Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 18, 19:22)
Daug vilčių turėjęs sezonas, dėja, po nuostabios pirmos serijos, vėl ėmė nuvilti, nieko nevyksta, veikėjai priėma tuos pačius kvailus sprendimus... Nesistebiu, kad reitingai krenta. Žiūrių tik todėl, nes po 5 sezonų gaila sustoti.

Pritariu... Šiaip girdėjau, kad šis sezonas bus ir paskutinis. Tai dabar jau gaila būtų mest žiūrėt biggrin.gif

Naujausia PLL serija vėl buvo tas pats per tą patį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 18 birželio 2015 - 19:29
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 06 18, 21:22)
Daug vilčių turėjęs sezonas, dėja, po nuostabios pirmos serijos, vėl ėmė nuvilti, nieko nevyksta, veikėjai priėma tuos pačius kvailus sprendimus... Nesistebiu, kad reitingai krenta. Žiūrių tik todėl, nes po 5 sezonų gaila sustoti.

Ne paskutinis cia sezonas, bus bent 7; viskas oficialiai uzsakyta
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 06 19, 09:35)
Ne paskutinis cia sezonas, bus bent 7; viskas oficialiai uzsakyta

o ne! doh.gif
Atsakyti
Wow... nesitikėjau, kad DAR VIENAS sezonas nusimato... doh.gif
Atsakyti
manau antra 6 sezono dalis turėtu pritraukti daugiau žiūrėtojų, nes kaip jau oficialiai skelbiama, bus 6 metų tarpas, ir vadinasi bus rodomi dalykai 2018 metais. Iki šiol buvo rodoma 2011-2012 metai.
Atsakyti
Iki antros dalies dar toloka, 2016 ziema smile.gif Nors 6x04 man ziurejosi neblogai.
Atsakyti
Jau darosi baisoka žiūrėti vakarais biggrin.gif
Atsakyti
Serijos pradžia tai tikrai kraupi buvo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2015 07 04, 12:35)
Serijos pradžia tai tikrai kraupi buvo  unsure.gif  biggrin.gif

O mane kažkodėl tas šokis labai prajuokino biggrin.gif bet sakyčiau toks meniškas ir turi gilesnę mintį. Priminė daininkės SIA vaizdo klipą Chandelier.

Paskutinės dvi serijos man buvo atgaiva, vėl kabliuoja žiūrėti. Tik įdomu kodėl savaitės tarpas dabar bus ir kita serija pasirodys tik liepos 14 dieną... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuliuuxsas @ 2015 07 04, 12:09)
O mane kažkodėl tas šokis labai prajuokino biggrin.gif bet sakyčiau toks meniškas ir turi gilesnę mintį. Priminė daininkės SIA vaizdo klipą Chandelier.

Ten ir buvo ta mergaite is Chandelier... smile.gif Skaiciau straipsni apie ta epizoda su sokiu, tai prodiuseriu komentaras buvo mazdaug toks, kad ju kazkas paprase ta mergaite kazkur ikisti i PLL, tai sugalvojo padaryt soki.... Tikriausiai daugiau jos nebepamatysime.
Atsakyti
Kokia nesąmonė biggrin.gif Tai visiškai nieko nereiškiantis epizodas?
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 07 04, 15:38)
Ten ir buvo ta mergaite is Chandelier...  smile.gif Skaiciau straipsni apie ta epizoda su sokiu, tai prodiuseriu komentaras buvo mazdaug toks, kad ju kazkas paprase ta mergaite kazkur ikisti i PLL, tai sugalvojo padaryt soki.... Tikriausiai daugiau jos nebepamatysime.

Galbūt ir tiesa, kad bandė ją įkišti, bet tai nereiškia kad tai buvo tik šiaip sau scena. Manau, kad ten Spencer save mažą sapnavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuliuuxsas: 04 liepos 2015 - 16:33