g.gif Ir kad Ali gyva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 23 spalio 2013 - 15:55
merginos, is kur siuciat nauja serija? torrent.lt dar nera naujos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2013 10 23, 18:09)
merginos, is kur siuciat nauja serija? torrent.lt dar nera naujos  verysad.gif

linkomanijoje maciau yra nauja serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2013 10 23, 16:55)
Neskaitykit, kas nematėt serijos! 4u.gif
Man kažkokia pieva pasirodė, su fantastikos elementais biggrin.gif Ir padaryta įžanga į "Ravenswood" serialą (kuris, kaip supratau, dar didesnė fantastika bus biggrin.gif). Dabar jau Ezrą pakišo kaip A, nu įdomiai čia g.gif Ir kad Ali gyva...

Būtent, kad buvo daugiau Ravenswood nei PLL... ta Caleb istorija su Miranda iš vis kažkokia lempinė... ir Hannah taip lyg niekur nieko leido jam pasilikti...
Visą seriją lakstė visos po tas patalpas ir visą seriją buvo galima per 5 min parodyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2013 10 23, 18:19)
linkomanijoje maciau yra nauja serija smile.gif

verysad.gif turiu prieiga tik torrentuose
Atsakyti
Naturalu, nori pareklamuot nauja seriala - na bet jau tokia nesamone, juk cia PLL, ne Ravenswood, 2 valandu, kaip kazkas rase, nebuciau istverus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2013 10 23, 20:44)
verysad.gif  turiu prieiga tik torrentuose

va cia yra angliska serija naujausia:

http://www.filmubaze...ttle-liars.html
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2013 10 23, 22:38)
va cia yra angliska serija naujausia:

http://www.filmubaze...ttle-liars.html

aciu 4u.gif , siandien po darbu reiks paziuret ax.gif
Atsakyti
man serija patiko:) gaila kad erza yra pagrindinis a . Kad alison gyva jau seniai taip galvojau (del tu merginu aplankymu)

nustebau kad serija truko tik 45 min. Issiaiskinau kad reklamuotos 2 valandos skaitos pll+revenswud serialu ir reklamom:)
Atsakyti
O man atrodo, kad dvynes raudonais paltukais rode ne siaip sau. Manau, kad Alison near Alison, bus jos dvyne sesuo...Tik nesueina man, kodel ji gali bijoti Ezros. gal ne jo bijo? Bet ta baisi moteris is koledzo sake, kad ,,viena is jusu yra paliesta to, kurio Alison labiausiai bijo". Idomu idomu kas bus toliau...
Atsakyti
Pagaliau vakar peržiūrėjau ilgai lauktą Helloween'o seriją ir... nusivyliau sad.gif
Lakstė visą seriją po tą kraupų namą tam, kad supažindintų su nauju serialu doh.gif
Hanna taip lengvai paliko Kaleb'ą? Kas per...? Tai jis visai PLL nebesifilmuos? Nenoriu aš to naujo serialo žiūrėt blink.gif
Vienintėlė dalis įdomi ir naudinga, tai pačioje pabaigoje su Ali (?) ir Ezra. Kai ta baisi teta sakė, kad viena iš jų paliesta, tai supratau, kad Aria, nes ji su Ezra pora buvo.
O tos dvi mergaitės raudonais paltukais, kur pabaigoje paaiškėjo, kad visai ne dvynukės ten, jei gerai įžiūrėjau, tai sudomino g.gif
Kada 14 serija?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 10 26, 13:27)
O man atrodo, kad dvynes raudonais paltukais rode ne siaip sau.

Kad paaiškėjo, jog jos visai ne dvynės buvo, kai veidus parodė mirksiukas.gif Bet gal čia suklaidinti bando biggrin.gif
Atsakyti