Neįsivaizduoju, kas tas didysis A. Ką anksčiau įtarinėjau, dabar jau mirę arba išvykę... Gal iš tikrųjų bus Alison dvynė sesuo...
Parinkau info iš FB.
1. Marlene patvirtino, kad dabartinis A, kuris žaidimą pavogė iš Monos, pradėjo savo žaidimą nuo 3 sezono pirmosios serijos. A buvo Mona du sezonus, o dabar šis žaidimas trečius metus vadovaujamas kito A.
Asmeniškai man tai didžiausia nesąmonė, nes visada teigė, kad A neatskleistas ir bus žmogus iš pirmosios serijos. Tai dabar, kaip suprantu čia keičia kažką.
2.
Norite užuominų apie A? Marlene King pateikė penkių serijų sąrašą, kuris padės jums daug geriau suprasti kas yra A.
1. It Happened That Night,' 3x01.
2. A Dangerous Game, 3x24.
3. A Is for Answers, 4x24.
4. Taking This One to the Grave, 5x12.
5. How the A Stole Christmas, 5x13.
Gal kas netingės panagrinėti kas tose serijose buvo
1. Marlene patvirtino, kad dabartinis A, kuris žaidimą pavogė iš Monos, pradėjo savo žaidimą nuo 3 sezono pirmosios serijos. A buvo Mona du sezonus, o dabar šis žaidimas trečius metus vadovaujamas kito A.
Asmeniškai man tai didžiausia nesąmonė, nes visada teigė, kad A neatskleistas ir bus žmogus iš pirmosios serijos. Tai dabar, kaip suprantu čia keičia kažką.
2.
Norite užuominų apie A? Marlene King pateikė penkių serijų sąrašą, kuris padės jums daug geriau suprasti kas yra A.
1. It Happened That Night,' 3x01.
2. A Dangerous Game, 3x24.
3. A Is for Answers, 4x24.
4. Taking This One to the Grave, 5x12.
5. How the A Stole Christmas, 5x13.
Gal kas netingės panagrinėti kas tose serijose buvo

Arba palaukim šios nakties serijos, gal tikrai atskleis, kas tas A. Bet jei atskleis A tapatybę, tai kam dar 2 sezonai?..
Na ką...Peržiūrėjau seriją paskutinę sezono, kaip supratau tai yra Alison broils (arba Jasono dvynys, arba kitas brolis, apie kurį niekas nežinojo). Man asmeniškai tai absurdas didelis, nes tikrai nebuvo jis numatytas pradžioje. Čia jau ištempė tą herojų, maždaug, kad būtų nespėliotas niekeno.
Na pasiskaičiau visiškai logišką paaiškinimą, kad brolis yra CeCe. Tai yra vaikinas visą gyvenimą norėjęs būti mergaite. Todėl nekentė Alison, gulėjo Redlyje. Todėl mama trenkė jam ir t.t. Bet pirmoje serijoje jo nerodė, nebent tai buvo laidotuvėse su vualiu sėdėjęs asmuo.
Bet mane nervina tas mirė nemirė.
Bet mane nervina tas mirė nemirė.
Beje, skaičiau, kad 6 sezone jos sugebės ir pradėti universitetus, ir tam pačiam sezone baigti
Tai gausis, kad ~4 metus peršoks

Kad Charlies yra Alison brolis nenoreciau tiketi, butu per daug akivaizdu is to parodyto filmuko, manau cia viskas daug painiau bus 
Ir i dvynius nepanasu:)

Ir i dvynius nepanasu:)

Man tai labai patiko serija, vis kažkas naujo

Man nesinoretu, kad A butu mergina, nes kiek scenu buvo, kur tik stiprus vyras galetu tokius dalykus daryt, o ne tokia mergaite kaip kad Cece.

QUOTE(Lūšis @ 2015 05 01, 19:12)
Man nesinoretu, kad A butu mergina, nes kiek scenu buvo, kur tik stiprus vyras galetu tokius dalykus daryt, o ne tokia mergaite kaip kad Cece. 

A turėdavo daug sėbrų, kurie ir galėjo padaryti tuos juodus darbelius už jį/ją