Man kažkokia pieva pasirodė, su fantastikos elementais
Neskaitykit, kas nematėt serijos!
Ir padaryta įžanga į "Ravenswood" serialą (kuris, kaip supratau, dar didesnė fantastika bus
). Dabar jau Ezrą pakišo kaip A, nu įdomiai čia
Ir kad Ali gyva...
merginos, is kur siuciat nauja serija? torrent.lt dar nera naujos
QUOTE(devolesa @ 2013 10 23, 18:09)
linkomanijoje maciau yra nauja serija
QUOTE(Twista @ 2013 10 23, 16:55)
Neskaitykit, kas nematėt serijos!
Ir padaryta įžanga į "Ravenswood" serialą (kuris, kaip supratau, dar didesnė fantastika bus
). Dabar jau Ezrą pakišo kaip A, nu įdomiai čia
Ir kad Ali gyva...
Būtent, kad buvo daugiau Ravenswood nei PLL... ta Caleb istorija su Miranda iš vis kažkokia lempinė... ir Hannah taip lyg niekur nieko leido jam pasilikti...
Visą seriją lakstė visos po tas patalpas ir visą seriją buvo galima per 5 min parodyti...
QUOTE(drafe @ 2013 10 23, 18:19)
QUOTE(devolesa @ 2013 10 23, 20:44)
va cia yra angliska serija naujausia:
http://www.filmubaze...ttle-liars.html
QUOTE(drafe @ 2013 10 23, 22:38)
aciu
man serija patiko:) gaila kad erza yra pagrindinis a . Kad alison gyva jau seniai taip galvojau (del tu merginu aplankymu)
nustebau kad serija truko tik 45 min. Issiaiskinau kad reklamuotos 2 valandos skaitos pll+revenswud serialu ir reklamom:)
nustebau kad serija truko tik 45 min. Issiaiskinau kad reklamuotos 2 valandos skaitos pll+revenswud serialu ir reklamom:)
O man atrodo, kad dvynes raudonais paltukais rode ne siaip sau. Manau, kad Alison near Alison, bus jos dvyne sesuo...Tik nesueina man, kodel ji gali bijoti Ezros. gal ne jo bijo? Bet ta baisi moteris is koledzo sake, kad ,,viena is jusu yra paliesta to, kurio Alison labiausiai bijo". Idomu idomu kas bus toliau...
Pagaliau vakar peržiūrėjau ilgai lauktą Helloween'o seriją ir... nusivyliau 
Lakstė visą seriją po tą kraupų namą tam, kad supažindintų su nauju serialu
Hanna taip lengvai paliko Kaleb'ą? Kas per...? Tai jis visai PLL nebesifilmuos? Nenoriu aš to naujo serialo žiūrėt
Vienintėlė dalis įdomi ir naudinga, tai pačioje pabaigoje su Ali (?) ir Ezra. Kai ta baisi teta sakė, kad viena iš jų paliesta, tai supratau, kad Aria, nes ji su Ezra pora buvo.
O tos dvi mergaitės raudonais paltukais, kur pabaigoje paaiškėjo, kad visai ne dvynukės ten, jei gerai įžiūrėjau, tai sudomino
Kada 14 serija?
Lakstė visą seriją po tą kraupų namą tam, kad supažindintų su nauju serialu
Hanna taip lengvai paliko Kaleb'ą? Kas per...? Tai jis visai PLL nebesifilmuos? Nenoriu aš to naujo serialo žiūrėt
Vienintėlė dalis įdomi ir naudinga, tai pačioje pabaigoje su Ali (?) ir Ezra. Kai ta baisi teta sakė, kad viena iš jų paliesta, tai supratau, kad Aria, nes ji su Ezra pora buvo.
O tos dvi mergaitės raudonais paltukais, kur pabaigoje paaiškėjo, kad visai ne dvynukės ten, jei gerai įžiūrėjau, tai sudomino
Kada 14 serija?
QUOTE(oziarage @ 2013 10 26, 13:27)
O man atrodo, kad dvynes raudonais paltukais rode ne siaip sau.
Kad paaiškėjo, jog jos visai ne dvynės buvo, kai veidus parodė