Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

Beje, Halloween special nebus serija, ten tiesiog aktores atsakines i klausimus 4u.gif
Sekanti normali serija bus tik gruodi..

Del Byron kaip A tai nezinau, dvejoju, nelabai isivaizduoju koki motyva jis turetu ax.gif ir per skystas atrodo tokiai rolei biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas kokia ilga pertrauka doh.gif
Atsakyti
https://www.facebook...t...e=1
Visai idomia nuotrauka, radau internete. Tikrai idomi teorija.
Atsakyti
Naa, žiūrėjot jau PLL Christmas special? bigsmile.gif Nebloga serija buvo, nors ir nieko labai reikšmingo neįvyko... Viena tamsy žiūrėjau, tai privertė krūptelt ne kartą laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 10 gruodžio 2014 - 18:48
Tokia ilga pertrauka, kad jau pamiršau ką rodė iki jos biggrin.gif einu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Man tai nelabai patiko nauja serija, nieko svarbaus neparode. Tiek ilgai laukta serija buvo ir visiskai nieko gero. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Geee @ 2014 12 11, 00:35)
Man tai nelabai patiko nauja serija, nieko svarbaus neparode. Tiek ilgai laukta serija buvo ir visiskai nieko gero.  unsure.gif

Kad visos tos 'special' nieko svarbaus neparodo laugh.gif Tai nieko nesitikėdama ir žiūrėjau... Bet kažkaip smagiai suėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2014 12 11, 13:12)
Kad visos tos 'special' nieko svarbaus neparodo laugh.gif Tai nieko nesitikėdama ir žiūrėjau... Bet kažkaip smagiai suėjo smile.gif

Ir man buvo smagu pažiūrėti po tiek laiko seriją smile.gif Gaila, kad mūsų kalėdos vėl nebus baltos sad.gif
Man ši serija patvirtino, kad tikrai bus Alison sesuo, nebūtinai dvynė smile.gif Ir yra kažkokie jie, o ne jis/ji...
Atsakyti
Patiko kaledine serijos atmosfera, puikiai sukurta. Gera ideja buvo neberengti helouvynines serijos biggrin.gif O per special serijas nieko naujo ir neparodo, pritariu smile.gif
Atsakyti
O po tos special serijos kada pradės normaliai rodyt? smile.gif
Atsakyti
A, jau greit, sausio 6 (pas mus 7) 4u.gif
Atsakyti
Na, pažiūrėjot 14 seriją? bigsmile.gif Man visai patiko, pabaiga aišku nenustebino, bet tas fejerverkas gerai atrodė biggrin.gif Patiko kaip Monos mama vožė Ali į veidą. Ir mane asmeniškai ŽIAURIAI erzina tas isteriškas Alės balsas.
Atsakyti