Gal yra zinoma kada 6tas sezonas startuos?

QUOTE(DG* @ 2015 05 08, 14:31)
tikriausiai birzelio 2 diena
Matėte kas nors jau naują seriją? Labai tamsi serija sakyčiau, kaip ir visas sezonas toks nusimato. Jau 10 serijoje sužinosime kas yra Čarlis...
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 03, 21:49)
Matėte kas nors jau naują seriją? Labai tamsi serija sakyčiau, kaip ir visas sezonas toks nusimato. Jau 10 serijoje sužinosime kas yra Čarlis...
Tai Čarlis aš maniau, kad ir taip jau aišku - Alison brolis, kuris vaikystėj buvo tėvų atstumtas kažkodėl... Serija tai jooo.... Tokia jau į siaubo filmus neša... Ši serija man jau biškį ir perspausta buvo.

QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 03, 22:49)
O man kaip tik įdomiausia serialo dalis ir buvo jų pagrobimas, išsilaisvinimas ir pan.

QUOTE(meddeina @ 2015 06 04, 13:28)
O man kaip tik įdomiausia serialo dalis ir buvo jų pagrobimas, išsilaisvinimas ir pan. 

Tai man irgi patiko, tik tais kad viskas buvo perteikta taip, kaip niekada ankščiau. Labai rimtai.
O šiaip, niekam iš jūsų nekyla įtarimas, kad tuo metu kai jos buvo uždarytos savo kambariuose ir pradėjo po to rėkti, kažkas nutiko rimto joms. Laikausi nuomonės, kad jos buvo išprievartautos, nes po tų 3 savaičių, kurių nerodė, jos įšėjo iš kambarių labai sukrėstos, nenorėjo kalbėti apie tai kas nutiko.
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 04, 16:46)
O šiaip, niekam iš jūsų nekyla įtarimas, kad tuo metu kai jos buvo uždarytos savo kambariuose ir pradėjo po to rėkti, kažkas nutiko rimto joms. Laikausi nuomonės, kad jos buvo išprievartautos, nes po tų 3 savaičių, kurių nerodė, jos įšėjo iš kambarių labai sukrėstos, nenorėjo kalbėti apie tai kas nutiko.
Tik kažin, ar Čarlis būtų galėjęs 4 vietose vienu metu būti, kad išprievartautų visas

O aš turiu klausimą, kodėl policija šventai įsitikinus, kad jas pagrobė Andrew?

Šiaip pergalvojus, tai tiesą sakant ir man pasirodė mažai tikėtina išprievartavimas. Juk tiek daug fanių turi, tai jei jau išprievartautų, tai toms mergytėms po 13 metų kurios žiūri, šokas būtų didelis. Pagal sekančios serijos promo, tai kaip suprantu tas 3 savaites, A liepė kažkokiu būdu viena kita kankinti, nes rodė kaip Spencer spaudinėjo mygtukus.
QUOTE(Twista @ 2015 06 04, 18:08)
O aš turiu klausimą, kodėl policija šventai įsitikinus, kad jas pagrobė Andrew?
Nepamenu, kas paskutinėj praeito sezono serijoj įvyko su juo 

Nes Andrew taip pat dingo tuo pačiu metu kaip merginos. Be to, rodė, kaip policininkė Taner skaitė Andrew dienoraštį. Specialiai tą vietą susistabdžiau ekrane ir perskaičiau: dienoraštyje jis negražiai atsiliepė apie merginas, ypač apie Aria ir Spencer. Andrew rašė, kad norėtų jas pakankinti už tai kad jos yra (tiksliai nepamenu, kaip jas vadino) lyg veidmainės ar manipuliatorės...
Peržiūrėjau naują seriją... Nieko įdomaus neįvyko jos visos metu. Tik į galą maniau, kad jos jau išsiaiškins kaip ir kas, bet galiausiai pasibaigė serija toj vietoj
Nu ką... Laukiam dar savaitę.
Beje, įdomu, ar Alison tėvas iš tikrųjų nieko nežino apie Čarlzą ar tik apsimeta...

Beje, įdomu, ar Alison tėvas iš tikrųjų nieko nežino apie Čarlzą ar tik apsimeta...
Daug vilčių turėjęs sezonas, dėja, po nuostabios pirmos serijos, vėl ėmė nuvilti, nieko nevyksta, veikėjai priėma tuos pačius kvailus sprendimus... Nesistebiu, kad reitingai krenta. Žiūrių tik todėl, nes po 5 sezonų gaila sustoti.