Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

Kelinta jau karta kartojasi, kad tariama A suima, o tada pasirodo A zinute ir paaiskeja, kad ne? Nors fejerverkai tikrai buvo verti vaizdo biggrin.gif Serija nebuvo nei gera, nei labai bloga.
Atsakyti
O kaip jums šita A teorija. :
https://m.youtube.co...h?v=qhJl5c_ps4o
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 08, 22:21)

100 kartų girdėta/matyta/skaityta ir kažkokia "pritempta". Manęs neįtikina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 01 08, 23:54)
100 kartų girdėta/matyta/skaityta ir kažkokia "pritempta". Manęs neįtikina  schmoll.gif

Manęs irgi neįtikina schmoll.gif
Atsakyti
Na, kaip jums paskutinės kelios serijos? biggrin.gif
Atsakyti
Jau nusibodo, žiūriu tik tam, kad pabaigt biggrin.gif bet nebeliko to įdomumo schmoll.gif Dabar pradėjau žiūrėt Supernatural, buvau pamiršus ką reiškia tas KABLYS žiūrint serialą biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai siutina jų ta perdėta drąsa doh.gif Nuvažiuoja į kažkokį apleistą fabriką ir išsiskirsto visos, ale daugiau apieškos. Toks vaizdas, kad nežino, jog A visokių spąstų pridaro.
Atsakyti
Drasios jos, landziot po apleistas vietoves, kai sitiek lavonu jau buvo biggrin.gif o siaip tai paskutines serijos labai nuobodzios, uzsileidziu tik del fono.
Atsakyti
Kovo gale pagaliau paskelbs, kas yra A... Bet jau nusivažiavo serialas... taip nebetraukia
Atsakyti
Manot rimtai paskelbs, kažkaip netikiu biggrin.gif Įdomu rimtai Mona gyva? Būtų netikėta, net minties tokios neturėjau..
Atsakyti
Nelabai tikiu kad paaiskes del A, ka tuomet rodytu toliau?

Man nelabai patinka rodomi poreliu nesutarimai, irgi tik dirbtinai uzpildo seriju laika.

Gal Mona irgi turi dvyne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 02 21, 17:20)
Įdomu rimtai Mona gyva? Būtų netikėta, net minties tokios neturėjau..

Bet ar kažkurioj serijoj nerodė, kad Monos lavoną kažkas deda į automobilio bagažinę?
Atsakyti