Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

Neįsivaizduoju, kas tas didysis A. Ką anksčiau įtarinėjau, dabar jau mirę arba išvykę... Gal iš tikrųjų bus Alison dvynė sesuo...
Atsakyti
Parinkau info iš FB.
1. Marlene patvirtino, kad dabartinis A, kuris žaidimą pavogė iš Monos, pradėjo savo žaidimą nuo 3 sezono pirmosios serijos. A buvo Mona du sezonus, o dabar šis žaidimas trečius metus vadovaujamas kito A.

Asmeniškai man tai didžiausia nesąmonė, nes visada teigė, kad A neatskleistas ir bus žmogus iš pirmosios serijos. Tai dabar, kaip suprantu čia keičia kažką.

2.
Norite užuominų apie A? Marlene King pateikė penkių serijų sąrašą, kuris padės jums daug geriau suprasti kas yra A.

1. “It Happened ‘That Night,'” 3x01.
2. “A Dangerous Game,” 3x24.
3. “A Is for Answers,” 4x24.
4. “Taking This One to the Grave,” 5x12.
5. “How the ‘A’ Stole Christmas,” 5x13.

Gal kas netingės panagrinėti kas tose serijose buvo doh.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Arba palaukim šios nakties serijos, gal tikrai atskleis, kas tas A. Bet jei atskleis A tapatybę, tai kam dar 2 sezonai?..
Atsakyti
Na ką...Peržiūrėjau seriją paskutinę sezono, kaip supratau tai yra Alison broils (arba Jasono dvynys, arba kitas brolis, apie kurį niekas nežinojo). Man asmeniškai tai absurdas didelis, nes tikrai nebuvo jis numatytas pradžioje. Čia jau ištempė tą herojų, maždaug, kad būtų nespėliotas niekeno.
Atsakyti
Na pasiskaičiau visiškai logišką paaiškinimą, kad brolis yra CeCe. Tai yra vaikinas visą gyvenimą norėjęs būti mergaite. Todėl nekentė Alison, gulėjo Redlyje. Todėl mama trenkė jam ir t.t. Bet pirmoje serijoje jo nerodė, nebent tai buvo laidotuvėse su vualiu sėdėjęs asmuo.
Bet mane nervina tas mirė nemirė.
Atsakyti
Nors ir nesąmonė, bet vis tiek apsidžiaugiau, kad Mona gyva. Patinka man ji smile.gif Šios serijos veiksmas šiek tiek iš fantastikos skyrelio, tie jų imitaciniai kambariai ir visa kita... Nu jau per daug doh.gif

biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Beje, skaičiau, kad 6 sezone jos sugebės ir pradėti universitetus, ir tam pačiam sezone baigti biggrin.gif Tai gausis, kad ~4 metus peršoks g.gif
Atsakyti
Kad Charlies yra Alison brolis nenoreciau tiketi, butu per daug akivaizdu is to parodyto filmuko, manau cia viskas daug painiau bus smile.gif
Ir i dvynius nepanasu:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 25 kovo 2015 - 20:39
Man tai labai patiko serija, vis kažkas naujo rolleyes.gif
Atsakyti
Primine paaugliskus siaubiakus man sezono finalas. Ir taip ir galvojau, niekas nepaaiskejo smile.gif variantas del Cece, tik visai neprisienu, kur ji dabar turetu but.
Joms pats laikas eit ir baigt universiteta, nes visai pasens aktores biggrin.gif
Atsakyti
Man nesinoretu, kad A butu mergina, nes kiek scenu buvo, kur tik stiprus vyras galetu tokius dalykus daryt, o ne tokia mergaite kaip kad Cece. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2015 05 01, 19:12)
Man nesinoretu, kad A butu mergina, nes kiek scenu buvo, kur tik stiprus vyras galetu tokius dalykus daryt, o ne tokia mergaite kaip kad Cece.  ax.gif

A turėdavo daug sėbrų, kurie ir galėjo padaryti tuos juodus darbelius už jį/ją rolleyes.gif
Atsakyti