Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

QUOTE(Twiggy @ 2013 10 28, 13:40)
Pagaliau vakar peržiūrėjau ilgai lauktą Helloween'o seriją ir... nusivyliau sad.gif
Lakstė visą seriją po tą kraupų namą tam, kad supažindintų su nauju serialu  doh.gif
Hanna taip lengvai paliko Kaleb'ą? Kas per...? Tai jis visai PLL nebesifilmuos? Nenoriu aš to naujo serialo žiūrėt  blink.gif
Vienintėlė dalis įdomi ir naudinga, tai pačioje pabaigoje su Ali (?) ir Ezra. Kai ta baisi teta sakė, kad viena iš jų paliesta, tai supratau, kad Aria, nes ji su Ezra pora buvo.
O tos dvi mergaitės raudonais paltukais, kur pabaigoje paaiškėjo, kad visai ne dvynukės ten, jei gerai įžiūrėjau, tai sudomino  g.gif
Kada 14 serija?

14 serija bus sausio mėnesį.
Kadangi numatytas 5 sezonas, tai per anksti atskleisti A, todėl manau, kad Ezra nėra tikrasis A. Gal jis tik A pagalbininkas, o gal norėjo padėti Arijai, todėl ją sekė.
Halovyno serija visada būna biški ne į temą. Ankstesniais sezonais irgi rodydavo bileką per Halovyną ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 28 spalio 2013 - 13:50
S4, Ep14
Jan. 7, 2014
Who's in the Box?
Now it's confirmed that Alison is alive, who was buried in Ali's coffin?

Aš jau ir pamiršau ką rodė šiam sezone, labai jau ilga pertrauka doh.gif

user posted image
Atsakyti
kaip jums 14 serija? su kalebu tai nesamone kakzokia padare... siaip serija 1patiko pasiilgau serialo, aisku pasimirso daug kas bet nieko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo instaliacijaaa: 08 sausio 2014 - 14:45
Kažkokia ne itin įdomi serija pasirodė... Taip niekas ir nepaaiškėjo... Klaustukų daugiau taip pat lyg ir neatsirado biggrin.gif Su Kalebu rimtai kažkokia pieva unsure.gif Ir tą kitą dingusią merginą čia taip iš oro įkišo, jau nebeturi, ką išgalvot biggrin.gif
Atsakyti
man tai atrodo, kad patys prodiuseriai jau yra susipainioję visame siužete biggrin.gif
pagalvojau, kad kai kurie veikėjai pasirodo karts nuo karto (Šona, Džena, Lukas..), tampa įtariamaisiais ir staiga dingsta. Įdomu bus sudėliot visą loginę grandinę serialui pasibaigus, nors manau, kad logikos čia bus nerasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2014 01 08, 17:26)
nors manau, kad logikos čia bus nerasta  biggrin.gif

Ko aš labiausiai ir bijojau jau gal nuo antro sezono... ax.gif

Šiaip man bus didžiausias nusivylimas, jei pabaiga kažkaip siesis su Ravenswood ir visokiais vaiduokliais schmoll.gif Juk pirmuose sezonuose nebuvo tokių nusigrybavimų, kaip pvz Helovyno serijoj situacija, kai dingo Hannah o vietoj jos kažkokia statula atsirado (juk fiziškai neįmanoma, jog A taip butų padaręs)...
Atsakyti
O man ta kitos dingusios merginos linija visai įdomi pasirodė, panašu, kad ji buvo tokia pat kalė, kaip ir Ali rolleyes.gif
Atsakyti
Na va pasižiūrėjau ir aš, tai nuobodoka serija, tik į pabaiga intriguojanti bigsmile.gif Ką ten Ali apie jas visas prirašius (nelabai supratau iš kur Hannah gavo tą dienoraštį?) ir labai įdomu, kaip su ta kita dingusia mergina bus.
Dėl Caleb man visai negaila, nu reikėjo jį perkelt į kitą serialą tai ir perkėlė, aišku nelabai logiškai čia padarė, bet per didelis vaidmuo, kad pakeist aktorių (kaip Jason atveju), nepasigesiu aš jo visai schmoll.gif
Atsakyti
Su Calebu nesamone padare, nepaaiskino, kodel isvyksta, bet jautes issiskyrimo skausmas ju su Hana scenose. Vis dar negaliu susitaikyt su dviveidziu Ezra, noreciau, kad susieitu su Aria, net jei jis yra pats A biggrin.gif Nors tikriausiai tik turejo romana su Ali, aistra mokinems ar kaip cia pavadint.
Taip pat manau, kad su tiek veikeju ir ivykiu logikos cia nerasta drinks_cheers.gif
Pabaiga idomi, tikiuos, atskleis, kas dienorastyje iskart, ne kitam sezone, pvz.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 01 09, 22:09)
Su Calebu nesamone padare, nepaaiskino, kodel isvyksta, bet jautes issiskyrimo skausmas ju su Hana scenose. Vis dar negaliu susitaikyt su dviveidziu Ezra, noreciau, kad susieitu su Aria, net jei jis yra pats A  biggrin.gif Nors tikriausiai tik turejo romana su Ali, aistra mokinems ar kaip cia pavadint.
Taip pat manau, kad su tiek veikeju ir ivykiu logikos cia nerasta  drinks_cheers.gif
Pabaiga idomi, tikiuos, atskleis, kas dienorastyje iskart, ne kitam sezone, pvz.

speju ta dienorasti pavogs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2014 01 09, 22:20)
speju ta dienorasti pavogs  lotuliukas.gif

net susijuokiau po šio komentaro biggrin.gif

man taip sausokai pasirodė.. tikrai painiota pripainiota, kad jau nelabai ir suintriguoja.. Aria su Ezra skėlė sceną, kažin kas iš to išeis - slapti susitikimai namuke iki kol ji ras tą rūsį. kuo toliau, tuo aiškiau darosi, kad Ezra smarkiai su tuo susijęs. Gal ir įdomu smile.gif Calebo išėjimas - totali nesąmonė. nelogiška visai. Ai, nu žiūrėsim toliau, kas gi bus..
Atsakyti
O man kazkaip ivykiai su Calebu visai nesujaudino ir nesunervino biggrin.gif Asmeniskai man jo vaidmuo nebuvo ten labai svarbus ir visai nepasigesiu. O va naujienos apie Ezra dar ir kaip sujaudino biggrin.gif Patiko jis man ir va... Ir jo pokalbis su Mona buvo idomus smile.gif Tik baisu kad nenuskriaustu Arios...
Atsakyti