Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

Man pasirodė, kad lipančiosioslaiptais plaukai šviesesni nei Alison g.gif
Atsakyti
man tai išvis po tokio ilgo gumos tempimo tiek įvykių vienoj serijoj yra kažkas pritrenkiančio, o dar taip ilgai reikės laukt sekančios serijos... doh.gif aišku alė visus įrodymus susirinko ir nors ir arija žino kad alė tikrai A, bet neturės kaip įrodyt....
Atsakyti
My Webpage

ka manot ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 08 28, 10:28)

Vat man irgi užkliuvo, kad vienur ilgi plaukai, kitur trumpi g.gif O šiaip net kažkaip pagailo Monos... Nors kai čia toks suktas serialas, gal jos nė ir nenužudė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 08 28, 09:28)

Sita irgi pastebejau kai ziurejau,tai negi jos abi buvo tame kambaryje? Ale ir sise. O as manau kad mona visgi nuzude, nes ji tikrai nebe bendrininke. Plius serijos pradzioj ar praeitoj serijoj mona klause merginu, kodel ji turetu joms padeti,nes ju ja pacia pirma ale susidoros kadangi jos labiausiai nemegsta. Taip ir ivyko..
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 08 27, 22:34)
pas ali tokia jau sukuosena, priekyje pagarbanoti, o gale(nugaroje tiesus).

Žinau, bet kai rodė įeinant į kambarį - ir ilgis jau visai kitas buvo, žymiai trumpesni, nei kad lipant laiptais. Nu bet čia turbūt nieko nereiškia, tik šiaip man užstrigo biggrin.gif

Ai, va, jau pati ir nuotrauką įmetėt. Tai ir turėjau minty biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 28 rugpjūčio 2014 - 12:15
Siulau nesigilint i plaukus, nes ten vistiek buvo perukas greiciausiai ax.gif
100proc Ali neuzmuse Monos ir nebus A biggrin.gif eilini karta eiliniam sezone piesia viena personaza kaip blogieti ir gale paaiskes, kad viskas ne taip kaip atrode.

Sklando teorijos, kad Mona nemire, o tik suvaidino viska, nes pries kelias serijas kai buvo nualpus ant rankos pleistras buvo priklijuotas (tokius dalykus tik specialiai palieka filmuodami), tai alia ji galejo savo krauja kaupt ir poto viska suklastot. Netgi Ali galejo jai padet ta padaryt.
Bet gale parode kuna, kas realiai paneigia sia teorija kaip ir.

Gaila, kad nuzude Mona, ji idomus personazas doh.gif

Kolkas Wren pagrindinis itariamasis fanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2014 08 28, 14:56)
Siulau nesigilint i plaukus, nes ten vistiek buvo perukas greiciausiai  ax.gif
100proc Ali neuzmuse Monos ir nebus A  biggrin.gif eilini karta eiliniam sezone piesia viena personaza kaip blogieti ir gale paaiskes, kad viskas ne taip kaip atrode.

Sklando teorijos, kad Mona nemire, o tik suvaidino viska, nes pries kelias serijas kai buvo nualpus ant rankos pleistras buvo priklijuotas (tokius dalykus tik specialiai palieka filmuodami), tai alia ji galejo savo krauja kaupt ir poto viska suklastot. Netgi Ali galejo jai padet ta padaryt.
Bet gale parode kuna, kas realiai paneigia sia teorija kaip ir.

Gaila, kad nuzude Mona, ji idomus
personazas  doh.gif

Kolkas Wren pagrindinis itariamasis fanu  biggrin.gif

Wrenas visada buvo man įtariamasis Nr. 1, bet dar ateis jo eilė, kai ant jo ,,bapkes" mes smile.gif Bet šiandien įtariamasis man yra Arios tėvas. Štai kodėl jį rodė pirmame sezone su kažkokia paaugle, štai kodėl Aria nenukenčia taip kaip kitos melagėlės.
Atsakyti
Del Arios tevo tai nezinau, koks butu jo motyvas kankinti dukters drauges ir siuntineti sms su gan paaugliskais tekstais, apskritai elgesys ne jo kartos zmogui budingas smile.gif 1 sezone jis tiesiog turejo romana su savo studente.

O siaip dar vienas lavonas jau per daug schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 08 28, 16:59)
Wrenas visada buvo man įtariamasis Nr. 1, bet dar ateis jo eilė, kai ant jo ,,bapkes" mes smile.gif Bet šiandien įtariamasis man yra Arios tėvas. Štai kodėl jį rodė pirmame sezone su kažkokia paaugle, štai kodėl Aria nenukenčia taip kaip kitos melagėlės.

va čia tai rimtai įdomi mintis blink.gif pagal dabartinę info tai jos pabuvojo toje pačioje situacijoje
Atsakyti
Want to know what secrets the PLLs will spill this October? We can't wait for the PLL Halloween Special! Don't miss on Tuesday, October 21 at 8/7c on ABC Family!

kita serija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2014 08 29, 07:44)
Want to know what secrets the PLLs will spill this October? We can't wait for the PLL Halloween Special! Don't miss on Tuesday, October 21 at 8/7c on ABC Family!

kita serija wink.gif

Ilgai teks laukt biggrin.gif
Atsakyti