Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

QUOTE(Rebutia @ 2014 03 20, 23:46)
Man dar labai įdomu, ką Spencer sesuo (nepamenu jos vardo) pašnabždėjo tėvui į ausį, kad jo veidas ir akys formą pakeitė  g.gif  bigsmile.gif

pasake kas suzalojo alison 4u.gif
Atsakyti
Ir šiaip Melisa man kažkokia keista, ji turi paslapčių ir, manau, yra prie to prisidėjusi g.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad Melisa tėčiui pasakė, kad ALi gyva
Atsakyti
Oi intrigėlės verda... biggrin.gif Labai knieti sužinoti kas tas A!
Atsakyti
Jau tik dvi savaitės liko!!! bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Hey, jau šiąnakt rodys melagėles!!! Yra laukiančių?
Atsakyti
Yra yra, net labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar Amerikoj pradėjo rodyt 5 sezoną ir jau skelbia, kad bus dar 2 sezonai (šeštas ir septintas) doh.gif

‘Pretty Little Liars’ Renewed for Two More Seasons

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2014 06 11, 12:52)
Vakar Amerikoj pradėjo rodyt 5 sezoną ir jau skelbia, kad bus dar 2 sezonai (šeštas ir septintas)  doh.gif

‘Pretty Little Liars’ Renewed for Two More Seasons

user posted image

Omg doh.gif aš jau tikrai galvojau, kad šitas pabaiga doh.gif

Kažkokia nesąmonė su Šona doh.gif
ir dabar merginos grįš namo lyg niekur nieko? doh.gif
Atsakyti
Kažkokia nesąmonė man šita serija pasirodė... Viskas taip makaluota, primakaluota, kad nieko neina jau suprast doh.gif Vis įtarimą numeta nuo vieno ant kito ir taip be galo... Ir kažkaip nesupratau, kai mirė Šona, visos su tokiu palengvėjimu: "Pagaliau galim grįžti namo. Viskas baigta". Bet juk ji ne A, ji sumąstė piktiete būti tik tada, kai Dženą įsimylėjo, o tai įvyko žymiai vėliau, nei viskas prasidėjo... Tad nesupratau to jų atsipūtimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2014 06 11, 16:58)
Kažkokia nesąmonė man šita serija pasirodė... Viskas taip makaluota, primakaluota, kad nieko neina jau suprast doh.gif Vis įtarimą numeta nuo vieno ant kito ir taip be galo...  Ir kažkaip nesupratau, kai mirė Šona, visos su tokiu palengvėjimu: "Pagaliau galim grįžti namo. Viskas baigta". Bet juk ji ne A, ji sumąstė piktiete būti tik tada, kai Dženą įsimylėjo, o tai įvyko žymiai vėliau, nei viskas prasidėjo... Tad nesupratau to jų atsipūtimo g.gif

aš irgi supratau, kad nieko nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
.Na matomai panos pamane kad A gali buti Dzena, ar bent jau pati pikciausia. Vienaip ar kitaip, filmas labai atitruko nuo realybes ir net pirma sezono serija nebuvo ipatinga. Man nepasirode labai intriguojanti serija. Bet idomu ka jie masto parodyti per isvis 3 sezonus.
Atsakyti