Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

Nujauciu, kad Melisos tevas galejo tureti romana su Ali mama, o Melisa tai zinojo, kiti dalykai man irgi tamsus miskas biggrin.gif Kazkokia nesibaigianti muilo opera darosi, vis painiau viskas.
Atsakyti
As tai ziuriu ir nesistengiu nieko suprast, nes manau kad scenaristai patys dar nieko nenusprende. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 06 25, 20:10)
Nujauciu, kad Melisos tevas galejo tureti romana su Ali mama, o Melisa tai zinojo, kiti dalykai man irgi tamsus miskas  biggrin.gif Kazkokia nesibaigianti muilo opera darosi, vis painiau viskas.

Tai, kad jie turėjo romaną tai aišku lotuliukas.gif juk to romano ir rezultatas yra Ali ir Spencer brolis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salt @ 2014 06 27, 09:57)
Tai, kad jie turėjo romaną tai aišku lotuliukas.gif juk to romano ir rezultatas yra Ali ir Spencer brolis mirksiukas.gif

Man atrodo, kad tik Džeisonas yra Ali mamos ir Spencer tėvo vaikas, o Ali, tai ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 06 27, 21:38)
Man atrodo, kad tik Džeisonas yra Ali mamos ir Spencer tėvo vaikas, o Ali, tai ne unsure.gif

Tai taip Salt ir sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 06 28, 10:22)
Tai taip Salt ir sako smile.gif

Ji sakė, kad Ali mama ir Spencer tėvas turėjo romaną ir to rezultatas Ali ir Spencer brolis (suprask, Džeisonas). O taip nėra, Ali nėra Spencer sesuo.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 06 29, 17:47)
Ji sakė, kad Ali mama ir Spencer tėvas turėjo romaną ir to rezultatas Ali ir Spencer brolis (suprask, Džeisonas). O taip nėra, Ali nėra Spencer sesuo.

Ali turi brolį Jason, Spencer turi brolį Jason, Ali ir Spencer ir neturi būti sesės, kad turėtų tą patį brolį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 06 29, 18:47)

lotuliukas.gif Twiggy jau jums paaiškino lotuliukas.gif

Nu bet kuo toliau tuo daugiau nesąmonių doh.gif kažkaip visai išsisemt baigia doh.gif o dar kitą sav bus 100-ji serija bigsmile.gif
Atsakyti
paskutinės serijos pabaigoj, tai net krūptelėjau, kai sprogimas įvyko biggrin.gif Kodėl ir kas tą namą susprogdino įdomu g.gif
Atsakyti
Vis tiek nuobodziai ziuris, visai suprastejo serialas. Susprogdino gi A, o kas yra A, nezinosim dar bent 3 metus biggrin.gif
Toks jausas, kad Ali vis tik nepasikeite, ji bloga ir vaidina.
Atsakyti
Aš jau net naujų serijų nebelaukiu... nu kuo toliau tuo mažiau įdomu...
Kažkaip nieko naujo, įtraukiančio ir pan
Atsakyti
QUOTE(Salt @ 2014 07 13, 20:15)
Aš jau net naujų serijų nebelaukiu... nu kuo toliau tuo mažiau įdomu...
Kažkaip nieko naujo, įtraukiančio ir pan

drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti