Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

erza anksciau priklause zetom. 2 sezone 5 s. jam ex drauge primine senaja pravarde biggrin.gif Neveltui serijos pav"gamma zeta die"4sezono:)
manau a komanda sudaro:melisa,sisi,sana,page,noel,ali mama. is kiekvienos melages artimiausiu zmoniu rato turi buti bent vienas a. Toby ir mona pagal mane labiau neutralus:)
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2013 07 20, 21:12)
jau tiek visko pripainiojo manau pats metas pradėt išpainiot...

be paskutines serijos nebus, jauciu schmoll.gif
Atsakyti
tai jo, viską sugrūs į vieną seriją kaip visuose serijaluose.. bet vistiek galėtu kažko naujo įvesti..
Atsakyti
Įdomi serija bigsmile.gif Gali būti, kad Ezra tą mašiną apdaužė. Fainai pasirodė, kad Kaleb ir Toby kartu veikia smile.gif Gaila Hannos labai.. ir nepanašu, kad greitai jai pagerės http://www.spoilersg...ok-sneak-peeks/

Šiandien užmačiau tokį puslapiuką, kuriame įrodinėjama, kad Aria yra A. Kiekviena mažiausia, net interjero detalė, užkabinama. Pasirodė,kad kažkas ryškiai neturi ką veikti biggrin.gif
http://idontneednoro...blr.com/ariaisa

Atsakyti
Netikiu, kad kuri nors is merginu butu A, juk jos taikiniai. Del Ezros gali buti, nors to nenoriu, kaip tik noretus jiem su aria happy endo g.gif

Beje, ar pastebejot, melages kazko pasimoke, pradejo naudoti pirstines biggrin.gif Nors Caleb ir Toby rezultatyvesni savo darbu nei jos, galetu daugiau prisidet.
Atsakyti
man rodos, kad masina apdauze Arijos brolis. jis juk sake, kad apgins ja
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 07 26, 15:39)
man rodos, kad masina apdauze Arijos brolis. jis juk sake, kad apgins ja

Aš irgi spėliojau, kas sudaužė: brolis ar Ezra. Jei Ezra, tai gal jausdamasis kaltas ir užtarė Arios brolį prieš direktorių.
Bet dar yra vienas variantas, kad tai vieno iš A sėbrų darbas, kad pridaryti problemų Arios šeimai.
Atsakyti

Radau kitam forume:
Bus serialas Ravenswood, apie miestelį (kurį jau rodė PLL serijoje kai Tobis su Spencer į jį važiavo). Ten vaidins ir Kalebas, tačiau nebevaidins PLL, nes iš Rosewood, persikraustys į Ravenswood. Mačiau spoiler'į, kad ligu paskutinė Hanos ir Kalebo scena, bus helouvynas, po jo nebeišvysime jo PLL ;//
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 07 27, 19:56)
Radau kitam forume:

O jis vaidins save, ty Caleba?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 28, 12:11)
O jis vaidins save, ty Caleba?

Nežinau, tiek tik radau smile.gif
Atsakyti
Kaip gaila jai calebo nebebus:-( nors paskutiniu metu jis man toks sumemėjas:-D
Atsakyti
Tikrai, kad ir dabar jau toks jausmas, kad Calebo nelabai yra biggrin.gif